~~zpo | |
|
|
3 x TAK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~joujou | |
|
|
tak
|
|
|
~~Arti | |
|
|
Mówię NIE-a po co mi to gów...no!!!
|
|
|
~~ewcia | |
|
|
tak
|
|
|
~~Oli | |
|
|
Tak i jeszcze raz ...TAK!
|
|
|
|
|
|
nie to zebym sie gdzies zbieral ;] ale dziala juz ?
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
jestem ZA
ze co ? |
|
|
|
|
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
~~plw | |
|
|
TaK!
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jak już sobie powycinają ze mnie to co się nada komu innemu to resztę można spalić - jak najbardziej TAK
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~coco | |
|
|
TAK,tak, 1000x tak. Nareszcie Stalowa podaza za reszta swiata.
|
|
|
|
|
|
dobry pomysł
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~Gal. | |
|
|
Tak.
|
|
|
~~damian74 | |
|
|
3 x TAK.
|
|
|
~~adan | |
|
|
TAK,TAK,TAK.
|
|
|
|
|
|
Z prochu powstałeś...
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Z prochu powstałeś... Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz,więc czemu się martwisz,czemu się smucisz |
|
~~adan | |
|
|
TAK,TAK,TAK.
|
|
|
|
|
|
tzn ze nikt nic nie wie ?;p panowie z memento juz mowili o konkretnych piecach o ile pamietam a teraz cisza :/
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~anna | |
|
|
Rowniez jestem za
|
|
|
~~ziom | |
|
|
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
|
|
|
|
|
|
yes yes yes jak mawial Kazimierz krzywousty...
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Oczywiście, TAK.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
~~sienko | |
|
|
tak tak tak
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Ja jestem tego zdania co anulka. Jezeli chca niech zabierają co lepsze i niech palą. Na cmentarzach juz miejsca nie ma i niedlugo beda musieli niszczyc kolejne ha lasu aby grzebać zwłoki. Ludzie mamy XXI wiek a nadal probujemy byc takimi staymi komuchami. Druga sprawa, ze czy to bedzie wybudowane czy nie i tak chce byc spalony. Jezeli nie bedzie wybudowane to tylko rodzina (moja i nie tylko) ucierpi, gdyz najblizej piece kremacyjne sa bodajze w Zabrzu. Tak samo sadze ze pisanie TAK, NIE po kilkadziesiat razy na tym forum nie ma jakiegokolwiek sensu, bo jezeli wlasciciel "Memento" dostanie pozwolenie to watpie zeby czytal wasze wypociny. Kupi piec i bedzie robil swoje. Nie oszukujmy się ale to jest tez dobry biznes.
Buziaczki Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|