~~goliat | |
|
|
co sądzicie o małym tesco na okulickiego? jak oceniacie ten sklep w porównaniu do roku ubiegłego? mam wrażenie że ludzie tam pracujący są zdołowani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~japa | |
|
|
mało mówić zdołowani, czesto nie maja czasu na zjedzienie posilku.
a szkoda gadac. cos jak oboz pracy. |
|
|
~~inspektor | |
|
|
Szanowni Goliat i Japa czy wy pracujecie w tym sklepie?Podajcie więcej szczegółów.
|
|
|
~~bobi | |
|
|
o tym sklepie można wiele powiedzieć a szczególnie o osobach które do tego doprowadzają
|
|
|
~~ | |
|
|
sciema jak sie patrzy w tesco nikt nikomu nie zabroni isc na przerwe idzie sie kiedy chce i nikt nikogo nie zatrzymuje... pracownicy są już znudzeni ta pracą, codziennie to samo to nie bedą biegac z usmiechem na twarzy...
|
|
|
~~japa | |
|
|
nie wiesz co mowisz.
|
|
|
~~Elka | |
|
|
G?upoty piecie. Ja pracuj? w tesco (m.in. rozk?adam towar na pó?kach). Z pracy jestem zadowolona, nawet bardzo, do zmianowo?ci mo?na si? przyzwyczai? ;), ludzie s? bardzo mili (chodzi mi o wspó?pracowników). A najbardziej w ko?? daj? niektórzy KLIENCI... wiecie ci wiecznie niezadowoleni. Zakotwiczyli sobie mocna powiedzenie NASZ KLIENT NASZ PAN i nas pracowników Tesco tarktuja jak s?u?b? :( - chyba nie maja gdzie swojej flustracji wy?adowywa?. Ale i tak lubi? moj? prac?
|
|
|
~~ | |
|
|
ehhhh łążółć
|
|
|
~~ | |
|
|
Elka o tym co piszesz to bzdury bo jak masz jakieś stanowisko to nie pasuje Ci zle pisać
|
|
|
~~kiciu | |
|
|
a jak wam sie pracuje w tesco DUZYM na przemysłaowej???????????
|
|
|
~~ | |
|
|
jak kierownika nie ma to super
|
|
|
~~Elka | |
|
|
Akurat forum daje pewną anonimowość wypowiedzi, i moge pisać całą prawdę. Każdy kto pracuje w Tesco ma jakies stanowisko.... nie rozumię o co ci chodzi. Pisze jak jest....
P>S> A polskie litery to wina ustawien kompa ;) |
|
|
~~ | |
|
|
po twoim pisaniu Elka mogę napisać twoje nazwisko
|
|
|
~~Elka | |
|
|
i co się czepiacie???? pisze co myślę i już.... Nie wszyscy w tym mieście tylko narzekają że jest im źle .... sa przecież także zadowoleni ludzie.
|
|
|
~~ | |
|
|
Jak idziesz wykladac towar to nawet nie jestes pracownikiem tesco tylko firmy ktora cie tam wysyla np Lider Service. Jak mi jeden pracownik z tesco powiedzial ci co przychodza sa po to by zapierdlalac za tych co sa pracownikami tesco.wiem bo pracowalem
|
|
|
~~ | |
|
|
buhahah dobre pracownicy Tesco są zwłaszcza po to żeby wykładać towar a ludzie z agencji takich jak Lider są tylko do pomocy
|
|
|
~~ | |
|
|
buhahah dobre pracownicy Tesco są zwłaszcza po to żeby wykładać towar a ludzie z agencji takich jak L
ider są tylko do pomocy tylko pracownicy lidera robia wiecej przez noc niz pracownicy malego tesco przez dwa tygodnie bo na nocki przychodza pijani przydal by sie im alkomat |
|
|
~~? | |
|
|
z tego co ja wiem to niekturzy pseudo kierownicy w malym tesco przychodza pijani na nocna zmiane. dobrze ze jest lider serwis to ma kto towar wylozyc
|
|
|