|
|
|
widzę, że jest wiele opinii na temat dudzik band... macie jeszcze jakies zespoły które możecie polecić? czy ktoś miał do czynienia ze zespołami wyżej wymienianym przez osoby na forum? może shorts?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Shorts grał raz na festynie w pysznicy jak byłem to nawet nawet fajnie grali (nie pamiętam czy grali czy puszczali z midi albo mp3) ale kawałki fajne wypływały z głośników od nich
A na weselu to nie wiem.. Ja na wesela polecam tylko i wyłącznie : http://www.zespollibero.pl/ :) |
|
Dołączył: 22 Kwie 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
byłam na weselu 30 lipca, także pewnie tydzień wcześniej niż Ty, i był problem nawet z tym żeby zagrali piosenkę dla rodziców chrzestnych, tak jak chcieli młodzi
|
|
|
|
|
www.roland-zespol.cba.pl
tel. kom.: 608 129 186 |
|
|
|
|
CYTAT byłam na weselu 30 lipca, także pewnie tydzień wcześniej niż Ty, i był problem nawet z tym żeby zagrali piosenkę dla rodziców chrzestnych, tak jak chcieli młodzi Mówisz o Libero? :) |
|
|
|
|
Słuchajcie, tak to zwykle bywa z zespołami które poprostu udaja że garją (mp3 odtwarzacze itp..) wrzucisz im jakiś numer co go nie maja na odtwarzaczu i klapa, bo zagrać to trzeba umieć !
Ja polecam system ze stalowej www.system.stalowa-wola.pl , profesjonalni muzycy. Jesli młodzi dadza im znać kilka dni przed weselem zrobią każdy numer. |
|
Dołączył: 22 Kwie 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
mówię o Dudzik Band
|
|
|
|
|
ja mialem Dudzikow na weselu i tak jak wyzej napisalem bylo wszystko ok. to co ustalilismy z zona i Panem Markiem tak bylo, odnosnie piosenek to tez byly te ktore chcielismy takze mysle ze to tylko kwestia dogadania sie przed weselem i ustalenia wszystkich szczegołow jak ma byc pozdrawiam
|
|
|
|
|
'System' - w porządku, całkiem fajnie grają
'Dudzik Band' - byłam na dwóch weselach z ich udziałem, jedno super drugie do bani Oprócz tego jak dla mnie super grają 'The Brox' „Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale.” |
|
|
|
|
Witam,
ja osobiście polacam zespół Cross z Tarnobrzega. Grają całkowicie na żywo, mają super skład, dużo instrumentów i świetną wokalistę, ma piękny głos. Podaje kontakt do saksofonisty, który jest ze Stalowej Woli. Tel. 605 644 228. Polecam! |
|
|
|
|
CYTAT Zespół muzyczny, zespoły weselne http://convert.home.pl/ Niestety to bardzo słaby zespół. Byłam na weselu, gdzie "grali" - porażka. Słaby repertuar, tylko disco polo, tandetne hity, słabo zagrane i słabo odśpiewane. Bardzo długie przerwy, przydługi i nudne oczepiny. Zero wyczucia potrzeb gości, brak chociaż prób zabawiania weselników, po prostu odbębnione wesele i tyle. Nie polecam tego zespołu, szkoda wesela! |
|