~~Paulaaa | |
|
|
Interesuja mnie opinie o zespole JoY bo mysle nad wybrazy macie jakies namiary na tez zespol?
z gory dziekuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Paulaaa | |
|
|
Insteresuje mnie ten zespol gdyz chcaialabym go wybrac na moje wesele?
czy macie jakies namiary na tez zespol? dziekuje i przeraszam za wczesniejszy komentarz spieszylam sie |
|
|
~~ala | |
|
|
ten zespol juz nie istnieje
pozdrawiam |
|
|
~~hara | |
|
|
No coś ty????????Oni są cudni, najlepsi!!!Nie istnieją już??Nie wierzę:( a może SYSTEM to ponoć Ci sami w nieco innym składzie.
|
|
|
~~Anton | |
|
|
System to kicha, a grają tam zupełnie inni ludzie. Joy gra pod zmienioną nazwą The Barman's Band w każdą sobotę w klubie JazzRock w Jubilacie. Jestem tam często i za każdym razem jest zaje..fajnie))" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />
|
|
|
~~jestem:) | |
|
|
A ja polecam extra!!! zespól -THE BROX- spod Biłgoraja!!!
Zadowolenie w 100 % !!! P.S. Grał na moim weselu! |
|
|
~~Matis | |
|
|
A ja polecam siebie www.matisband.republika.pl niestety raczej brak wolnych terminów, ale proszę próbować może akurat się jakiś trafi. Pozdrawiam.
|
|
|
~~Anka | |
|
|
Ja polecałabym taki zespół,który kiedyś grał bardzo dużo i od kilku lat zakończył karierę. Aż tu nagle usłyszałam go na dożynkach parafialnych w Turbi w remizie w ubiegłym roku. Mówie Wam ekstraklasa teraz ciężko spotkać zespół , który tak gra a dodatkowo wspólnie się bawi z ludźmi. Grają elektrycznie i na instrumentach tradycyjnych. Nie mam kontaktu z nimi ale gbybyście pogadali z kimś w Turbi. To napewno coś bliżej poiwiedzą.
|
|
|
~~37102 | |
|
|
Szukam kapeli na wesele z żywymi bębnami, jeśli znacie takie zespoły to piszcie
|
|
|
~~nikt | |
|
|
Witam
Jeżeli chodzi o zespół JOY to osobiście odradzam.Kiedys miłam z nimi styczność(mieli grac u mnie na weselu,jednak z powodu śmierci u rodzinie ślub został odwołany)Zespółm na to że tylko stracili prze ze mnie termin i takie tam niezbyt miłe słowa dla osoby będacej w żałowie a nie na weselu. |
|
|
|
|
|
a ja polecam zespol Dudzik Band z Rudnika nad Sanem. zespol gral u mnie na weselu robil tylko przerwy wtedy kiedy byly gorace posilki a tak to grali caly czas, goscie caly czas sie bawili. Repertuar przerozny i starsze i nowsze piosenki i przedewszystkim to co sie ustali tak jest Pozdrowienia dla nich
|
|
|
|
|
Zespół Joy istnieje nadal tel: 509 387 311
|
|
|
|
|
Zespół muzyczny, zespoły weselne http://convert.home.pl/
|
|
|
|
|
http://zespollibero.pl/
Polecam każdemu bo super grają a nie udają + wprowadzają humorek na weselu :) |
|
|
|
|
Najlepsze są wiejskie kapele )))))))
|
|
|
|
|
zespół shorst jest fajny na wesele posiada takze instrumenty takie jak bebny żywe to prawdziwa kapela Zespół „SHORST";
|
|
|
|
|
CYTAT Najlepsze są wiejskie kapele ))))))) Owszem popieram w 100% :) |
|
|
|
|
czy ktoś może mi powiedzieć coś jeszcze o zespole erato i dudzik band bo zastanawiamy się nad wyborem któregoś z nich....
|
|
|
|
|
CYTAT czy ktoś może mi powiedzieć coś jeszcze o zespole erato i dudzik band bo zastanawiamy się nad wyborem któregoś z nich.... Erato nawet nawet. Co do Dudzik Band to oni się skończyli jak Dudzik odszedł z zespołu. Skład jest całkiem inny niż parę lat temu. Mi się nie podoba jak grają. Ja mogę Ci polecić zespół GEJZER z Biłgoraja. Grają niesamowicie. Dziewczyna, która śpiewa ma niesamowity wokal. Męskie głosy też. Jak chcesz jakieś namiary na nich to pisz na priv Bóg mi wybaczy to jego zawód |
|
|
|
|
Erato nawet nawet. Co do Dudzik Band to oni się skończyli jak Dudzik odszedł z zespołu. Skład jest całkiem inny niż parę lat temu. Mi się nie podoba jak grają. Ja mogę Ci polecić zespół GEJZER z Biłgoraja. Grają niesamowicie. Dziewczyna, która śpiewa ma niesamowity wokal. Męskie głosy też. Jak chcesz jakieś namiary na nich to pisz na priv [/cytat]
napisałam na prv ale nie wiem czy dotarła wiadomosc. Daj znac |
|
|
|
|
Nie polecam zespołu erato... Natomiast http://www.golden-band.cba.pl/ pełen profesjonalizm, zaangazowanie i dobra zabawa!!
|
|
|
|
|
CYTAT napisałam na prv ale nie wiem czy dotarła wiadomosc. Daj znac Poszło na priv Bóg mi wybaczy to jego zawód |
|
|
|
|
a ja polecam ten zespol grali na moim weselu i sa super polecam ich kazdemu i nie tylko ja.http://www.comers.republika.pl/Historia.html
|
|
Dołączył: 22 Kwie 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dudzik Band NIE POLECAM. Ostatnio byłam na weselu gdzie grali, tragedia to mało powiedziane, może i śpiewać to oni potrafią ale jak cztery razy były "kawiarenki" to masakra, jak chciałam zamówić piosenkę dla młodych to Pani z tego zespołu powiedziała kilka brzydkich słów, obgadują gości, przeklinają, chamstwo straszne, a i jak obiecują że graja do końca wesela itd to nie wierzyć bo graja do 3 a później robią pokazówkę z pakowaniem żeby wszyscy goście widzieli i albo dopłacasz albo koniec grania. A najlepsze było to że nawet nie wiedzieli jak Młodzi się nazywają. A piosenkę na Pierwszy Taniec zmienili im 2 minuty przed zatańczeniem bo niby coś im tam sprzęt nawalił czy coś.
|
|
|
|
|
Ja Dudzików mogę szczerze polecić nie wiem kiedy byłaś u nich na weselu ale ja byłem 3 tyg temu i było wszystko ok przerwy krótkie tylko na posiłek, muzyka i dla starszych i dla młodszych, konkursy też były spoko, mnie się podobało ale wiadomo każdy będzie miał swoje zdanie
|
|