~~Elokwentny | |
|
|
Moze napisze w skrocie.
Razem ze znajomym pojechalismy poszukac kogos do przeprowadzki. Zalezalo nam na duzym aucie i zeby w miare bylo tanio. Podjechalismy w to miejsce kolo skrzyzowania Popieluszki - Okulickiego gdzie zawsze stoja ci przewoznicy. //--- Moderowano ze względu na to że opinia była niecenzuralna i obrażała dobro zainteresowanych. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ojej | |
|
|
bylo sobie wynajac firme przeprowadzkowa wtedy bys sobie siedzial a oni by wszystko robili
|
|
|
~~222222222 | |
|
|
CYTAT bylo sobie wynajac firme przeprowadzkowa wtedy bys sobie siedzial a oni by wszystko robili
|
|
|
~~yeti | |
|
|
ja brałem za przeprowadzke 50 zeta nie ważne ile ona trwala i tak co nie którym bylo drogo .Ale ten łysy pan przesadził.kiedyś ktoś go wyprostuje jak mu kapcie porobią
|
|
|
|
|
|
trzeba było się dokładniej dogadać a nie na hura bo tanio....
! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
~~Elokwentny | |
|
|
Ojj wszystko bylo dogadane. Nawet pan zaproponowal Ekipe wlasna z podpisaniem umowy w razie zepsucia czegokolwiek. A ze sami dalismy rade to po co kolejne pieniadze wydawac. Zreszta on sam podkreslil ze 50 zł to stała stawka na Stalowej i nic wiecej nie bedzie. Wiec prosze bez takich mi tutaj.
|
|
|
|
|
|
no to w czym problem ugadane było tyle i tyle to z jakiej paki zapłaciliście mu więcej hahah daliście się naciągnąć ....:boksuj:
! ! ! STOP ! ! ! INTERNETOWYM NAPINACZOM !!! |
|
~~Elokwentny | |
|
|
Bolt albo ty jestes taki glupi albo czytac nie umiesz. To wlasnie jest ostrzezenie. Zrobil mojego kumpla w konia wiec innych ostrzegam a nie pisze jakie to ja straty ponioslem :/ Naucz sie czytac ze zrozumieniem Głupku
|
|
|
~~KTOS | |
|
|
FIRME DARTEX POLECAM !
|
|
|
~~AntyDiii | |
|
|
DARTEX ?? ten typ czepia sie chyba wszystkiego co mozliwe.. od Cyfry po przeprowadzi sprzedaz skuterow agt rtv czy skladanie kompow. Moim zdaniem ta firma zajmujaca sie tymi rzeczami jest:
a) TAK ZAJEBISTA ZE ZNA SIE NA WSZYSTKIM I WIE CO ROBI b) TAK ZAJEBISTA ZE NIEZNA SIE NA NICZYM ALE ŁAPIE SIE WSZYSTKO BYLEBY KASA BYLA I ja bym stawiam raczej na B... Zreszta panie Darku za duzo Spamu w internecie. Za reklame sie placi a pan bezczelnie lamie prawo bo jak wiadomo SPAM to zlamanie polskiego prawa |
|
|
~~heheh | |
|
|
jeszcze agencja modelingu i srodki czystości ten pan miał w swojej ofercie
|
|
|
~~MARTAS | |
|
|
HA HA HA poważnie to tak Panu/Pani przeszkadza kto czym sie zajmuje?Pomyśl troszeczke zanim coś napiszesz i niezaśmiecaj TY neta
|
|
|
~~,,,...,,, | |
|
|
Jestem zażenowana negatywną wypowiedzią na temat firmy DARTEX. Uważam, że pracują tam elokwentni i dobrze wyszkoleni w swoich dziedzinach ludzie. Nie miałam sposobności rozmawiać z samym właściecielem, ale to nie On reprezentuje swoją firmę a ludzie których zatrudnia. Uważam, że reprezentują wysoki poziom, a to , że potrafią sprostać tak wielu dziedzinom to tylko na Tak dla nich. Zazdrość przemawia przez kogoś jak sądze . Ot wszystko
|
|
|
~~######## | |
|
|
Może i mają wiedze ale samo to Dałem kiedyś dywan do prania bo oczywiście tym się zajmują również to nie dość że otrzymałem go po 2 tygodniach to nie doczyszczony, może niech się zaimą lepiej sprzedaż tych lodówek co im chyba zalegają od kilku lat a nie za czyszczenie się dywanów wzieli. Ogólnie spoko firma persole żeński bez zastrzeżeń ale panowie ogarnijcie się Pozdrawiam niezadowolony klient
|
|
|
~~,,,...,,, | |
|
|
Dywan to niech Ci chłopie żona w domu pierze.....albo sam się naucz...pozdrawiam
|
|
|
~~######### | |
|
|
DARTEX jest od tego, płace to wymagam a nie 2 razy bede czekał na dywan ...
|
|
|
~~SEBA | |
|
|
...ja panowie korzystałem kilka dni temu i jestem bardzo zadowolony moge szczerze polecić tel 605 333 665 gosc z okolic Stalowej
|
|
|
~~Pawel | |
|
|
Dartex nie pierze dywanów!!! tam tylko jest punkt odbioru.Te dywany pierze gość z pod Sandomierza
A tą firme znam i pozdrawiam załoge |
|
|
~~Nowy | |
|
|
CYTAT ...ja panowie korzystałem kilka dni temu i jestem bardzo zadowolony moge szczerze polecić tel 605 333 665 gosc z okolic Stalowej ja tez korzystalem nie mam zadnych zastrzeżeń
|
|
|
~~materialny byk | |
|
|
korzystac poprzez rozmowe z pracownikami tez korzystałem ale czy rozmawialiście z panem włascielem?? ten to dopiero jest Typ.. Weź ulotke
|
|
|
~~napalona | |
|
|
kierownik jest fajny
|
|
|
~~kryspin wój | |
|
|
najlepszy jest ten od komputerów nic dodac nic ująć
|
|
|
~~ORKO | |
|
|
CYTAT Jestem zażenowana negatywną wypowiedzią na temat firmy DARTEX. Uważam, że pracują tam elokwentni i dobrze wyszkoleni w swoich dziedzinach ludzie. Nie miałam sposobności rozmawiać z samym właściecielem, ale to nie On reprezentuje swoją firmę a ludzie których zatrudnia. Uważam, że reprezentują wysoki poziom, a to , że potrafią sprostać tak wielu dziedzinom to tylko na Tak dla nich. Zazdrość przemawia przez kogoś jak sądze . Ot wszystko // moderowano |
|
|
~~widz | |
|
|
CYTAT CYTAT Jestem zażenowana negatywną wypowiedzią na temat firmy DARTEX. Uważam, że pracują tam elokwentni i dobrze wyszkoleni w swoich dziedzinach ludzie. Nie miałam sposobności rozmawiać z samym właściecielem, ale to nie On reprezentuje swoją firmę a ludzie których zatrudnia. Uważam, że reprezentują wysoki poziom, a to , że potrafią sprostać tak wielu dziedzinom to tylko na Tak dla nich. Zazdrość przemawia przez kogoś jak sądze . Ot wszystko //moderowano Jacy by nie byli.. odbiera Ci tv ? to stul pysk . Ciekawe czym Ty zablysniesz z wiedzy na ten temat? |
|
|
~~rychu | |
|
|
Trzeba było kupic u Grabosia
|
|
|