|
|
|
co sądzicie o Jokerze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najbardziej podobał mi sie w Batmanie - Mroczny rycerz
|
|
|
|
|
CYTAT co sądzicie o Jokerze? Pierwsza wiadomość na forum - więc moze właściciel się ocknął i chce poznać zdanie innych na temat lokalu |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
lepiej późno niż wcale
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Późno nie późno.
Ale ten komentarz mnie powalił na kolana: CYTAT Najbardziej podobał mi sie w Batmanie - Mroczny rycerz NON SERVIAM |
|
|
|
|
CYTAT co sądzicie o Jokerze? teraz to jest speluna nie lubie tam chodzic,kiedys przed powiększeniem było super,fajny klimacik fajni ludzie;) teraz spadło na psy |
|
Dołączył: 31 Sty 2009r. Skąd: z II irlandii ;-) Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
... a czy czasami ta knajpa nie zwie się JOCKER ?
Chcesz często widzieć w garnku dno głosuj na PO |
|
|
|
|
mi się tam ogólnie już nie podoba a najbardziej denerwujące jest to że właściciele ciągle siedzą przy barze i to w dodatku często pijani
|
|
|
|
|
no w sumie ich lokal ich sprawa...a Ty tam przypadkiem nie pracowałaś i masz złe wspomnienia? bo tak dziwnie zaczynać temat "co sądzicie..." a potem wrzucać negatywne komentarze...
Lokal ogólnie jest ok, stracił magie i swój urok wraz z zakończeniem wieczorków szantowych, piwo jest fatalne, obsługa..jak wszędzie - raz lepsza, raz gorsza |
|
|
|
|
CYTAT no w sumie ich lokal ich sprawa...a Ty tam przypadkiem nie pracowałaś i masz złe wspomnienia? bo tak dziwnie zaczynać temat \"co sądzicie...\" a potem wrzucać negatywne komentarze... Lokal ogólnie jest ok, stracił magie i swój urok wraz z zakończeniem wieczorków szantowych, piwo jest fatalne, obsługa..jak wszędzie - raz lepsza, raz gorsza Powiadasz: piwo jest fatalne. Hmm no tak to niestety nie jest Heineken... W naszym mieście ciężko jest się napić jeszcze prawie polskiego piwa. No ale to nie Heineken ;). Pokolenie MTV. Zwierzyniec rulezzz |
|
|
|
|
Zwierzyniec i Perełka to są dobre piwka, szczególnie lane- jak ktoś pił w Lublinie np to wie, ale to co jest w Jokerze to nie Perła. Więc albo jakiś przekręt, albo rureczki czyszczone z rzadka i głowa boli...
|
|