~~hehe | |
|
|
Menu chowa się pod banerem flash abc-ślubu... Błeeeeeee... :blee:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~hohoho | |
|
|
U nas w stalowej nie tolerujemy niszowych i kiepskich przegladarek (firefox i opera), uzywaj internet explorera, ktory jest dostarczany razem w twoim systemem i bedzie dobrze.
|
|
|
~~azx | |
|
|
CYTAT U nas w stalowej nie tolerujemy niszowych i kiepskich przegladarek (firefox i opera), uzywaj internet explorera, ktory jest dostarczany razem w twoim systemem i bedzie dobrze. Hehe, zabawni prowokatorzy jak na onecie. Kiedyś się mówiło jesteś inteligentny jak komentarz na onecie. Zmieniamy powiedzienie? |
|
|
~~hehe | |
|
|
Ja właśnie używam IE i menu chowa się pod flashem - może dlatego, że mam oryginalny winddows i IE 7
|
|
|
~~hehe | |
|
|
No i po co się odzywałem - teraz chłopaki będą mieli noc nieprzespaną Ale widzę, że niedługo nadejdzie już kres tego portalu! Arty są tylko z GC Nowiny i Sztafety + trochę z Policji i strony Powiatu oraz nieliczne własne. Z tego co wiem, Sztafeta buduje swój nowy portal i starostwo też nie pozwoli na kopiowanie swoich tekstów, więc pozostanie niewiele, bo Echa Dnia już dawno nie ma...
|
|
|
~~hehe | |
|
|
Jak invex stalowemiasto budował:
http://forum.webhelp.pl/search.php?search_author=invx |
|
|
|
|
|
Szkoda że to forum jest tak ogólnie dostępne, przydałoby się żeby tylko zarejestrowani userzy mogli pisać posty i zakładać tematy, bo w ten sposób jest wiele ludzi którzy za każdym razem zmieniają nick i robią szambo, za dużo napinaczy itp.
No i oczywiście wyszukiwarka - bo nie ma. |
|
~~tom | |
|
|
jak bedzie rejestracja na forum to nikt nie bedzie pisal
|
|
|
|
|
|
Albo więcej osób będzie pisać pod zarejestrowanym nickiem. Może wtedy ludzie pisaliby mniej głupot.
|
|
~~heniu | |
|
|
Wprowadzmy obowiazkowa rejestracje! Bedzie bardziej elitarnie i nie bedzie holota nam tu pisac! Zostanie 5 osob o takich samych pogladach i bedzie spokoj.
|
|
|
|
|
|
"Kazda swinia trafi do rzeznika" |
|