|
|
|
Ponieważ przy temacie o najmądrzejszym, najpiękniejszym i najlepszym prezydencie Stalowej Woli wszechczasów coś się stało i nie mogę dopisać komentarza, mam pytanie.
Podałeś odnośnik do strony skyscrapercity.com, gdzie są m.in. wklejone lotnicze zdjęcia Stalowej Woli z góry z bardzo ładną rozdzielczością. Czy możesz mi podać jakiś odnośnik do mapy, która całą Polskę w ten sposób wyraźnie pokazuje? Bo na google to tylko niektóre miasta można tak powiększać. http://www.skysc(...)34012124 PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
o ile sie nie myle to google earth jest
edit: pomylilem sie zumi ;] |
|
|
|
|
Nie, już sam znalazłem
Google earth także nie pokazuje tak dokładnie, bo to jest to samo, co google maps, to zumi.pl PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Podaj adres...
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
http://najbardziej.com/polecane/alternatywne-mapy/ tu masz 10 alternatyw dla google maps;]
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
podpisane nawet bylo choliera :]
|
|
|
|
|
Kurcze, ale tam nie ma takich wyraźnych:-((
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|