NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
«« « ... 12 13 14 15 16 17 18 »
Może napiszmy coś o rialu,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 13 Lut 2009r. 18:33  
CYTAT
Weźcie się za robotę a nie za pieprzenie głupot próżniaki Nie bedziemy was cały czas utrzymywać nieuki

Jak na razie Panie (ATS) szkolony,wyuczony,wykształcony i ...dymany, to sytuacja wyląda zupełnie odwrotnie, bo dzięki nieukom i próżniakom z Riala masz jeszcze gdzie pracować, to my na Was tyramy a nie odwrotnie. Gdyby nie Wy, Panie z ATSa, to u nas nie byłoby zwolnień, bo firma na tyle dobrze prosperuje, by się swobodnie utrzymać bez podejmowania tak drastycznych kroków... To Wy jesteście kulą u nogi, piątym kołem (nawet aluminiowym) u wozu
Życzę odrobinę orientacji w terenie, bo na obecną chwile, to srasz Pan we własne gniazdo...; innymi słowy - pod siebiejezyk

Co zaś się tyczy \"pożyczania\" ludzi z ATS, to jeszcze za leżenia nikomu nie płacą a kasa sama się na Twoim koncie nie zalęgnie...a skoro kłuje was w oczy niniejsze zjawisko, to widać, kto jest próżniakiem...

pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 13 Lut 2009r. 18:33  

pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu!

~~aattss
ff
Wysłany: 13 Lut 2009r. 21:34  
CYTAT
CYTAT
Weźcie się za robotę a nie za pieprzenie głupot próżniaki Nie bedziemy was cały czas utrzymywać nieuki

Jak na razie Panie (ATS) szkolony,wyuczony,wykształcony i ...dymany, to sytuacja wyląda zupełnie odwrotnie, bo dzięki nieukom i próżniakom z Riala masz jeszcze gdzie pracować, to my na Was tyramy a nie odwrotnie. Gdyby nie Wy, Panie z ATSa, to u nas nie byłoby zwolnień, bo firma na tyle dobrze prosperuje, by się swobodnie utrzymać bez podejmowania tak drastycznych kroków... To Wy jesteście kulą u nogi, piątym kołem (nawet aluminiowym) u wozu
Życzę odrobinę orientacji w terenie, bo na obecną chwile, to srasz Pan we własne gniazdo...; innymi słowy - pod siebiejezyk

Co zaś się tyczy \\\"pożyczania\\\" ludzi z ATS, to jeszcze za leżenia nikomu nie płacą a kasa sama się na Twoim koncie nie zalęgnie...a skoro kłuje was w oczy niniejsze zjawisko, to widać, kto jest próżniakiem...

No gosciu blysnoles jak zwykle kasa jest z OEM a nie z czesci zamiennych ktore Rial produkuje i to jesze w podrobkach , ktore do niedawna produkowaliscie , a zaprzestaliscie bo to byl warunek azeby robic OEM ktorego notabene bardzo malo dziabiecie - modlcie sie zeby zima sie szybko skonczyla to moze zamowienia wam wzrosna - a tak pozatym to jedziemy na wspolnym wozku

~~szmata
ff
Wysłany: 13 Lut 2009r. 22:11  
wescie sie do roboty nieroby a nie pisecie głupoty. ja sprzedaje samochody i mam to gdzieś. może chcesz kupic? a może ty?

~~wsiok ze stalow
ff
Wysłany: 13 Lut 2009r. 22:43  
Wielka filozofia napierda...lać koła +,- niewydania i żeby dekielek zrobił prztyk!!!! Tyle was nauczył
Jelcz z Pietrzykiem good

~~ats
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 09:05  
CYTAT
CYTAT

Co zaś się tyczy \\\"pożyczania\\\" ludzi z ATS, to jeszcze za leżenia nikomu nie płacą a kasa sama się na Twoim koncie nie zalęgnie...a skoro kłuje was w oczy niniejsze zjawisko, to widać, kto jest próżniakiem...

Co ty gościu pier... za przeproszeniem!!! Wy dobrze prosperujecie z produkcji aftermarketu? a nawet podróbek aftermarketu? Piszesz pewnie sterowany przez zarząd upp, ale dobrze wiesz po co rial kupił ats-a żeby wam dupy uratować a że jest kryzys na rynku moto to wam palny pokrzyżowało
Co do fachowości to nie przecież potraficie spieprzyć nawet smarta tak ze nie podnoście wiecej tematu produkcji kół bo sie ośmieszacie! To tak jak pisze ktoś powyżej +/- niewydania i sprzedane

~~ktoś
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 12:27  
CYTAT
wescie sie do roboty nieroby a nie pisecie głupoty. ja sprzedaje samochody i mam to gdzieś. może chcesz kupic? a może ty?

Ja to może bym i kupił ale musisz podać swój numer telefonu.
A tak przy okazji to kupił bym w miarę tani czołg tylko żeby miał mały przebieg, no i tak do 30 000 zł

ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 17:11  
~ats - krótko- racja jest jak d..pa - każdy ma swoją...pomijam fakt,że niektórzy mają dwie a nawet trzy:szok:,mam na myśli wyłącznie część ciała,po której najczęciej zbieramy wszyscysmiech2

a tym "sterowaniem",to mnie ubawiłeś, jeszcze lepszy dowcip niż słowo "rodzina" z ust właściciela Niemcagood mnie wystarcza sam fakt, że pracujesz, wnioski sam wyciąg...,potem przeczytaj to, co sam napisałeś, pomyśl( o ile jest ci to proces znany a samo pojęcie nie jest ci obce),ewentualnie sie jeszcze zastanów(kolejne trudne pojęcie) a potem zacznij cokolwiek tworzyć, oszczędzi Ci to nerwów, nie wprawi w stres...
Spieprzyć coś, czego nie da się spieprzyć, to też sztuka i byle kto tego nie potrafi,do tego trzeba talentu i zdolności,samozaparcia jezyk

~aattss - ja zwykle nie błyskam

Jelcz - u nas taki nie pracuje, reszta bez komentarza, bo tu można poruszyć opcje sterowania dopiero...good

Prywatna wiadomość 

~~mietek
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 17:59  
Reset Jelcz u nas pracuje , a jak ty nie wiesz kto to jest to albo jestes pionek w biurach , albo u nas nic na produkcji nie czaisz jak TUMOROL HEHEHE

~~jjjrial to manu
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 18:23  
rial to manufaktura

~~~~pracownik
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 18:31  
zaklopotany
CYTAT
CYTAT
jak chlopaki z ats to przeczytaja to wam michy wyklepia, nic nie potraficie sami to trzeba wam ludzi pozyczac

takich fachowców jak z ATS to powinni najpierw dobrze przeszkolić bo o robocie to pojęcia nie mają

widzisz dziwaku, to POLAK POLAKA zaje-bie przez płot, a my mówimy o kryzysie- byś trochu pomyslał cfaniaku...szkoda gadać....

~~~~pracownik
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 18:32  
zaklopotany
CYTAT
ATS - przecież te nieroby to nic nie potrafią

taki dobry jesteś to przyjdź cwaniku zaje***bany i pokaż, ale pamiętaj jedno, spotkamy sie niedługo w pośredniaku razem i co????? czemu firmy nie uratowałeś????

~~~~pracownik
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 18:35  
CYTAT
CYTAT

dodam tylko...Nas tłuki w ATS jest 800, a Was ...czyli nie fikajcie bo smrodem z sobotniej grochówki Was ....pappapapa, szkoda gadać, a mamy walczyc z kryzysem!!!! panikarze je***ni z UPP.ok

~~~~pracownik
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 18:37  
CYTAT
~ats - krótko- racja jest jak d..pa - każdy ma swoją...pomijam fakt,że niektórzy mają dwie a nawet trzy:szok:,mam na myśli wyłącznie część ciała,po której najczęciej zbieramy wszyscysmiech2

a tym \"sterowaniem\",to mnie ubawiłeś, jeszcze lepszy dowcip niż słowo \"rodzina\" z ust właściciela Niemcagood mnie wystarcza sam fakt, że pracujesz, wnioski sam wyciąg...,potem przeczytaj to, co sam napisałeś, pomyśl( o ile jest ci to proces znany a samo pojęcie nie jest ci obce),ewentualnie sie jeszcze zastanów(kolejne trudne pojęcie) a potem zacznij cokolwiek tworzyć, oszczędzi Ci to nerwów, nie wprawi w stres...
Spieprzyć coś, czego nie da się spieprzyć, to też sztuka i byle kto tego nie potrafi,do tego trzeba talentu i zdolności,samozaparcia jezyk

Jelcz - u nas taki nie pracuje, reszta bez komentarza, bo tu można poruszyć opcje sterowania dopiero...good

Panie RESE-T- socznij. Damy radę.mlotek

~~~~pracownik
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 18:38  
CYTAT
CYTAT

a tym \\\\\\\"sterowaniem\\\\\\\",to mnie ubawiłeś, jeszcze lepszy dowcip niż słowo \\\\\\\"rodzina\\\\\\\" z ust właściciela Niemcagood mnie wystarcza sam fakt, że pracujesz, wnioski sam wyciąg...,potem przeczytaj to, co sam napisałeś, pomyśl( o ile jest ci to proces znany a samo pojęcie nie jest ci obce),ewentualnie sie jeszcze zastanów(kolejne trudne pojęcie) a potem zacznij cokolwiek tworzyć, oszczędzi Ci to nerwów, nie wprawi w stres...

Panie RESE-T- spocznij. Damy radę.Szykój tanie piwo dla chłopców z ATS.mlotek

~~spokoloko
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 19:02  
ATS kapucyny powalone

~~wsiok ze stalow
ff
Wysłany: 14 Lut 2009r. 23:37  
Ha Ha Ha ołowki sołtysowe,dobrze że wam pokazał Pieprzyk gdzie jest CN1 i CN2 bo byście do tej pory kozy ruchali a nie korekty robiligoodbuahahahaaaa

~~alu
ff
Wysłany: 15 Lut 2009r. 00:21  
CYTAT
Ha Ha Ha ołowki sołtysowe,dobrze że wam pokazał Pieprzyk gdzie jest CN1 i CN2 bo byście do tej pory kozy ruchali a nie korekty robiligoodbuahahahaaaa

Hehe, aleś mnie ziomal ubawiłuśmiech good
Chłopy z riala jak kiedyś koła u nas lakierowali to dekielek młotkiem wbijali bo pie3k chyba korekta na lakier nie wprowadziłsmiech2

~~wsiok ze stalow
ff
Wysłany: 15 Lut 2009r. 11:08  
CYTAT
CYTAT

Hehe, aleś mnie ziomal ubawiłuśmiech good
Chłopy z riala jak kiedyś koła u nas lakierowali to dekielek młotkiem wbijali bo pie3k chyba korekta na lakier nie wprowadziłsmiech2

Mówiłem że oni robią korekty pod dekielek a żeby było ciekawie to ten koleś co młotkiem dekielek wbijał to pchał wszystko!!! Dlatego braków nie mieli i tak im zostało do tej porygood

~~szmata
ff
Wysłany: 15 Lut 2009r. 11:47  
Mam do sprzedania BMW silnik 5 litrów, rzędowa 12stka 300 koni limitowana wersja...cool

~~obesrałek
ff
Wysłany: 15 Lut 2009r. 12:29  
CYTAT
[cytat][cytat]Ha Ha Ha ołowki sołtysowe,dobrze że wam pokazał Pieprzyk gdzie jest CN1 i CN2 bo byście do tej pory kozy ruchali a nie korekty robiligoodbuahahahaaaa

w ats jest taki zmianowy świniopas serwatka co jeszcze lubi kózke sobie zapiąćzarumieniony
może go do upp w leasing oddaćco

~~szmata
ff
Wysłany: 15 Lut 2009r. 23:28  
mam tez do sprzedania golfa troche bity ale sam go klepałem wiec jest ok. kolor? dobierzemy, cena ? coś spuscimy. rok produkcji jeszcze niewiem.

~~selektor
ff
Wysłany: 16 Lut 2009r. 12:13  
w ats jest taki zmianowy świniopas serwatka co jeszcze lubi kózke sobie zapiąćzarumieniony
może go do upp w leasing oddaćco[/cytat]

tak też słyszałem!!!!od 1 marca świnopas ŚFINX idzie do riala w podzięce za wybitne osiągnięcia w dziedzinie szajsu!!!!On wam pokaże jak wyglada robota!!!jak pachnie kierownik zmianowy i gdzie rzuca kiepy ze swoich POPów .pokaze wam że wasze kanapki są też kanapkami jego !!!!Nauczy was jak sie robi proteze zębową ze świńskich zębów a w przerwe wprowadzi was w tajniki hodowli świń dupodajek!!!

~~ziom
ff
Wysłany: 16 Lut 2009r. 12:34  
CYTAT
CYTAT
[cytat][cytat]Ha Ha Ha ołowki sołtysowe,dobrze że wam pokazał Pieprzyk gdzie jest CN1 i CN2 bo byście do tej pory kozy ruchali a nie korekty robiligoodbuahahahaaaa

Jaki leasing,za tego buca trzeba bedzie jeszcze dopłacićgood
Prostak z plastikowymi jedynkamiok

~~baca
ff
Wysłany: 17 Lut 2009r. 09:39  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

wykrzyknikŚWINIOPASY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘwykrzyknik

~~rychu
ff
Wysłany: 18 Lut 2009r. 20:13  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT

wykrzyknikŚWINIOPASY WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘwykrzyknik

Riale przygotujcie kwiaty na przyjęcie swiniopasa, od pierwszego idzie do Was w lizing ok

«« « ... 12 13 14 15 16 17 18 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »