~~zatrzymaniec | |
|
|
A może wiecie co z postojemAneksy są podppisane a nie widać zeby pracy było mniej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~bynio | |
|
|
spokoloko ty masz chyba kompleksy bucu jeden chyba nie orientujesz sie z temacie kierownik hahahahahahah
|
|
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
CYTAT spokoloko ty masz chyba kompleksy bucu jeden chyba nie orientujesz sie z temacie kierownik hahahahahahah Mógłbyś się określić do kogo to było BO jakoś nie łapie co ty napisałeś i do czego Do mnie czy do Admina |
|
|
~~szmata | |
|
|
czego ku... nic nie kupujecie ? co kryzys? popier..... kryzys. mam do sprzedania samochody jakie chcecie. vw, opel, bmw, powiedz tylko jaki a ci sprzedam
|
|
|
~~szmata | |
|
|
mam tez do sprzedania czołg rudy 102, rocznik 1938,porzedni własciciel polak, to znaczy wojsko polskie, swiezo sprowadzoy, turbo dizel, kolor szary mealik. było bite nawozie ale wyklepałem.
|
|
|
~~ciekawy | |
|
|
Ty szmata kto cie zrobil -płk Skopenko czy jakis inny sołdat
|
|
|
|
|
|
Co najwyzej jakis Kałmuk...
płk nie chciałby nawet jego matki w d..pę kopnać To Riala nie zaorali... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
Panowie, panowie ale dajeta po jajach
|
|
|
~~Bin Laden | |
|
|
CYTAT mam tez do sprzedania czołg rudy 102, rocznik 1938,porzedni własciciel polak, to znaczy wojsko polskie, swiezo sprowadzoy, turbo dizel, kolor szary mealik. było bite nawozie ale wyklepałem. no kupił bym ten czołg ale pod warunkiem że ma niklowaną lufę. Jestem w stanie zapłacić każdą cenę w złotówkach, dolarach,ropie, albo mogę kogoś w powietrze wysadzić jeżeli zajdzie taka potrzeba |
|
|
~~stopper | |
|
|
CYTAT CYTAT Weźcie się za robotę a nie za pieprzenie głupot próżniaki Nie bedziemy was cały czas utrzymywać nieuki Jak na razie Panie (ATS) szkolony,wyuczony,wykształcony i ...dymany, to sytuacja wyląda zupełnie odwrotnie, bo dzięki nieukom i próżniakom z Riala masz jeszcze gdzie pracować, to my na Was tyramy a nie odwrotnie. Gdyby nie Wy, Panie z ATSa, to u nas nie byłoby zwolnień, bo firma na tyle dobrze prosperuje, by się swobodnie utrzymać bez podejmowania tak drastycznych kroków... To Wy jesteście kulą u nogi, piątym kołem (nawet aluminiowym) u wozu Życzę odrobinę orientacji w terenie, bo na obecną chwile, to srasz Pan we własne gniazdo...; innymi słowy - pod siebie Co zaś się tyczy \\\\\\\"pożyczania\\\\\\\" ludzi z ATS, to jeszcze za leżenia nikomu nie płacą a kasa sama się na Twoim koncie nie zalęgnie...a skoro kłuje was w oczy niniejsze zjawisko, to widać, kto jest próżniakiem... Hej ŁAJZY laga musi być , liznęło pracy towarzystwo z aftermarketu i dziś głośno PIEJE !!! - zapraszamy do pracy w ATS; z resztą Rial (manufacturing ) co to jest ?? stara zbieranina po SM - co za wóde albo za jakieś inne przewininia stracili pracę. Gorsze koła badziewiaste do roboty z uniwe...pchają bo tam braki w kadrze wykwalikfikowanych pracowników ---jakich pracowników hahahahahahahahaha...... nie mówiąc że ludzie od nas idą na nich robić..... No co kur.a dziwna ta sytuacja cooooo ????????????? .eeeeee..... Pozdr dla ATS - I Laga musi być!!!!niech im pióra z dupy polecą..... |
|
|
~~spokoloko | |
|
|
Ej Ty stopper, spadłeś z 10 pietra na dyńkę czy już ci w tym Atesie rozum odjeło - buraku
|
|
|
~~aaaaa | |
|
|
co do pożyczania ludzi z ats jeśli jeszcze sie nie pokapowaliście debile do riala to oni idą po to żeby ich tam zwolnić
|
|
|
~~a tam | |
|
|
CYTAT co do pożyczania ludzi z ats jeśli jeszcze sie nie pokapowaliście debile do riala to oni idą po to żeby ich tam zwolnić
|
|
|
~~a tam | |
|
|
CYTAT CYTAT co do pożyczania ludzi z ats jeśli jeszcze sie nie pokapowaliście debile do riala to oni idą po to żeby ich tam zwolnić to w rialu zwalniają a z ats przenoszą ? |
|
|
~~optymista | |
|
|
panowie! marudzicie jak stare babki na targu albo jeszcze gożej. RIAL jak i ATS sa dużymi firmami które liczą sie w rynku europejskim. piszecie o obozach pracy, że wam cieżko ale tak naprawde to nie jest tak jak piszecie bo sami nie wiecie czgo chcecie. tak duz firmy nie martwia sie tym że jest ci tu żle, masz robić felgi i juz a jak ci nie pasuje to dowidzenia, nie martwią sie tym że jutro czy dzis zostaniesz zwolniony. każdy zakład który przechodził by jakiś kryzys czy nawed przechodzi w ten sam sposób by tak potapił.liczmy sie z tym że każdy z nas moze być zwolniony bo oni nie patrzą na nic ale na rialu swiat sie nie kończy, gożej z tymi którzy są zadowoleni z pracy tutaj, i nic nie mówią bo mają dzieci i kredyty i zyją od wypłaty do wypłaty i cieszą się z każdego dnia zakończonego pracą bo są tacy wiem to. uważam że zwolniena będą i każdy z nas może zostać zwolniony ale to nie koniec przecież na tym. najgorsze jest to że nowy prezes powiedział: " traktujmy sie jak jedna wielka rodzina" i tu nasuwa sie pytanie , co to za ojciec co wyrzuca swoje dzieci z domu......cdn
|
|
|
~~szmata | |
|
|
mam samochód do sprzedania,jaki? a jaki chcesz...
|
|
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
Optymista - nie "z domu wyrzuca" tylko "chleb odbiera" a pozatym dobrze mówisz ( polać mu)No właśnie z tymi firmami jest tak jak z samochodami- jak zaczyna się psuć to się go wywala i kupuje nowy(np.od SZMATY)a nie dokłada się do starego na okrągło.Firmy robią tak samo - przestaje być opłacalne-zwolnienia i zamknięcie interesu a nie dokładanie do biznesu.
|
|
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
No i że się powtórzę Pić, pierdolić, nie żałować bida musi pofolgować
|
|
|
~~Luzak | |
|
|
~`zatrzymaniec~`straszny pijak chyba z Ciebie i,,Dubcyngiel"bo widzę motto wciąż to samo.(Maniek)
|
|
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
~Luzak~ no bo jak zapierdala się na szwabów w ukochanej firmie to człowiek musi się jakoś odstresować.
A chyba nie ma lepszego sposobu na odstresowanie jak to zawarte w tym motto Dzięki temu przychodzę do pracy zawsze wypoczęty i chętny do pracy i mogę wykonywać 200 % normy |
|
|
~~aaaaaa | |
|
|
CYTAT ~Luzak~ no bo jak zapierdala się na szwabów w ukochanej firmie to człowiek musi się jakoś odstresować. " border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />
A chyba nie ma lepszego sposobu na odstresowanie jak to zawarte w tym motto Dzięki temu przychodzę do pracy zawsze wypoczęty i chętny do pracy i mogę wykonywać 200 % normy |
|
|
~~oliwia | |
|
|
na luzie
|
|
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
CYTAT na luzie nic "na luzie " znowu nas ubyło. Wypowiedzenia w toku mogę się cieszyć że to nie byłem ja, przynajmniej jeszcze z miesiąc popracuje. Byle do wiosny !! |
|
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
CYTAT CYTAT ~Luzak~ no bo jak zapierdala się na szwabów w ukochanej firmie to człowiek musi się jakoś odstresować. " border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />A chyba nie ma lepszego sposobu na odstresowanie jak to zawarte w tym motto Dzięki temu przychodzę do pracy zawsze wypoczęty i chętny do pracy i mogę wykonywać 200 % normy co to miało być?? Coś ci nie wyszło!!! |
|
|
~~szmata | |
|
|
Sprzedam malucha rocznik 75 po generalnym tjuningu felg!!
|
|
|