~~cvjhk | |
|
|
CYTAT Sprzedam malucha rocznik 75 po generalnym tjuningu felg!! Ty sie sam sprzedaj,a malucha to sobie zrób a najlepiej to sprzedaj tego swojego forda a maluchem sam sobie jeżdzij bo tylko na taki samochód cię stać |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~szmata | |
|
|
masz coś do mojego forda? forda nie sprzedam , ford jest mój i bedę go pie...... kiedy będe tylko chciał.
|
|
|
~~cichy | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT ~Luzak~ no bo jak zapierdala się na szwabów w ukochanej firmie to człowiek musi się jakoś odstresować. " border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />A chyba nie ma lepszego sposobu na odstresowanie jak to zawarte w tym motto Dzięki temu przychodzę do pracy zawsze wypoczęty i chętny do pracy i mogę wykonywać 200 % normy co to miało być?? Coś ci nie wyszło!!! zamiast pisac glupoty, pomysl jak mozesz dodac choc troche dobrego, dla dobra wspolnego, takze twojego... a moze zajmiesz sie smieciami, ktore podrzucaja wszedzie oszusci tzw. nowobogaqtcy z oklicznych domkow??? problem jest rzeczywisty i oznacza kilkaset tysiecy w kasie miasta. ci ty na to? pomozesz? Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem. Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow? Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci? |
|
|
~~zatrzymaniec | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT ~Luzak~ no bo jak zapierdala się na szwabów w ukochanej firmie to człowiek musi się jakoś odstresować. " border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />A chyba nie ma lepszego sposobu na odstresowanie jak to zawarte w tym motto Dzięki temu przychodzę do pracy zawsze wypoczęty i chętny do pracy i mogę wykonywać 200 % normy co to miało być?? Coś ci nie wyszło!!! zamiast pisac glupoty, pomysl jak mozesz dodac choc troche dobrego, dla dobra wspolnego, takze twojego... a moze zajmiesz sie smieciami, ktore podrzucaja wszedzie oszusci tzw. nowobogaqtcy z oklicznych domkow??? problem jest rzeczywisty i oznacza kilkaset tysiecy w kasie miasta. ci ty na to? pomozesz? Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem. Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow? Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci? Ty chyba pomyliłeś forum Co mnie obchodzą śmieci - od tego są sprzątający i placowy. Co mnie obchodzikasa jakiegoś miasta - od tego jest burmistrz. No i po trzecie Co mnie obchodzi rada miejska, domki jednorodzinne, służby miejskie i zarząd spółdzielni Mam swoje problemy A to jest forum o naszym kochanym zakładzie pracy i o ludziach w nim pracujących |
|
|
~~sasiad | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT ~Luzak~ no bo jak zapierdala się na szwabów w ukochanej firmie to człowiek musi się jakoś odstresować. " border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />A chyba nie ma lepszego sposobu na odstresowanie jak to zawarte w tym motto Dzięki temu przychodzę do pracy zawsze wypoczęty i chętny do pracy i mogę wykonywać 200 % normy co to miało być?? Coś ci nie wyszło!!! zamiast pisac glupoty, pomysl jak mozesz dodac choc troche dobrego, dla dobra wspolnego, takze twojego... a moze zajmiesz sie smieciami, ktore podrzucaja wszedzie oszusci tzw. nowobogaqtcy z oklicznych domkow??? problem jest rzeczywisty i oznacza kilkaset tysiecy w kasie miasta. ci ty na to? pomozesz? Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem. Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow? Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci? Ty chyba pomyliłeś forum Co mnie obchodzą śmieci - od tego są sprzątający i placowy. Co mnie obchodzikasa jakiegoś miasta - od tego jest burmistrz. No i po trzecie Co mnie obchodzi rada miejska, domki jednorodzinne, służby miejskie i zarząd spółdzielni Mam swoje problemy A to jest forum o naszym kochanym zakładzie pracy i o ludziach w nim pracujących dokladnie, to forum ludzi pracy takich jak my [IMG]http://images41.fotosik.pl/74/37135b868f77dc9d.jpg" border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />[/img] |
|
|
|
|
|
pare miesiecy temu rial oraz ats byli czolowymi rywalami na forum w pisaniu postu co sie z wami dzieje
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT ~Luzak~ no bo jak zapierdala się na szwabów w ukochanej firmie to człowiek musi się jakoś odstresować. " border="0" style="max-width:690px" alt="Obrazek" />A chyba nie ma lepszego sposobu na odstresowanie jak to zawarte w tym motto Dzięki temu przychodzę do pracy zawsze wypoczęty i chętny do pracy i mogę wykonywać 200 % normy co to miało być?? Coś ci nie wyszło!!! zamiast pisac glupoty, pomysl jak mozesz dodac choc troche dobrego, dla dobra wspolnego, takze twojego... a moze zajmiesz sie smieciami, ktore podrzucaja wszedzie oszusci tzw. nowobogaqtcy z oklicznych domkow??? problem jest rzeczywisty i oznacza kilkaset tysiecy w kasie miasta. ci ty na to? pomozesz? Czas, zeby sluzby miejskie oraz Straz Miejska zajela sie tym bardzo niebezpiecznym i kosztownym problemem. Dlaczego zarzad spoldzielni nie robi nic, zeby ograniczyc straty spoldzielni wynikajace z wyrzucania smieci przez lokalnych oszustow? Dlaczego rada miejska nie robi nic by sprawdzic (a gdzie trzeba wystawic spory mandat), co sie dzieje ze smieciami z domkow jedno-rodzinnych, ktorych wlasciciele nie placa za wywoz smieci? |
|
|
|
|
No panowie i panie przywrocmy to forum do zycia, przeciez zalogowanie nie boli.Chyba ze z was takie dupy ze sie boicie
|
|
|
|
|
No i zwolnili naszego kolegę z wydziału Młodego Śrubokręta
Możemy podziękować tym co się do tego przyczynili oraz tym co nie mieli z tym nic wspólnego (a wielu jest takich co tak twierdzą i jeszcze się pytają "dlaczego"). Ale za to mamy nowego (ponoć "Fachowca ze Stalszmitu"). No cóż życie się toczy dalej jeszcze nie jednego zwolnią i nie jednego przyjmą. Pozdrawiam wszystkich tych co piszą (chyba tylko ja)i tych co się boją wogóle coś napisać. |
|
|
|
|
Znowu szefostwo jak zawsze przed wakacjami poobcinalo wszystkim uczciwym pracownikom premie zeby napchac sobie kieszenie na wczasy
|
|
|
|
|
A jak bylem pracownikiem w tej firmie byl tam taki kierownik terorysta sadysta wykolejeniec wszyscy wiemy o kim mowa.
Wszyscy,kazdy na kazdego donosi nawet brygadzisci na swoich podwladnych i jak sie w tej firmie zasuwalo w dni wolne nawet najwyszze swieta to kierownictwo odpoczywalo sobie w domkach.Nie maja szacunku do pracownika,zapomninaja ze sa tylko tresowanymi malpami germanskich pudli |
|
|
|
|
A jak bylem pracownikiem w tej firmie byl tam taki kierownik terorysta sadysta wykolejeniec wszyscy wiemy o kim mowa.
Wszyscy,kazdy na kazdego donosi nawet brygadzisci na swoich podwladnych i jak sie w tej firmie zasuwalo w dni wolne nawet najwyszze swieta to kierownictwo odpoczywalo sobie w domkach.Nie maja szacunku do pracownika,zapomninaja ze sa tylko tresowanymi malpami germanskich pudli |
|
|
|
|
Czy wie ktoś w jakim terminie będzie przerwa letnia?
|
|
|
|
|
No na grafiku zapewne masz,chlopaki twierdza ze na lipiec ale pazernosc tej firmy nie zna granic,pewnie znowu przyjma jakies gigantyczne zlecenie i murzyni beda zasowac i wolne na sierpien,wrzesien,MORZE.Wtej firmie nigdy nie zaplanujesz sobie dnia wolnego bo oni sie z nami nie licza a samo kierownictwo za to wie kiedy i ile sami sobie beda na wolnym,jeszcze tylko pare premi urwa i bedzie ich stac.
|
|
|
|
|
Bo to są niemieckie obozy pracy w Polsce. Ludzie którzy tam pracują tracą zdrowie po kilku latach. A wtedy won!
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam
Mam do Was pytanie: dobrze myślę, że Rial to dzisiejszy Uniwheels? Jak się mylę to mnie uświadomcie ale jeżeli nie, to mam następne pytanie: szukają tam kogoś do działu zakupów i nie wiem czy składać podanie? Pracuje ktoś w tym dziale albo może wie jak tam się pracuje? Jaka atmosfera, jacy ludzie itp.? Będę wdzięczna za informacje. |
|
|
|
|
Maga chcesz pracować za pieniądze czy szukasz dobrego towarzystwa i miłej atmosfery z przelewem na konto co miesiąc?
Wiem, że atmosfera w pracy jest bardzo ważna ale chyba nie po to się idzie do pracy? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dobra atmosfera międzyludzka panuje chyba jedynie na lakierni. Fakt trzeba pracować w wolne na grafikach soboty i święta ale jeśli już robić to tylko tam.
|
|
Dołączył: 5 Sty 2009r. Skąd: Aluminiowy Padół Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
może napiszmy coś o RIALU???-takie COŚ(prawie terror) z takim czymś(z technicznym terrorystą) bez takiego czegoś(bez nadzieji na szacunek, lepsze zarobki i lepsze jutro)- chyba temat wyczerpany. Dopóki będzie tam pracowała główna techniczna terrorysta(prawie jak samochód ciężarowy lub wiekowy "MKS"), to tam albo tu się nic nie poprawi. A jak go zwolnią, to wtedy popularne zwyrodnienie na skórze (tzw pieprzyk) i pozostałości po pożarze (tzw pogorzeliny)już nic do pofikania mieć nie będą.
Jak się rzucisz na "ciężarówę" na odprawie, to wylądujesz w dawnym ats, w ramach wyróżnienia. pukając się w czoło, pokazujesz najsłabiej funkcjonujący element Twojego organizmu! |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dziękuję za informacje. Andrzejek, nie pytam o tamtejszą atmosferę pracy itp. dlatego, że chce mieć super luz w pracy z przelewem na konto! Wiadomo po co się chodzi do pracy- zarabiać, a nie dla rozrywki. Jednak atmosfera też jest ważna, bo uwierz mi- wiem jak się pracuje kiedy trzeba uważać na każde słowo i patrzeć przez ramię na każdym kroku, żeby czasem Cię ktoś nie podpier....A z tego co czytam w tym wątku to większość osób na ten zakład narzeka więc stąd mam obawy. No bo w sumie nikt się chyba nie chce wpychać na minę, nie?
|
|
|
|
|
Jaka atmosfera?!Jezli wydarzy sie jakas awaria tak z tego kosmicznego powodu nie dalo sie wyrobic normy lub innych z boga ducha winnych ludzi to pracownik jest zawsze winien,zawsze.
Nigdy to nie jest wina zlego kierowania szefa czy brygadzisty choc to on jest odpowiedzialny za zmiane to szaremu pracownikowi zabiera sie te pare zloty z nedznej wyplaty lub calej zmianie premie i juz kierownictwo raczki zaciera bo juz bedzie kaska na dodatkowe kamery lub inny sprzet do ciaglej inwigilacji swoich czarnuchow |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dział zakupów czyli praca w biurowcu Uniwhelsu 0d 8 do 17 i przerwa na lancz 12-13 z możliwością wyjścia z pracy. Atmosfera jak w każdej pracy
MYŚL! |
|
|
|
|
Poruszmy znowu temat Rialu dawnego !!! co teraz tam się zmieniło na lepsze czy gorsze??? może ktoś doda coś ciekawego jak z pracą opłaca sie tam zatrudnić??
|
|
|
|
|
Poruszmy znowu temat Rialu dawnego !!! co teraz tam się zmieniło na lepsze czy gorsze??? może ktoś doda coś ciekawego jak z pracą opłaca sie tam zatrudnić??
|
|
|
|
|
Jak panowie, zwolnienia będą nie? Zatrudnimy sie u szmaty i bedziemy wozić auta
|
|