~~ssss | |
|
|
Co chcecie od mojego kochanego sąsiada jest po prostu boski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~rialowiec | |
|
|
Nic od niego nie chcemy - tylko zeby cham sie od nas odpierniczyl , troche zainteresowal sie soba a nie nami
|
|
|
~~ | |
|
|
nie ma czasu dla siebie,bo średnio co 20 minut ma mieć telefon z firmy a po przekroczeniu tego czasu sam dzwoni, wiec i kiedy chłopina ma sie zająć sobą?
i w taki sposób połowa zysków z produkcji pochłonięta jest przez "telefony" od - do pana P. |
|
|
~~ | |
|
|
nie ma czasu dla siebie,bo średnio co 20 minut ma mieć telefon z firmy a po przekroczeniu tego czasu sam dzwoni, wiec i kiedy chłopina ma sie zająć sobą?
i w taki sposób połowa zysków z produkcji pochłonięta jest przez "telefony" od - do pana P. |
|
|
~~Real | |
|
|
Slyszalem ze gosciu jest caly czas na gazie , jak na niego popatrzyc to ladnie jest spuchniety - watraba juz chyba siada mu powoli
|
|
|
~~POpis | |
|
|
CYTAT Slyszalem ze gosciu jest caly czas na gazie , jak na niego popatrzyc to ladnie jest spuchniety - watraba juz chyba siada mu powoli Są jeszcze dwa talenty kierownicze "Zamęt" i "Lewy". Jak te dwa typki będą kierowac do Uniwheels długo nie pociągnie. Goście tylko kasują i poróżniają roboli.:wśceikły: |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Są jeszcze dwa talenty kierownicze \\\"Zamęt\\\" i \\\"Lewy\\\". Jak te dwa typki będą kierowac do Uniwheels długo nie pociągnie. a czym kierują ? |
|
|
~~^^^^ | |
|
|
CYTAT CYTAT Są jeszcze dwa talenty kierownicze \\\\\\\"Zamęt\\\\\\\" i \\\\\\\"Lewy\\\\\\\". Jak te dwa typki będą kierowac do Uniwheels długo nie pociągnie. a czym kierują ? Pakownia czy cuś takiego:haha: |
|
|
~~rialowiec OM | |
|
|
A Ja pracuje na Om u Lysego i nie jest wcale tak zle , gorzej by bylo jak bym byl u cebularza z Wrzaw .
|
|
|
~~Piuntek | |
|
|
Chwalisz sie czy zalisz sie - jok do mnie cie dadzo to cie wyprostuje i nie bedziesz narzekol tylko zasuwol na wysokosci lamperi jzscze roz cos napisz to zoboczysz
|
|
|
~~fan | |
|
|
PIUNTEK na kierownika OM ...............
|
|
|
~~uniwhelsowiec | |
|
|
CYTAT PIUNTEK na kierownika OM ............... Ja jestem bardzo ciekawy dlaczego w tym zakładzie nie ma szkodliwego, przecież temperatura na odlewni czesto przekracza 60 stopni, a o hałasie i zapyleniu, promieniowaniu przy topieniu aluminium to nawet nie wspomne, KTOŚ BIERZE NIEZŁĄ K A S E ZA TO ŻEBY NIE BYŁO SZKODLIWEGO !!!!!!!!!! |
|
|
~~robol | |
|
|
ludzie to jest obóz pracy nie przychodzcie tu, bo jest syf kiła mi mogiła......:blee:
|
|
|
~~hanys | |
|
|
tak, lysy to najmadrzejszy brygadzista, tylko troche ma humory i taki z niego maly leniuszek, ja pracuje z nim prawie 3 lata
|
|
|
~~wariat | |
|
|
CYTAT tak, lysy to najmadrzejszy brygadzista, tylko troche ma humory i taki z niego maly leniuszek, ja pracuje z nim prawie 3 lata Wy wszyscy jesteście pojebani w tym REALU-miernoty zawodowe!!! |
|
|
~~lol | |
|
|
CYTAT tak, lysy to najmadrzejszy brygadzista, tylko troche ma humory i taki z niego maly leniuszek, ja pracuje z nim prawie 3 lata za tego leniucha i humorki, łysy ci dziś w nocy załatwi \"lekką\" pracę hahaha niech to tylko przeczyta |
|
|
~~no login | |
|
|
te ~wariat
CYTAT Wy wszyscy jesteście pojebani w tym REALU-miernoty zawodowe!!! Pasujesz tam jak ulał, wykształciuchu:haha: A z "piuntka" prosze nie szydzić, bo łun mo szkołe i angielski zno, ino jak mówi, to rynce go potem bolom straśnie:haha: |
|
|
~~~żydek | |
|
|
A jak nazwiecie zjawisko gwizdania przez jegomościa Pietrzyka w celu przywołania pracownika (czyt. obozowicza)?
Słyszałem też, że jegomość Pietrzyk straszy obozowiczów wyrzuceniem za bramę - w celu podniesienia prestiżu. Ubaw po pachy. |
|
|
~~piesek | |
|
|
Ma psa jamnika taka odmiana bojowa , spasiony jak pan i gwizda z przyzwyczajenia , zawsze chcial miec rotweilera ale bal sie ze go zje , a psina przeciez by sie brzydzila go zjesc.
|
|
|
|
|
|
pan Pietrzyk wykonuje swoje obowiazki zgodnie z regulaminem firmy i kodeksem pracy, bo gdyby bylo inaczej to przyjaciel dyrektor wywalilby go na zbity ryj, chyba ze obaj dzialaja wedlug tych samych norm- bezprawnych
|
|
~~lol | |
|
|
CYTAT pan Pietrzyk wykonuje swoje obowiazki zgodnie z regulaminem firmy i kodeksem pracy, bo gdyby bylo inaczej to przyjaciel dyrektor wywalilby go na zbity ryj, chyba ze obaj dzialaja wedlug tych samych norm- bezprawnych chyba ktoś tu liczy na fory u pana P., a może o to by mu premii nie zabrał... nie hanys??? bahahahaha specjalnie się zarejestrowałeś pod ksywą z pracy byś był rozpoznawalny... bahaha... a nóż jakaś manna z nieba zleci tak trzymaj lizusie |
|
|
~~hanys | |
|
|
ludzie ktorzy pisza ze ta firma to oboz pracy to komletne barany i lenie, wezcie sie za robote a jak wam cos nie pasuje to idzcie z tym do kierownika, do dyrektora, do wlasciciela, a nie anonimowo obrazacie niewinnych
|
|
|
~~hanys | |
|
|
a jest ktos na OM-ie kto ma ksywe hanys??????????????
|
|
|
~~lol | |
|
|
CYTAT a jest ktos na OM-ie kto ma ksywe hanys?????????????? dziwnym trafem jest i dobrze wiesz, że to ty hmm chyba ktoś tu zaczyna portami trząść |
|
|
~~hanys | |
|
|
niestety nie mam tej przyjemnosci pracowac z Pietrzykiem
|
|
|