NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
« 1 2 3 4 5 6 ... » »»
Może napiszmy coś o rialu,
~~ssss
ff
Wysłany: 16 Lip 2008r. 17:57  
Co chcecie od mojego kochanego sąsiadajezyk jest po prostu boskismiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Lip 2008r. 17:57  

~~rialowiec
ff
Wysłany: 21 Lip 2008r. 19:20  
Nic od niego nie chcemy - tylko zeby cham sie od nas odpierniczyl , troche zainteresowal sie soba a nie nami

~~
ff
Wysłany: 24 Lip 2008r. 10:16  
nie ma czasu dla siebie,bo średnio co 20 minut ma mieć telefon z firmy a po przekroczeniu tego czasu sam dzwonismiech2, wiec i kiedy chłopina ma sie zająć sobą?smiech2

i w taki sposób połowa zysków z produkcji pochłonięta jest przez "telefony" od - do pana P.umiech

~~
ff
Wysłany: 24 Lip 2008r. 10:16  
nie ma czasu dla siebie,bo średnio co 20 minut ma mieć telefon z firmy a po przekroczeniu tego czasu sam dzwonismiech2, wiec i kiedy chłopina ma sie zająć sobą?smiech2

i w taki sposób połowa zysków z produkcji pochłonięta jest przez "telefony" od - do pana P.umiech

~~Real
ff
Wysłany: 24 Lip 2008r. 17:13  
Slyszalem ze gosciu jest caly czas na gazie , jak na niego popatrzyc to ladnie jest spuchniety - watraba juz chyba siada mu powoli

~~POpis
ff
Wysłany: 30 Lip 2008r. 19:46  
CYTAT
Slyszalem ze gosciu jest caly czas na gazie , jak na niego popatrzyc to ladnie jest spuchniety - watraba juz chyba siada mu powoli

Są jeszcze dwa talenty kierownicze "Zamęt" i "Lewy". Jak te dwa typki będą kierowac do Uniwheels długo nie pociągnie. Goście tylko kasują i poróżniają roboli.:wśceikły:

~~
ff
Wysłany: 30 Lip 2008r. 22:21  
CYTAT

Są jeszcze dwa talenty kierownicze \\\"Zamęt\\\" i \\\"Lewy\\\". Jak te dwa typki będą kierowac do Uniwheels długo nie pociągnie.

a czym kierują ?

~~^^^^
ff
Wysłany: 31 Lip 2008r. 17:36  
CYTAT
CYTAT

Są jeszcze dwa talenty kierownicze \\\\\\\"Zamęt\\\\\\\" i \\\\\\\"Lewy\\\\\\\". Jak te dwa typki będą kierowac do Uniwheels długo nie pociągnie.

a czym kierują ?

Pakownia czy cuś takiego:haha:

~~rialowiec OM
ff
Wysłany: 5 Sie 2008r. 10:22  
A Ja pracuje na Om u Lysego i nie jest wcale tak zle , gorzej by bylo jak bym byl u cebularza z Wrzaw .

~~Piuntek
ff
Wysłany: 5 Sie 2008r. 17:12  
Chwalisz sie czy zalisz sie - jok do mnie cie dadzo to cie wyprostuje i nie bedziesz narzekol tylko zasuwol na wysokosci lamperi jzscze roz cos napisz to zoboczysz

~~fan
ff
Wysłany: 5 Sie 2008r. 22:03  
PIUNTEK na kierownika OM ...............

~~uniwhelsowiec
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 09:19  
CYTAT
PIUNTEK na kierownika OM ...............

Ja jestem bardzo ciekawy dlaczego w tym zakładzie nie ma szkodliwego, przecież temperatura na odlewni czesto przekracza 60 stopni, a o hałasie i zapyleniu, promieniowaniu przy topieniu aluminium to nawet nie wspomne, KTOŚ BIERZE NIEZŁĄ K A S E ZA TO ŻEBY NIE BYŁO SZKODLIWEGO !!!!!!!!!!

~~robol
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 09:34  
ludzie to jest obóz pracy nie przychodzcie tu, bo jest syf kiła mi mogiła......:blee:neutralny

~~hanys
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 11:44  
tak, lysy to najmadrzejszy brygadzista, tylko troche ma humory i taki z niego maly leniuszek, ja pracuje z nim prawie 3 lata

~~wariat
ff
Wysłany: 7 Sie 2008r. 09:28  
CYTAT
tak, lysy to najmadrzejszy brygadzista, tylko troche ma humory i taki z niego maly leniuszek, ja pracuje z nim prawie 3 lata

Wy wszyscy jesteście pojebani w tym REALU-miernoty zawodowe!!!good

~~lol
ff
Wysłany: 7 Sie 2008r. 11:16  
CYTAT

za tego leniucha i humorki, łysy ci dziś w nocy załatwi \"lekką\" pracę smiech2 hahaha niech to tylko przeczyta smiech2

~~no login
ff
Wysłany: 7 Sie 2008r. 16:35  
te ~wariat
CYTAT
Wy wszyscy jesteście pojebani w tym REALU-miernoty zawodowe!!!

Pasujesz tam jak ulał, wykształciuchu:haha:

A z "piuntka" prosze nie szydzić, bo łun mo szkołe i angielski zno, ino jak mówi, to rynce go potem bolom straśnie:haha:

~~~żydek
ff
Wysłany: 7 Sie 2008r. 22:19  
A jak nazwiecie zjawisko gwizdania przez jegomościa Pietrzyka w celu przywołania pracownika (czyt. obozowicza)?
Słyszałem też, że jegomość Pietrzyk straszy obozowiczów wyrzuceniem za bramę - w celu podniesienia prestiżu. Ubaw po pachy.

~~piesek
ff
Wysłany: 8 Sie 2008r. 06:56  
Ma psa jamnika taka odmiana bojowa , spasiony jak pan i gwizda z przyzwyczajenia , zawsze chcial miec rotweilera ale bal sie ze go zje , a psina przeciez by sie brzydzila go zjesc.

ff
Wysłany: 8 Sie 2008r. 09:11  
pan Pietrzyk wykonuje swoje obowiazki zgodnie z regulaminem firmy i kodeksem pracy, bo gdyby bylo inaczej to przyjaciel dyrektor wywalilby go na zbity ryj, chyba ze obaj dzialaja wedlug tych samych norm- bezprawnych

Prywatna wiadomość 

~~lol
ff
Wysłany: 8 Sie 2008r. 11:06  
CYTAT
pan Pietrzyk wykonuje swoje obowiazki zgodnie z regulaminem firmy i kodeksem pracy, bo gdyby bylo inaczej to przyjaciel dyrektor wywalilby go na zbity ryj, chyba ze obaj dzialaja wedlug tych samych norm- bezprawnych

chyba ktoś tu liczy na fory u pana P., a może o to by mu premii nie zabrał... nie hanys??? bahahahaha specjalnie się zarejestrowałeś pod ksywą z pracy byś był rozpoznawalny... bahaha... a nóż jakaś manna z nieba zleci smiech2 tak trzymaj smiech2 lizusie smiech2

~~hanys
ff
Wysłany: 8 Sie 2008r. 12:18  
ludzie ktorzy pisza ze ta firma to oboz pracy to komletne barany i lenie, wezcie sie za robote a jak wam cos nie pasuje to idzcie z tym do kierownika, do dyrektora, do wlasciciela, a nie anonimowo obrazacie niewinnych

~~hanys
ff
Wysłany: 8 Sie 2008r. 12:27  
a jest ktos na OM-ie kto ma ksywe hanys??????????????

~~lol
ff
Wysłany: 8 Sie 2008r. 21:11  
CYTAT
a jest ktos na OM-ie kto ma ksywe hanys??????????????

dziwnym trafem jest umiechi dobrze wiesz, że to ty jezyk hmm chyba ktoś tu zaczyna portami trząść smiech2

~~hanys
ff
Wysłany: 9 Sie 2008r. 12:01  
niestety nie mam tej przyjemnosci pracowac z Pietrzykiem

« 1 2 3 4 5 6 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »