~~lol | |
|
|
ja pierdykam a Twoja wcześniejsza wypowiedz była taka
CYTAT tak, lysy to najmadrzejszy brygadzista, tylko troche ma humory i taki z niego maly leniuszek, ja pracuje z nim prawie 3 lata hmm już się gubisz w zeznaniach bahahaha skoro pracujesz z Łysym jesteś pod kierownictwem Pietrzyka... proste i logiczne... następnym razem nie kłam bo ci to nie wychodzi za bardzo |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xyz | |
|
|
Jest jeszcze odlwenia, lakiernia, ślusarnia. Nie musi z nim pracować, może być na jego zmianie. Wiem kim jesteś HANYS, równy z Ciebie gość, kilku takich i było by dużo lepiej w firmie.
|
|
|
~~*** | |
|
|
K****WA MAĆ, TYLKO LICZY SIE RIAL, CZY TAM TERAZ BODAJŻE UNIWHHELS, ATS, ELEKTROWNIA. KAŻDY JEST CIEKAW CO ZA IDIOTA O KIM NAPISAŁ. A TYLE MAMY CIEKAWYCH SPRAW DO OPISANIA, A TU TYLKO NAŻEKANIE I NARZEKANIE. PISZA SAME BABY ALBO !!!!! ??? BO JAK INACZEJ NAZWAĆ TYCH CO TYLKO NARZEKAJĄ, OBSZCZEKUJĄ. PRACA JAK WSZĘDZIE, TRZEBA ZAP**** I TYLE. A KTO KIEROWNIKIEM, KTO DYREKTOREM..OLAC TO...LUDZIE BAWMY SIE I PISZMY NP. O TYM, ILE PŁACĄ A NIE CO ŻĄDAJĄ. ZA DARMO TO W RYJA W CENTRUM STALOWEJ WOLI NIE DADZĄ, BO JESTEM ALBO ZA DUŻY, ALBO MNIE ZNAJĄ ...HEHHEHEE. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW UPP, ATS, ESTW. BĄDŹBY ZDROWI I NIE PISZMY O KIMŚ TYLKO O CZYMŚ. POZDRAWIAM, PA. A PROPO TO PRACUJĘ W UPP I JAK NA RAZIE TO BRYGADZISTE MAM **** ALE JAKOS LECI. PA
|
|
|
~~ppppppppppppppp | |
|
|
CYTAT Jest jeszcze odlwenia, lakiernia, ślusarnia. Nie musi z nim pracować, może być na jego zmianie. Wiem kim jesteś HANYS, równy z Ciebie gość, kilku takich i było by dużo lepiej w firmie. jasne jak najwięcej ludzi jak hanys, takich co podpieprza ludzi hahahaha |
|
|
~~lol | |
|
|
CYTAT Jest jeszcze odlwenia, lakiernia, ślusarnia. Nie musi z nim pracować, może być na jego zmianie. nigdzie nie było napisane, że jest jego brygadzistą... czytanie ze zrozumieniem ćwiczyło się w podstawówce... widać musiałeś/musiałaś być wtedy na wagarach... proste i logiczne jest, że jeśli ludzie zatrudnieni są w tej samej firmie to pracują ze sobą ... |
|
|
~~aaaaaaaaa | |
|
|
Jeśli mówisz że HANYS jest podpierdalaczem to widocznie nie widzisz różnicy między przedszkolem a zakładem pracy...
|
|
|
~~germany | |
|
|
ja też wiem kim jest ten hanys, gość nie pasyje do tej bandy obozowiczów
|
|
|
~~obrobka mech | |
|
|
Podpierdalaczem i lizusem to jest nasz pan kierownik P.
|
|
|
~~ppppppppppppppp | |
|
|
CYTAT Jeśli mówisz że HANYS jest podpierdalaczem to widocznie nie widzisz różnicy między przedszkolem a zakładem pracy... ale żeś bystry jak woda w klozecie, a no czy to w przedszkolu czy w pracy każdy che mieć najlepsze zabawki, jak nikt cię nie uświadomił to teraz ja robię, bo umrzesz w niewiedzy |
|
|
~~aaaaaaaaaa | |
|
|
w tym rialu pracują sami podpierdalacze, lenie, tępaki, złodzieje itp..........
|
|
|
~~bbbbbbbbb | |
|
|
Zapomniałeś o alkoholikach
|
|
|
~~unireal | |
|
|
tam tylko jeden gazuje pan P.
|
|
|
~~??? | |
|
|
A orientuje się ktoś z was czy są przyjęcia na Riala ale na pakownie??
|
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT ~??? A orientuje się ktoś z was czy są przyjęcia na Riala ale na pakownie?? Mam nadzieje,że to tylko żart,celem poprawienia humoru forumowiczom? Jak nie chcesz inwestować w psychiatrę i kardiologa, to polecam pierwszą lepszą siłownie w St.Woli.Tam też "przypakujesz" i "popakujesz" i wyjdzie ci to tylko na zdrowie... |
|
|
~~tygrys z odlewn | |
|
|
ja pracuje na odlewni jest bosko czasami kumpla nie widze jak gimy smaruje koles ma nawalone a wojne zesmy wygrali z niemcami:wśceikły:
|
|
|
~~tygrys z odlewn | |
|
|
pracuje tam od 2001 iwiem wszystko i o wszystkich hanysa znam co chcecie wiedziec
|
|
|
~~tez tygrys | |
|
|
A Piotra P. znasz co o nim mozesz powiedziec - tez z nim gimy smarujesz czy cosik wiecej
|
|
|
~~... | |
|
|
Kto to Hanys?
|
|
|
~~pan P | |
|
|
Jeszcze pare dni i was dojade na obrobce - bedziecie chodzic jak koty DZINKSY
|
|
|
~~ktos | |
|
|
prawdziwy hanysv z takimi palantami jak wy by tu nie gadal- ja tez znam go
|
|
|
~~apacz | |
|
|
CYTAT A jest nagroda za prawidłową odpowiedź na problemowe pytanie? panowie sorki bo moze u was nie pracuje tylko w ats a własciwie to juz chyba jedno ale chciałbym wam powiedziec ze to jest bezprawie zabierac komus premie za zdjecia z kamerki to jest inwigilacja czyli podglądanie podwładnych przez pracodawcemoze byc uznana za naruszenie dóbr osobistychpracowników oraz ich godnosci osobistej bo nie jestuzasadniona zabezpieczeniem mienia czy tez bezpieczenstwem pracownikówmozecie zmusic pracodawce zeby usunoł kamery!!!!!!!!!!jesli nie poskutkuje wystąpic do sądu okregowego z powództwem o zadoscuczynienie pieniezne a takze zgłosic skarge do generalnego inspektora ochrony danych osobowych
np. zabranie premii za zdjęcia z kamerki,bez podania przyczyny,uzasadnienia? albo pochwała wzrokowa 3-sekundowa,tudzież parę k... na plecy lub baranów, idiotów i innych mobilizujących do pracy epitetów, posłanych \"spod wąsa\"_ wydobywających się z wielkiego brzucha- w stronę pracownika? Ewentualnie lekcje etyki,godziny wychowawcze na temat podstawowych zasad pracy w grupie, zachowania przełożonego w stosunku do podwładnego,lekcje języka polskiego oparte o słownik poprawnej polszczyzny; Wizyta PIP? Jak nie ma ww czynników,to nie odpowiem... |
|
|
~~uwo | |
|
|
CYTAT panowie sorki bo moze u was nie pracuje tylko w ats ... Gdybyś pracował w ATS to byś wiedział że tam premi się nie zabiera tylko przyznaje w wysokości 0 % . Jest to premia uznaniowa tzn zależy od uznania kierownika . A uznanie kierownika nie podlega pod PIP . |
|
|
~~=== u. f . o . | |
|
|
już niedługo na forum o sekszopie będzie sie pisac o ats...ludzie, skończcie pisac o tym chorym zakładzie...piszcie cos ciekawego...a nie bzdety...
|
|
|
~~gga | |
|
|
CYTAT prawdziwy hanysv z takimi palantami jak wy by tu nie gadal- ja tez znam go i tu cię zaszokuję odzywał się i nie raz |
|
|
~~UNIW**LS... | |
|
|
... a jak Wam zamkna Uniwheels i przyjdzie zap***ać za 1000 w HSW to zapłaczecie. Chociaz większośc płaczków na forum o Uniwheels i ATS to byli pracownicy, co zap****ja za 1300 po 10 godzin dziennie układając kostke brukowa...a takiego kolesia widziałem przy ul. Staszica dziś, co w knajpie chwali się ile to o n nie zarabia i gówno robi.... wole czterobrygadówkę, 1800 co miesiąc i pełen pakiet osłon socjalnycH, A o suchym stanowisku nie wspomnę...pozdrawiam wszystkich o zdrowym umysle...nie dajcie sie propoagandzie i pracujmy...na zachodzie kokosów za darmo nie dają, a by przeżyc, to po 8 w pokoju mieszkją...:zły:
|
|
|