NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
«« « ... 4 5 6 7 8 9 10 ... » »»
Może napiszmy coś o rialu,
~~???
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 20:00  
??????????????????
w jakim sensie uratowal zycie

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 20:00  

~~???
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 20:02  
CYTAT
rial wam życie uratowałchytrychytrychytry

to Pan panie Piotrku - to panu zycie uratowal rial

~~suma sumaru
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 20:04  
w takim to że tak byście zgnili w angli a tak aluminium was wykończy

~~edzio
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 20:47  
Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!

ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 22:13  
CYTAT
Ja polecam pomidory od baby za halą, koło śmietnika. Jedliśmy z żoną, są super!

smiech2smiech2smiech2smiech2 wszędzie to napisałeś??smiech2smiech2smiech2smiech2

Prywatna wiadomość 

~~~KASIA~
ff
Wysłany: 30 Paź 2008r. 22:35  
~... JEST PO 22, WIĘC MOGĘ NAPISAĆ PRAWDĘ...PISUJE NA FORUM ATS I RIAL BO SZUKAM FACETA NA CAŁĄ NOC... A ŻE WY BEZMUZGI JESTESCIE BEZ KASY, TO DAJĘ GRATIS...zakochany

~~bufetowa
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 07:48  
KASIA to nasz gruby kierownik ????????????

ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 08:18  
CYTAT
~... JEST PO 22, WIĘC MOGĘ NAPISAĆ PRAWDĘ...PISUJE NA FORUM ATS I RIAL BO SZUKAM FACETA NA CAŁĄ NOC... A ŻE WY BEZMUZGI JESTESCIE BEZ KASY, TO DAJĘ GRATIS...zakochany

Musisz sie ogłosić w Anonsach, mój znajomy tak zrobił i już niema problemu bezsennej nocyumiech Tobie również widzę by się to przydało, a jeśli się za Mnie podszywać gratuluje klasy i inteligencji...umiechumiech

Prywatna wiadomość 

~~bufetowa
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 18:58  
To GRUBY w anonsach sie oglasze , ale pewno nie swoje foto daje bo by byla masakra

~~kelner
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 19:00  
Co tam u PIUNTKA i jak jego robociki ....... do angielskiego doszedl wloski

~~antykas
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 21:54  
[cytat]~... JEST PO 22, WIĘC MOGĘ NAPISAĆ PRAWDĘ...PISUJE NA FORUM ATS I RIAL BO SZUKAM FACETA NA CAŁĄ NOC... A ŻE WY BEZMUZGI JESTESCIE BEZ KASY, TO DAJĘ GRATIS...zakochany[/cy

BEZM "U" ZGI???? A ty kto jesteś???

~~bromba
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 22:03  
CYTAT
***** panie suma sumarum, tobie co a właściwie kto życie uratował? stary że kondona na kutasa nie założył?co ty robisz pachołku barani?

Powód edycji:
Wulgaryzmy

//peterek

~~nowy
ff
Wysłany: 31 Paź 2008r. 22:30  
wpadłem tu na chwile ale widze tu same pojeby idę na google

~~suma sumaru
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 18:19  
good[/cytat]***** panie suma sumarum, tobie co a właściwie kto życie uratował? stary że kondona na kutasa nie założył?co ty robisz pachołku barani?[/cytat]ty to należysz do tych włazi dupków co za wszelką cene by zrobili nawet loda kierownikowi ale takich baranów jak ty to wielu zresztą glupi jesteś jak but i tyle znam takich codziennie do mnie dziobiągoodchytry

Powód edycji:
Wulgaryzmy

//peterek

~~suma sumaru
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 18:20  
CYTAT
kasi kiedy i gdzie się spotkamy
zakochany

~~edi
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 18:23  
CYTAT
CYTAT
****** panie suma sumarum, tobie co a właściwie kto życie uratował? stary że kondona na kutasa nie założył?co ty robisz pachołku barani?
ty to na której brygadzie bo widze że głąb z Ciebie pewnie z d bo tam takich mająjezyk

Powód edycji:
Wulgaryzmy

//peterek

~~odlewnia
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 18:59  
bromba ty to chyba nieźle włazisz bez wazeliny każdemu kierownikowi ale u nas takich pełno zwłaszcza na kontroli To nic że huja robicie ale gadać dużo lubicie jebane nieroby takich jak ty to powinni gazować najlepiej u chłopaków na topialni Pozdro ziomale :wśceikły::zły:smiech2jezyk

~~noooooooo
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 19:02  
ale jaja he he he he hesmiech2

~~jack
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 20:43  
Zgadzam sie ze w kontroli pracuja same pacholki Pietrzyka. Pracuje na wywazarce i kola zle jada razem z dobrymi w swiat. Nikt nie brakuje na zle wagi i nikt nie poprawia bialych felg, a kontrola udaje ze nic nie widzi. Wezcie sie za tego Piotrusia, panie kierowniku kontroli jak to jest sprawdzane? Kiedys jak na nowej hali nie bylo maszyn to na polecenie P.P. brygadzisci i ustawiacze scierali szmata kreski po kredzie i puszczali jako dobre, a potem euforia bo normy sa przektoczone....

~~jakisgosc
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 20:53  
CYTAT
Zgadzam sie ze w kontroli pracuja same pacholki Pietrzyka. Pracuje na wywazarce i kola zle jada razem z dobrymi w swiat. Nikt nie brakuje na zle wagi i nikt nie poprawia bialych felg, a kontrola udaje ze nic nie widzi. Wezcie sie za tego Piotrusia, panie kierowniku kontroli jak to jest sprawdzane? Kiedys jak na nowej hali nie bylo maszyn to na polecenie P.P. brygadzisci i ustawiacze scierali szmata kreski po kredzie i puszczali jako dobre, a potem euforia bo normy sa przektoczone....

a mówili że to w ats produkuje sie same buble!? hmmm

Co ty na to p.leśni.....k?????good

~~kolo
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 20:54  
jakosc made in rial i oni chca byc lepsi od ats . A jak PP pracowal w ats to z brakow dokladal kola zeby miec pierwsze miejsce tak goscie z ats mowili

~~felga
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 21:03  
i teraz jest zupełnie tak samo, Mały Jacek wyciąga koła brakowe i chowa je w palete, na zawieszaniu je odrzucają ale sztuki ma

~~brak
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 21:14  
Jacek to jest poje...any gość, chciał mi zabrac premie której i tak nie mam, prawie jak PP- a może Jacuś to syn PP

~~bufetowa
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 21:41  
CYTAT
Jacek to jest poje...any gość, chciał mi zabrac premie której i tak nie mam, prawie jak PP- a może Jacuś to syn PP

Przenajmniej podobny do niego czytaj brzydki jak on ze mowicie to to jego ierworodny

~~zaufany ...
ff
Wysłany: 1 Lis 2008r. 22:45  
,,,,,dzis po plenarnym spotkaniu w tawernie:
a - controling, zakupy- przechodza do do upp
b- kier. obr, mech i wyk - na upp i ats- wspólnie
c- odlewnia -ats i upp wspólnie
d- dział kadr - w ats
e- ip - wspólnie
f- bho - game over.....
g - prometeuse - game over...
więcej nie pamietam ,bo sie upiłem...zakochany