~~afk=== | |
|
|
****...wszyscy o wszystkim wiedzą...pozdrawiam...
Powód edycji: Wulgaryzmy //peterek |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~piotr p | |
|
|
To jest zascianek , prowincja Polski STW wiec co sie dziwisz
|
|
|
~~rialek | |
|
|
CYTAT To jest zascianek , prowincja Polski STW wiec co sie dziwisz w zaścianku to ty się urodzileś
|
|
|
~~leśny ptak | |
|
|
ISO wg UNIWHEELS
- zagazowanie do 20% - jamy i pęcherze max 5 do 1 mm - wymiary +/- 1 mm - niewyważenie max 40 g - grubość lakieru max 1 mm - gwarancja bezcenna |
|
|
~~hanys | |
|
|
Co wy barany chcecie od Jacka i PP, oni dla was 200% normy robią aby święta w tym roku były waszymi najdłuższymi w życiu... i premia będzie
|
|
|
~~ho ho | |
|
|
CYTAT Co wy barany chcecie od Jacka i PP, oni dla was 200% normy robią aby święta w tym roku były waszymi najdłuższymi w życiu... i premia będzie przeciez ty to p***ł hanys jesteś ten czerwony strój mówi sam za siebie
|
|
|
~~~~pracownik | |
|
|
:zły:kolor to nie wszystko, w kiblu zobacz jak sika...na stojaka czy siedząco przy klozecie ...
|
|
|
~~hanys | |
|
|
powiedz mi to prosto w oczy *********
|
|
~~zaq | |
|
|
CYTAT CYTAT Jacek to jest poje...any gość, chciał mi zabrac premie której i tak nie mam, prawie jak PP- a może Jacuś to syn PP Przenajmniej podobny do niego czytaj brzydki jak on ze mowicie to to jego ierworodny No super. Nie dostał premii to idzie poopbrazac publicznie zwierzchnika. Za cos takiego jest sad bo nikt nie udowodni tu na forum ze osoa piszaca sie nie jest zwyklym leniem przychadzacym do pracy na kacu i tylko patrzacym jak przelozony zniknie zeby nic nie robic. Brawo geniusze, piszcie dalej takie posty, swiadczy to o was genialnie. |
|
|
~~jaja | |
|
|
KTOŚ TU SIĘ PODSZYWA POD HANYSA, MŁODY TO TY?
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
młodego to zostawcie w spokoju
|
|
|
~~Ala | |
|
|
tchórze, podpiszcie się własnymi nazwiskami jak piszecie o innych.
|
|
|
~~ola | |
|
|
i hanysa tez zostawcie w spokoju, tym bardziej ze znacie go tylko z pracy- niewielu wie jakie ten gosc ma........... i kazdemu kopara by upadła
|
|
|
~~ats | |
|
|
CYTAT ISO wg UNIWHEELS - zagazowanie do 20% - jamy i pęcherze max 5 do 1 mm - wymiary +/- 1 mm - niewyważenie max 40 g - grubość lakieru max 1 mm - gwarancja bezcenna -macie więcej -wasz RTG nawet takich nie widzi -wymiary +/- niewydania - 40 gram to miminum jakie dla was złożono - i tak teg ogówna nie przykryje - made in china zobowiązuje ...heh kurde ja wy kupiliście ats-sa... chyba na allegro ktoś aukcji nie usunął w porę...:blee: |
|
|
~~haha | |
|
|
sam pewnie śmigasz na tych felgach i co zle się toczą:haha:
|
|
|
~~kibic | |
|
|
POLONIA MISTRZEM!**** stalowke,
|
|
~~przyprawa | |
|
|
Liczy się to co masz do powiedzenia w firmie a nie na forum
|
|
|
~~kolo | |
|
|
stalowa to jest jedna wielka smierdzaca betonem i aluminium wiocha
|
|
|
~~ja2 | |
|
|
CYTAT Co wy barany chcecie od Jacka i PP, oni dla was 200% normy robią aby święta w tym roku były waszymi najdłuższymi w życiu... i premia będzie oni to robią cudzymi rękami a ty to im lachy robisz
|
|
|
~~upadly | |
|
|
moze opiszecie troszke prace w ats o kierownikach i pracownikach bo to co sie dzieje w rialu juz wszyscy wiedza od dawna
|
|
|
~~italiano wies | |
|
|
Wracom z Itali trochę wcześni niż zowsze.
Włoże do sypialni a tam w sionie z mojo leży obcy nagi chop. Pytom się go: - Gdzie moja żona? A łon odpowiada przerażony: - W łozience, bierze prysznic. Jo na to: - Jo schowam się w szofie i zobaczę co łona zrobi, a ty bądź cicho!!! Moja żona wraca w podomce i mówi do gościa w łóżku: - Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam... A gość: - Otwórz szafę, to się posrosz... |
|
|
~~byk | |
|
|
hehehehe
dobre piuntek |
|
|
~~małpa | |
|
|
live is brutal zawłaszcz dla włochów wsiowych
|
|
|
~~podziekowanie | |
|
|
podziekowania dla dyrekcij RIAL dzieki wam za nieterminowe przelewy zaleglych pieniedzy pracownicy w gorzycach z firmy RH na swieta zostana bez kasy zero zrozumienia dla szarych pracownikow ale mamy nadzieje ze do piatky zrobicie przelewy na nasze konta moze przezyjemy grudzien (w koncu to i zwierzeta ludzkim glosem przemowia w grudniu)
|
|
|
~~bromba | |
|
|
To niemce nie zwierzęta.
|
|
|