~~xxx | |
|
|
podziekowania dla riala. gorzyce RH dzieki bogatej firmie rial nie bedzie miala wyplat za listopad bo nie oddali 2 mln zl WESOLYCH SWIAT
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~dlariala | |
|
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081127/POWIAT0304/331629198
|
|
|
~~robot | |
|
|
U nas w firmie sa goscie wyksztalceni po studiach nawet znaja po kilka jezykow , jeden nawet zna wloski , angielski , polski i wrzaski - tylko potem go strasznie rece napierniczaja
|
|
|
~~tru | |
|
|
ręce bolą go od angielskiego,a italiano ma opanowany uno uno ....http://www.stalowemiasto.pl/emotikony/pliki/boks.gif
|
|
|
~~piuntek | |
|
|
Jo wom dom jutro w robocie , nic juz wom nie powim , do wszystkiego somi bedziecie musieli dujsc na maszynach - jok wos raz , dwa rozy zjebie kierownik ze cos nie zrobilista to jeszcze mnie przeprosicie i wtedy zoboczymy kogo bedo rece bolec
|
|
|
~~gracz8 | |
|
|
pracowalem tam pol roku eh
|
|
|
~~rial | |
|
|
ten co sie podaje za piuntka to gondek
|
|
|
~~jas | |
|
|
CYTAT ten co sie podaje za piuntka to gondek skąd to wiesz co? |
|
|
~~poinformowany | |
|
|
Gondek nie ma neta , tam gdzie on mieszka net nie dociera - piuntek sam na siebie pisze zeby dyrekcja czytala ze jest zaangazowany i gania ludzi - z dugiej stony jak by nie puntek to z kogo bysmy sie smiali -jakies ropozycje..........
|
|
|
~~ReSeT | |
|
|
CYTAT ... piuntek sam na siebie pisze zeby dyrekcja czytala ze jest zaangazowany i gania ludzi - z dugiej stony jak by nie puntek to z kogo bysmy sie smiali... Tu sie nie ma z czego śmiać, tu jest nad czym zapłakać, bo znalazła się "kupa" ćwierćinteligentów i upodobała sobie ofiarę!! jesteście jak hieny,pastwicie sie nad facetem i jego najbliższą rodziną, do tego publicznie!! Kupa Cwaniaków! Dlaczego tak? Bo siedzicie(siedzisz) pod nic nie mówiącymi loginami i poniewieracie jednego gościa, którego wszyscy znają,besztając przy tym jego żonę. To nie jest wina "Piuntka",że jesteś(cie) ofiarą losu, półgłówkiem i to nie miejsce aby się wyżywać na kimś za własne nieudacznictwo i niepowodzenia życiowe, bo zdecydowanie dwie ostanie kwestie to już nie wina Piuntka, tylko Wasza. Umiesz pisać, umiesz się żalić, to powiedz to drugiemu prosto w oczy i zacznij naprawiać, zaczynając od siebie ale nie j..biąc przy tym innych w tak poniżający sposób!!! |
|
|
~~rialowiec | |
|
|
Reset postaw sie na miescu goscia , ktory u niego pracowal i musial sie zwolnic bo niedalo sie z nim pracowac , moze on tez mial na utrzymaniu zone , dzieciaka itp , a przez takiego buraka musial sie zwolnic-nie znasz sytuacji w Rialu to nic nie pisz chyba ze ty to piuntek
|
|
|
~~ReSeT | |
|
|
Po.. Was wszystkich? ktokolwiek pisze to zaraz piuntek?? proponuje wizyte u psychiatry...Macie jakies chore obsesje "Piuntek i kamery"- wszystko,co najważniejsze w tym "zakładzie"To znaczy, ze o jednego klienta, który sie zwolnił z różnych przyczyn zamierzacie poniewierać niewinną kobiete?? ten dowcip kilka postów wstecz niekoniecznie był na miejscu!
Sam sie postaw jeden z drugim i najlepiej na swoim miejscu,przed Panem P. , Piuntkiem a nawet Panem J. czy Panem S. nie pozwól na siebie szczekać, to zaczną cie szanować, zamiast pisać niedorzeczności na forum. W taki sposób niczego nie rozwiążesz (chyba,że umowe o prace) i nic sensownego nie osiągniesz. Najprościej jest stulić uszy i dawać d..py na każym kroku i każdemu a potem z tego powodu "pojeździć" na Piuntku albo na którymś z kierowników,bo to ich wina, nie twoja... Masz też prawa człowieku a nie tylko obowiązki! Boisz sie,że cie zwolnią?To sie zastanów,bo to ty podpisałeś umowe z pracodawcą a nie odwrotnie a na dzień dzisiejszy ,to tłumy stoją przed bramą na Twoje miejsce, bo trzy osoby to już tłum, tyle, że na kwartał... Pracodawca u którego obaj pracujemy, ma tak powszechnie wyrobioną opinię, że już niedługo wakatów będzie pod dostatkiem... Zdrówka zycze i polecam wazelinkę... |
|
|
~~anty | |
|
|
ReSeT w tym dowcipie nie ma ani slowa o Leszku , ani o zadnym piuntku wiec nie ma mowy o obrazaniu jego lub jego zony
|
|
|
~~ReSeT | |
|
|
Uderz w stół,a nożyce sie odezwą... Nie ma mowy?a gwara nie wystarczy? Czy ty człowiecze myslisz,ze wszyscy dookoła Ciebie,to półgłówki i nie umieją powiązać faktów? Widać,ze myślenie nie jest Twoją mocną stroną...
|
|
|
~~anty | |
|
|
reset nie kazdy jest tak inteligentny jak ty , ale to ty wymieniles Piatka i przezwiska , a nie ten gosciu w tym dowcipie - pomijajac fakt ze napewno Piatkowi jest przykro - dowcip jest dobry
PS I wcale nie mysle ze wkolo mnie sa same polglowki , a tak pozatym to poc o nakrecasz dalej ten temat nie lepiej zamknac sprawe i dalej gosciowi nie szarpac nerwow - niektorzy tacy jak Ty pod plaszczykie pozornego bronienia kogos dalej nakrecaja temat , wiec lepiej wyluzuj - i sproboj postawic sie p.P na OM mysle ze nie masz szans chyba ze jestes jego przelozonym hehehe |
|
|
~~ReSeT | |
|
|
...na temat "stawiania się" już pisałem wyżej i nie zamierzam drążyć dalej tematu, bo Ty nadal każesz stawiać się na czyimś miejscu, więc dodam tylko tyle, że należy pozostać na swoim, patrząc przy tym na punkty widzenia z punktu patrzenia...Dlatego nie bede sie stawiał na miejscu któregokolwiek z Panów P., bo istnieje opcja,że nawet do pięt im nie dorastam
Mój poziom intelektualny pozostawie bez komentarza,choć to ,co ww może o czyś świadczyć. Natomiast człowiek pozbawiony argumentacji, odwagi, nie mający konkretnego zdania w danym temacie czepia się i poniża innych, a sprowokowany do granic możliwości poniża najbliższych, używając przy tym słownictwa uznanego powszechnie za niecenzuralne, które w konkretnych konekstach nie zastępuje raczej przecinka. CYTAT moze napiszmy cos o RIALU??? - to jest temat, natomiast w związku z nim napisane jest niewiele...Nie nakręcam tematu, nie bawię się w "napinacza", i nikogo nie bronię-skomentowałem tylko to, co mnie drażni a Ty się uczepiłeś i drążysz temat... Pocztyaj, przemyśl, poskładaj, wyciąg wnioski a dopiero potem snuj na forum swoje sugestie, nawet w moją stronę...Może postaw sie na miejscu któregoś z ww... życze zdrówka, rozsądku i jednocześnie żegnam ozięble |
|
|
~~anty | |
|
|
Viceversa
|
|
|
~~litosci | |
|
|
DO ZARZADU RIAL ODDAJCIE NAM PIENIADZE BO NIE MA ZA CO ZYC PRACOWNICY RH GORZYCE
|
|
|
|
|
|
CYTAT DO ZARZADU RIAL ODDAJCIE NAM PIENIADZE BO NIE MA ZA CO ZYC PRACOWNICY RH GORZYCE Myślisz, że ktoś z zarządu czyta to forum??? Proponuje inne formy kontaktu lub środki nacisku na Uniwheeles. |
|
~~pracownik | |
|
|
CYTAT CYTAT ... piuntek sam na siebie pisze zeby dyrekcja czytala ze jest zaangazowany i gania ludzi - z dugiej stony jak by nie puntek to z kogo bysmy sie smiali... Tu sie nie ma z czego śmiać, tu jest nad czym zapłakać, bo znalazła się \"kupa\" ćwierćinteligentów i upodobała sobie ofiarę!! jesteście jak hieny,pastwicie sie nad facetem i jego najbliższą rodziną, do tego publicznie!! Kupa Cwaniaków! Dlaczego tak? Bo siedzicie(siedzisz) pod nic nie mówiącymi loginami i poniewieracie jednego gościa, którego wszyscy znają,besztając przy tym jego żonę. To nie jest wina \"Piuntka\",że jesteś(cie) ofiarą losu, półgłówkiem i to nie miejsce aby się wyżywać na kimś za własne nieudacznictwo i niepowodzenia życiowe, bo zdecydowanie dwie ostanie kwestie to już nie wina Piuntka, tylko Wasza. Umiesz pisać, umiesz się żalić, to powiedz to drugiemu prosto w oczy i zacznij naprawiać, zaczynając od siebie ale nie j..biąc przy tym innych w tak poniżający sposób!!! |
|
|
~~kasia | |
|
|
Pszeciesz za pintka podaje sie kturyś z brygadzistów OM z zazdrości że to nie on został wybrany do robotów, jak ktoś sobie sprawdzi z jakich dni są wpisy na forum ten sam dojdzie kto to taki, ja wiem...
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
CYTAT Pszeciesz za pintka podaje sie kturyś z brygadzistów OM z zazdrości że to nie on został wybrany do robotów, jak ktoś sobie sprawdzi z jakich dni są wpisy na forum ten sam dojdzie kto to taki, ja wiem... podziel się wiedzą mądra kobieto ;P |
|
|
|
|
|
CYTAT Pszeciesz za pintka podaje sie kturyś z brygadzistów OM z zazdrości że to nie on został wybrany do robotów, jak ktoś sobie sprawdzi z jakich dni są wpisy na forum ten sam dojdzie kto to taki, ja wiem... ale ty głupia jesteś |
|
~~niepiuntek | |
|
|
CYTAT Pszeciesz za pintka podaje sie kturyś z brygadzistów OM z zazdrości że to nie on został wybrany do robotów, jak ktoś sobie sprawdzi z jakich dni są wpisy na forum ten sam dojdzie kto to taki, ja wiem... A ty sobie sprawdz w slowniku jak sie co pisze ...hehehehe |
|
|
~~ReSeT | |
|
|
CYTAT ale ty głupia jesteś ~~Callist za to ty jesteś "mondry", inteligentny, "pszystojny" a najważniejsze jest to, że jesteś skromny Ubliżać kobiecie? Nawet jeżeli Kasia to Bronek |
|
|