NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Petycja Przeciwko Europride 2010!!!,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 7 Marz 2010r. 12:10  
O matko, a u lekarza żeś był

Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Marz 2010r. 12:10  

Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :)
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Marz 2010r. 18:09  
CYTAT
O matko, a u lekarza żeś był

No to wysililes sie na miare swoich mozliwosci.
PS twoj avatar to twoje foto?? teraz juz wiem skad biora sie u ciebie kompleksy.pozdrawiam

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Marz 2010r. 19:05  
Stary, tak, to foto. Ale ty żyjesz w jakimś obłędzie. Pytając o lekarza miałem na myśli, iż może to się przerodzić w chorobę. Nie bój się nikt, myślę, nie będzie cię podrywał. Osobiście też mam do tych ludzi rezerwę, ale nie poruszam ani ziemi ani nieba. Uważam też, iż nie wiele ci do nich brakuje, ale w drugą stronę. Nie ustawaj. Walcz, pisz, umoralniaj gdy ma ci to pomóc. Tak po prostu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Marz 2010r. 22:53  
Rozmowa zabrnęła w ślepy zaułek, to IH8U może takie coś pomoże? umiech

CYTAT
...Orzeczenie Światowej Organizacji Zdrowia i innych organizacji w sprawie homoseksualizmu otworzyło puszkę pandory. Homoseksualni działacze zaczęli coraz usilniej domagać się możliwości adopcji dzieci i zawierania małżeństw.Poczyniono kolejne badania pod publiczkę, w których rzekomo stwierdzono, że dzieci wychowywane w rodzinach homoseksualnych rozwijają się normalnie, i żyją jako pełnoprawni członkowie społeczeństwa. Tymczasem jest to kłamstwem. Normalnym środowiskiem do rozwoju dziecka to rodzina złożona z kobiety i mężczyzny.Każda płeć koduje u rozwijającego się człowieka pewne wzorce zachowań, postawy, cechy. Wpływ obu rodziców na wychowanie dziecka jest oczywisty. Wszelkie odstępstwa od normy powodują wypaczenia u młodego człowieka. Psycholodzy i studenci psychologii dobrze znają problem rodzin, gdzie brakuje jednego rodzica. Najczęściej są to dzieci wychowywane przez samotne matki. U córek wychowywanych przez takie matki, bez udziału ojca, często obserwuje się pewną anormalność. Polega ona na pociągu seksualnym do dużo starszych mężczyzn, często starszych o 2 lub 3 dekady. Dziewczyny, kobiety takie nie mają także utrwalonych / przekazanych pewnych ważnych schematów myślenia i zachowania, szczególnie w kontekście moralności.

Zostawmy to, wróćmy do meritum.Problem niepełnych rodzin jest powszechnie znany. Pytam się więc:dlaczego w wypadku 'rodzin' homoseksualnych istnieje już nie tylko poprawność polityczna zakazująca mówieniu o dysfunkcjonalności takich 'rodzin', ale wręcz otwarta cenzura? Czemu taka cenzura nie obowiązuje w wypadku rodzin niepełnych, choć bardziej by się przydała? Oczywiście odpowiedź jest jedna. Chodzi tylko i wyłącznie o głębokie przemiany obyczajowe i rozbicie instytucji rodziny. Homoseksualiści są pod szczególną ochroną panującej na świecie neo bolszewii...

to i inne spojrzenie na świat:http://astral-projection.blog.onet.pl/

I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Marz 2010r. 11:30  
Jednak przysłowia i powiedzenia są mądrością narodów. Oto kolejny dowód na porzekadło złodziej krzyczy - łapcie złodzieja.

Republikański senator stanu Kalifornia Roy Ashburn, znany w USA z ostrej krytyki mniejszości seksualnych, 8 marca w programie radiowym przyznał się, że jest gejem – informuje serwis news.bbc.co.uk.
W czasie wywiadu dla kalifornijskiego radia KERN 55-letni Ashburn, ojciec czwórki dzieci, wyznał, że jest gejem. Polityk, który wcześniej konsekwentnie głosował przeciwko wszelkim postulatom środowisk homoseksualnych, oświadczył, że jego "twarde" stanowisko w Senacie odzwierciedlało oczekiwania wyborców, a nie "wewnętrzny konflikt" w jego duszy.

http://wiado(...)tem.html

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Marz 2010r. 12:29  
Jeszcze w nawiązaniu do obłudy i zakłamania ludzkiego. Jak wiemy, w krajach arabskich homoseksualizm jest karalny. W zależności od państwa jest to grzywna, więzienie lub kara śmierci. I znowu, pod latarnią najciemniej.
We wrześniu 2009r. byłem sobie tydzień czasu w Hammamecie w Tunezji na wywczasach. Począwszy od obsługi hotelowej, sprzedawców w sklepach, po jawne zaczepianie na plaży przez Arabów, roi się od tego. W hotelu kelnerzy w jawny sposób proponowali mi wybranie sobie kogoś z obsługi do pokoju na wiadomo co. W sklepie oglądając wystawę z upominkami podszedł do mnie młody chłopak ok. 20 lat, sprzedawca i zaczął zagadywać o tym i o tamtym, aż nagle położył moją rękę na swoim stojącym kutasie, oczywiście przez spodenki, proponując mi wiadomo co, wieczorem. Mówił, że ma przyjaciela Murzyna i mają lokum i we 3 moglibyśmy spędzić całą noc. Dialogi odbywały się w języku angielskim, bo tylko taki w sposób komunikatywny (nie biegły) znam. Trzeba przyznać, że Arabowie są zdolni językowo. Znają francuski, niemiecki, angielski i swój arabski. Próbują nawet mówić po polsku pojedyncze zdania i zwroty.
Oni na bezczelnego zaczepiają, myśląc, że każdy facet, który jest sam, od razu pójdzie z nimi do łóżka.
Jak się to ma do surowych norm obyczajowych i prawnych w krajach arabskich? Odniosłem wrażenie, że każdy arabski facet pójdzie z drugim facetem.

PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie.....
Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »