|
|
|
Petycja przeciwko paradzie pederastów w Warszawie pod nazwą Europride 2010!!!
Kto chce niech przeczyta i jesli nie zgadzasz sie z propagowaniem dewiacji na ulicach naszych miast podpisz. » http://stopeuropride2010.wikidot.com/ Zakaz Pedałowania! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chłopie otrząśnij się...każdy ma do tego prawo, chodź osobiście jakoś zwolennikiem nie jestem ale mamy równo uprawnienie.
|
|
|
|
|
Nie wszyscy maja ochote ogladac polnagich dewiantow!!
przypominam, ze wsrod mieszkancow Warszawy sa tez dzieci!! Poza tym czemu ta parada masluzyc??(ktoras z kolei) Wzbudzeniu w ludziach wiekszej tolerancji??? wydaje mmi sie ze te parady odnosza odwrotny skutek,bo mimo tego iz nie sa one organizowane w Polsce od lat napewno sie juz przejadly!! Ulice nie sa od propagowania dewiacji! |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
IH8U pisze prawdę, nie każdy ma ochotę oglądać dewiantów. Proponuję tunele dla panów księdzów :-). Istotnie, wkurza mnie jak dorosły chłop zpierdziela w sukience. Brakuje mu tylko torebeczki :-) Precz z czarnymi dewiantami :-0
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
|
|
|
CYTAT Petycja przeciwko paradzie pederastów w Warszawie pod nazwą Europride 2010!!! Kto chce niech przeczyta i jesli nie zgadzasz sie z propagowaniem dewiacji na ulicach naszych miast podpisz. Zakaz Pedałowania! proponuję nie podawać swoich danych kompletuje ktoś informacje na temat ludzi o określonym światopoglądzie A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Wszedłem na tę stronę i co mnie zastanowiło. Otóż 90% wpisów to faceci. Kobiet jest bardzo mało. O czym może to świadczyć? Złodziej krzyczy - łapcie złodzieja?
A tak na poważnie, jako wolnościowiec nie popieram zakazów demonstracji i zgromadzeń, chociaż nie muszę się zgadzać z treścią postulatów głoszonych przez te parady. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
wg kinseya calkowitych heterykow/homosiow jest bardzo niewiele wiec zamiast krytykowac zastanowcie sie nad soba :]
|
|
|
|
|
CYTAT IH8U pisze prawdę, nie każdy ma ochotę oglądać dewiantów. Proponuję tunele dla panów księdzów :-). Istotnie, wkurza mnie jak dorosły chłop zpierdziela w sukience. Brakuje mu tylko torebeczki :-) Precz z czarnymi dewiantami :-0 Nie widze problemu stworz wlasna petycje i zbieraj podpisy tez za nimi nie przepadam wiec moze sie podpisze;) |
|
|
|
|
IH8U - a kim ty k... jestes zeby innym wymyslac od dewiantow?
moze znajdzie sie ktos kto wyszydzi i napietnuje twoje slabosci, dzieki ktorym staniesz sie szykanowany i wysmiewany, moze wtedy zrozumiesz co znaczy tolerancja... non serviam |
|
|
|
|
CYTAT moze znajdzie sie ktos kto wyszydzi i napietnuje twoje slabosci, dzieki ktorym staniesz sie szykanowany i wysmiewany, moze wtedy zrozumiesz co znaczy tolerancja... tak, tolerować aż zbierze się na wymioty :-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
CYTAT IH8U - a kim ty k... jestes zeby innym wymyslac od dewiantow? moze znajdzie sie ktos kto wyszydzi i napietnuje twoje slabosci, dzieki ktorym staniesz sie szykanowany i wysmiewany, moze wtedy zrozumiesz co znaczy tolerancja... nikt nie wyszydzi moich slabosci bo ich nie manifestuje wszem i wobec!! co do tolerancji to powinna istniec jak najbardziej lecz powinna posiadac jakies granice!!Nie pisz mi tylko ze geje sa napietnowani, bo maja takie same prawa jak inni.To ze robia wokol siebie tyle niepotrzebnego halasu napewno nie pomoze im w zjednywaniu sobie ludzi.Mnie nie interesuje kto ma jaka orientacje tylko niech mi z manifestowaniem jej nie wchodzi na glowe!! |
|
|
|
|
to ze maja prawa jak inni to nie baldzo :] chocby podatki czy dziedziczenie, rozumiem ze chca to uregulowac :] reszta to amen ja nikogo nie przekonuje ze hetero znaczy ok wiec niech nie probuja mi mowic ze gej jest ok i sie dogadamy
|
|
|
|
|
a co ciebie to obchodzi? kazdy ma swoje zycie, zdolnosc pokierowania nim jak chce i jesli nikomu nie dziala swiadomie na szkode moze robic co mu sie podoba.
mi tez wiele rzeczy nie pasuje, bo nie tylko geje wychodza w swoich procesjach - jesli moga robic to ludzie wierzacy w jakas religie, jesli moga to robic starkujacy, prostestujacy, ludzie niezadowoleni z czegos, jesli robia to faszysci(pod kryptonimem narodowcy) idt itp to dlaczego geje nie moga? jesli rownosc to rownosc dla wszystkich non serviam |
|
|
|
|
Obchodzi mnie dlatego ze szerzenie przez nich propagandy w moim mniemaniu jest mega agresywne! vide wprowadzanie gejowskich podrecznikow do przedszkoli przeciez to jest paranoja! Czy osoba niekoniecznie ich szanujaca( ja) musi od razu byc napietnowana i nazwana homofobem?? Jesli wykraczam po za okreslone normy plitycznej poprawnosci jestem skazany na banicje bo nie podazam za powszechnie przyjetymi kanonami? wybacz ale nie mam obowiazku sznowac wszystkich i kazdego,to swiadczy o mojej wlasnej woli.Faszyzm?? to gejowska indoktrynacja i szerzenie propagandy!!
Czy za publiczne obrazanie ksiedza ktos uslyszy cokolwiek zlego pod swoim adresem? nie , wrecz przeciwnie bo obrazanie ksierzy staje sie trendy! gdy natomiast wyraze swoja wlasna nieprzymuszana opinie na temat PEDAŁA od razo stado rozwscieczonych politycznie poprawnych eunuchow zaczyna szczekac! |
|
|
|
|
gdybys mial odrobinke wiedzy na ten temat to nie gadalbys bzdur na ten temat - sklonnosci homoseksualne to nie jest kwestia wyboru, to nie jest choroba, tym nie mozna sie zarazic - to nie jest kwestia wole byc homo niz hetero.
a obrazanie ich tylko z tego powodu ze sa inni, czy sprzeciwianie sie ich publicznemu wystapieniu w jakiejs tam kolorowej demonstarcji swiadczy tylko i wylacznie o dyskryminacji wobec nich. niech sobie zyja, niech sie kochaja - przeciwko jakims tam podrecznikom czy adopcji dzieci tez jestem bo na ten temat chyba nawet nie ma co dyskutowac - ale rowne prawa powinny byc dla wszystkich w cywilizowanej europie. a co do np. ksiezy tu nie chodzi o bycie trendy - nie jest to obrazanie, o czym sie mowi tylko wiekszosc to niestety prawda.... non serviam |
|
|
|
|
CYTAT a co ciebie to obchodzi? kazdy ma swoje zycie, zdolnosc pokierowania nim jak chce i jesli nikomu nie dziala swiadomie na szkode moze robic co mu sie podoba. mi tez wiele rzeczy nie pasuje, bo nie tylko geje wychodza w swoich procesjach - jesli moga robic to ludzie wierzacy w jakas religie, jesli moga to robic starkujacy, prostestujacy, ludzie niezadowoleni z czegos, jesli robia to faszysci(pod kryptonimem narodowcy) idt itp to dlaczego geje nie moga? jesli rownosc to rownosc dla wszystkich jakby bylo takie samo traktowanie to ochrona spacyfikowalaby ich tak samo jak handlowcow z kupieckich domow towarowcyh :] ale nikt tego nie zrobi bo srodowiska gejowskie sa bardziej agresywne i radykalne w swoich poczynaniach niz strajkujacy robotnicy :] nikt na nich reki nie podniesie, bo polska stalaby sie zaraz kwatera glowna homofobow na naszej niebieskiej planecie, w ramach walki z tym zjezdzalyby sie pedaly z calej europy, "bojowki" z krajow beneluxu i innych :] btw jestes az tak tolerancyjny ? http://www.youtu(...)0puHJ-KM tekst mam 2 prawdziwych ojcow i kazdy z nich jezeli bedzie musial, zostanie moja mama ^^ miazdzy sutki :] |
|
|
|
|
Handlowcy z KDT mieli nakaz eksmisji.
A w demokracji jest wolność zgromadzeń. Jak spełnią wszystkie warunki do demonstracji to PM Warszawy nie może im odmówić. Tak samo jak solidarności, narodowcom, socjalistom, sympatykom kotów, wielbłądów i czego tylko sobie zażyczysz.... "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Handlowcy z KDT mieli nakaz eksmisji. A w demokracji jest wolność zgromadzeń. Jak spełnią wszystkie warunki do demonstracji to PM Warszawy nie może im odmówić. Tak samo jak solidarności, narodowcom, socjalistom, sympatykom kotów, wielbłądów i czego tylko sobie zażyczysz.... jasne ze mieli, chodzilo mi bardziej o fakt ze pewych grup mimo tego, w mysl zasady nie ruszaj gowna bo zacznie smierdziec by sie nie tyklo w ten sposob :] kaczynski odmawial i chwala mu za to :] na tych paradach juz nie chodzi o dyskryminacje, rownosc :] wezmy chociaz warszawskie kluby gejowskie to najlepsze miejscowki do lansu, gdzie mordom z pierwszych stron gazet wrecz wypada sie pokazac :] idzie tylko wylacznie o rozglos, kazda parada w imie wolnosci konczy sie tak samo czyli 2homo + 1 to tez dobry model rodziny, dziekuje za takie cos i za taka demokracje ;] |
|
|
|
|
CYTAT gdybys mial odrobinke wiedzy na ten temat to nie gadalbys bzdur na ten temat - sklonnosci homoseksualne to nie jest kwestia wyboru, to nie jest choroba, tym nie mozna sie zarazic - to nie jest kwestia wole byc homo niz hetero. a obrazanie ich tylko z tego powodu ze sa inni, czy sprzeciwianie sie ich publicznemu wystapieniu w jakiejs tam kolorowej demonstarcji swiadczy tylko i wylacznie o dyskryminacji wobec nich. niech sobie zyja, niech sie kochaja - przeciwko jakims tam podrecznikom czy adopcji dzieci tez jestem bo na ten temat chyba nawet nie ma co dyskutowac - ale rowne prawa powinny byc dla wszystkich w cywilizowanej europie. a co do np. ksiezy tu nie chodzi o bycie trendy - nie jest to obrazanie, o czym sie mowi tylko wiekszosc to niestety prawda.... wyobraz sobie ze jakies pojecie na temat homoseksualizmu posiadam,lecz nie o tym ta dysputa.Zdaje sobie sprawe rowniez z tego iz homoseksualizm,byl, jest i bedzie i jest to fakt niezaprzeczalny.Niezaprzeczalnym faktem jest tez to,ze srodowiska homoseksualne chroniace sie pod plaszczykiem demokracji i politycznej poprawnosci moga sobie pozwolic na wiecej niz wyzej wymienione grupy, ktore tez organizuja wiece. mi chodzi o niechec i nietolerancje srodowisk gejowskich w stosunku do ludzi, ktorzy ich nie popieraja i uwierz mi ze slyszalem opinie gejow o tym iz chetnie zalozyli by getta dla homofobow!Gdybym ja wypowiedzial sie tak na temat jakies mniejszosci etnicznej badz wyznaniowej okrzyknieto by mnie faszysta i straszono paragrafami, jak pisal kolega wyzej sa rowni i rowniejsi. Nikt z nas nie chce ich eksterminowac badz wysiedlac a inna planete,niech z tym manifestowaniem swojej seksualnosci nie wchodza nam na glowy i niech nie wciskaja tego swojego gejostwa tam gdzie normalni ludzie tego nie chca.!! ''Na festiwalu dla dzieci i młodzieży w Tarnowie pokazano film, który zawierał ostre, homoseksualne sceny erotyczne – informuje “Polska Gazeta Krakowska”. Chodzi o film “Futro”, w którym między innymi mężczyzna przebrany za misia odbywa stosunek oralny z innym mężczyzną. Jak informuje gazeta, produkcja ta zainaugurowała w czwartek festiwal filmów dziecięcych i młodzieżowych “Dozwolone do 21″ w Tarnowie. Rodzice są oburzeni, bo na sali było sporo dzieci poniżej 15. roku życia. '' ''Lewicowa partia holenderska wystąpiła z propozycja, by dziewczęta w minispódniczkach, całujące zwycięzców etapowych słynnego wyścigu kolarskiego Giro d'Italia, w Amsterdamie zastąpiła para gejów. Tegoroczna edycja wyścigu zacznie się 8 maja właśnie w Amsterdamie. - Geje powinni mieć możliwość złożenia gratulacji zwycięzcy. Jeden na dziesięciu kolarzy jest gejem - powiedział autor propozycji, radny miejski Fjodor Molenaar, z partii Zielona Lewica, która jest w koalicji rządzącej Amsterdamem.'' absurd za absurdem |
|
|
|
|
CYTAT gdybys mial odrobinke wiedzy na ten temat to nie gadalbys bzdur na ten temat - sklonnosci homoseksualne to nie jest kwestia wyboru, to nie jest choroba, tym nie mozna sie zarazic - to nie jest kwestia wole byc homo niz hetero. właściwie nauka to chyba nie wie "co to jest"? więc pisanie czym "to nie jest" też jest niewłaściwe... tak mi się wydaje. Dzisiaj Litwa poszła krok do przodu/wstecz (niepotrzebne skreślić) http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Weszla-w-zycie-kontrowersyjna-ustawa-o-ochronie-dzieci,wid,12028251,wiadomosc.html I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Dobra ustawa widac ze lobby gejowskie na Litwie nie jest tak potezne jak w innych krajach europejskich! Zastanawia mnie fak iz pismak od razu okrzyknely ta ustawe kontrowersyjna!
|
|
|
|
|
IH8U - nie wyciagaj tutaj odosobnionych przypadkow ze w holandii.... bo ja ci opowiem co wyprawia w polsce m.in. kler i srodowiska prawicowe i nie wiem co przynosi wieksze szkody... dlaczego europa sie z nas smieje? wlasnie z tej nietolerancji, nie masz ochoty patrzec nie patrz, ale nie nie mow nikomu jak ma zyc bo nie masz zadnego monopolu na racje tylko dlatego ze uwazasz ich za dewiantow. jasne ze z wieloma ich pomyslami sam sie nie zgadzam, ale niechaj sobie zyja i mnie osobiscie nie przeszkadzaja.
kafarek - nauka podjela sie wlasnie prob wytlumaczenia tego zjawiska, nie ma tutaj 100% racja ze na pewno tak, ale pewne jest to ze nie jest to choroba ktora mozna sie w jakis sposob zarazic. non serviam |
|
|
|
|
CYTAT ... ale pewne jest to ze nie jest to choroba ktora mozna sie w jakis sposob zarazic. uff wreszcie wyjdę spokojnie na spacer Sammael tylko jedno "ale" nauka to już też nie jest moim autorytetem, odkąd żyję raz mi wmawiała, że masło jest szkodliwe, a raz, że niezbędne dla życia, to samo było z kawą, a o ekologii i ocipieniu nie wspomnę, ważny z tego jest jeden wniosek, badania robi się pod sponsora, więc jeśli jakiś pedzio zażyczy sobie konkretnych badań to wyjdzie, że cała reszta to dewianci...i trzeba ich leczyć, nie tędy droga. Według mnie, ich zachowanie ludzi w kurza, są agresywni i namolni. I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących. |
|
|
|
|
Pragnę dorzucić swoje 3 grosze, że homoseksualizm został wykreślony z listy chorób WHO poprzez głosowanie.
To może zagłosujemy, żeby alkoholizm też nie był chorobą? Ale jak już napisałem na początku, nawet osoby chore mają prawo demonstrować, bo to gwarantuje wolność, o którą walczono z komuną. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Słowo homofobia ostatnio jest bardzo modne. Środowiska feministyczne, lewicowe i gejowskie powtarzają je jak mantrę. Tymczasem media i prasa stają się coraz bardziej jednostronie nie dostrzegając, że geje i lesbijki już dawno osiągnęli to, o co walczyli od lat 70-tych.
Podczas zeszłorocznej ceremoni rozdania oscarów nie obyło się bez dużej niespodzianki. Faworyzowany i genialny Mikey Rurke, który zagrał główną rolę w filmie "ZAPAŚNIK" niespodziewanie przegrał oscara z Sean'em Pean'em. Gdyby statuetki przyznawali telewidzowie internauci, widzowie wychodzący z kina filmowy "obywatel Milk" musiałby obejść się ze smakiem. Jednak nagrody przyznaje elita holywood, która kieruje się polityczną poprawnością. W USA na czasie jest debata o przyznaniu gejom prawa do "małżeństwa" w rozumieniu prawnym i spadkowym. Amerykańskie gwiazdy postanowiły pomóc ich sprawie głosując na dużo słabszą kreację Pean'a. To "pomaganie" gejom przybiera coraz bardziej karykaturalne formy. Dziennikarz lub osoba publiczna, która powie, że geje nie powinni mieć prawa do małżeństwa jest przez większość mediów wyśmiana. Odzywają się głosy, które dobrze znamy z naszych mediów: kler, ciemnogród, zacofanie, średniowiecze no i oczywiscie słowo klucz - HOMOFOBIA. Ruchy gejowskie powstały w latach 70-tych, kiedy homoseksualisci byli naprawdę dyskryminowani. Często zwalniano ich z pracy, wyszydzano, nie pozwalano pracować, a pobicia, a nawet morderstwa były na porządku dziennym. Nic dziwnego więc, że geje chcieli walczyć o swoje prawa. Harvey Milk był pierwszym jawnym gejem, który zdobył urząd publiczny (rada San Francisco). To właśnie o tym człowieku opowiada "Obywatel Milk". Został on zamordowany kilka lat później, przez co stał się męczennikiem w swoim środowisku. Gdyby dzisiejsi homoseksualiści mieli na sztandarach to samo co Milk pewno większość ludzi podpisałaby się pod tym obiema rękami. Osiągnęli wszystkie postulaty, mogą pracować, uczyć się, być politykami, kierowcami autobusów czy tancerzami; nikt nie bije ich na ulicy, nie można ich zwolnić z tego powodu. Mogą też prowadzić takie życie seksualne jakie uznają za stosowne. Nikogo nie powinno - i nie interesuje - sypialnia geja czy lesbijki. Ich protest w USA i Europie zachodniej okazał się udany. Jednak to nie wystarczyło. Zaczęli się oni domagać, aby traktować ich lepiej niż heteroseksualistów, tak jakby w zamian za lata dyskryminacji. Żadne władze miasta w krajach zachodnich nie pozwoliłyby na przemarsz kobiet i mężczyzn w samej bieliznie (albo nawet bez), gdzie wszyscy by się całowali i dotykali w okolicach narządów rozrodczych. Nikt by na to nie pozwolił ani w Londynie, ani w Berlinie, ani w Waszyngtonie. Ale gdy taką paradę organizują geje zezwolenie wydaje się im ochoczo. Stosuje się prostą zasadę jak ktoś ma coś przeciwko to jest homofobem. Argumenty o dzieciach na ulicy nikt nie chce słuchać. Gdybym chciał w gimnazjach zorgranizować wykład ma temat seksu analnego z kobietą, nikt by mi na to nie pozwolił. A jednak w Warszawie słynne były lekcje na temat "jak unikać kontaktów z kałem podczas seksu homoseksualnego" (stowarzyszenie lambda w jednej z warszawskich szkół). Doszło do tego, że to kobieta i mężczyzna muszą udowadniać, że to ich związek jest naturalny, wskazuje na to nie tylko natura, ale także fizjologia i anatomia człowieka. Dowiadujemy się, że związek mężczyzny i mężczyzny to jest dokładnie to samo co związek heteroseksualych ludzi. Geje posunęli się nawet do tego żeby zaatakować najbardziej czuły punkt: małżeństwo - bo "my też chcemy". Ważne jest, jakie są fakty obiektywne. Zapomnieliśmy już, że coś może być obiektywnego; to zależy każde ma swoje zdanie. Małżeństwo wiąże się z płodnością dzieckiem i rodziną, relacją dziecko - matka, dziecko - ojciec to bardzo istotne elementy jego wychowania. Matka kobieta jest niedozastąpienia przez mężczyznę. Małżeństwo służy rodzinie rozwija ją chroni. Tak było od pokoleń. Łatka homofoba, która będzie przyklejona mojej osobie świadczy tylko o tym, że mam rację. Ludzie obudźcie się i walczcie (publicystyką oczywiście) o świat, w którym jest miejsce dla każdego, ale gdzie rodzina i małżeństwo pozostają sobą. Jeżeli nie będziemy się odzywać wówczas pewnego dnia obudzimy się w świecie, gdzie nie ma homofobii, ksenofobii rasizmu. Będzie tylko heterofobia. |
|