~~`xyz | |
|
|
Mam taką propozycje.
czy nie da sie tak przerobic prawa w ten sposob, zeby skazani na dlugoletnie wiezienie( pedofile,mordercy,gwalciciele,czy pijani mordercy zza kolka itp) wykonywali przymusowe roboty?? po co ma taki za darmo lezec w celi przez kupe lat, ja, My wszyscy za to placimy, jak mozna takich powiazac lancuchem, dac po lopacie czy kilofie i moment bysmy mieli autostrady tanim kosztem i 2 razy wiecej niz w rajchu. a tak to leza za darmo i chuj z tego jest co o tym myslicie?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~xxx | |
|
|
jestem za.Kiedyś pracowali w firmie takiej jak HSW a dzisiaj się tylko opierdalają za nasze pieniądze.Powinni tyrać nie tylko na drogach, ale też na torach i powinni być zatrudnieni do najgorszej syfiastej roboty.Więc po wyjściu z dołka na pewno wezmą się za jakąś uczciwą robotę i ich spojżenie na świat ulegnie pewnej modyfikacji-może na lepsze.Między innymi i klawisze by nie obrastali tak w tłuszcz.
|
|
|
~~siwy | |
|
|
w pełni się z wami zgadzam. skazani powinni pracowac na rzecz społeczenstwa bezpłatnie lub w prywatnych firmach za małe wynagrodzenie. moze praca ta by ich ,,nawróciła"
|
|
|