~~Romek | |
|
|
Wlasnie wrocilem z konwencji Kotulskiego pokazali klase na prawde bylem na konwencji obecnego prezydenta Szlezaka i nie umywa sie, pelna sale mieli w mdk, ludzie krzyczeli. dzieci bylo troche dla ktorych balony zrzucili z gory a sam kotulski dobre wejscie mial, ogolnie git. muzyka w dobrym tepie utrzymana i chyba pokazali wszystkim przeciwnika o co chodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~rafal | |
|
|
same igrzyska to jeszcze nie wszystko .w balona to oni robia ludzi.ja tez bylem
|
|
|
~~ | |
|
|
ciekawe czy coś zaproponują inni a w balona to jesteśmy robieni przez 15 lat
|
|
|
~~bravo | |
|
|
Też poszedłem z ciekawości popatrzeć i myślę, że innych nie stać (nie chodzi o kasę) zorganizować podobnego widowiska, pełny profesjonalizm, szacunek. Jestem nawet zdziwiony, że coś takiego zrobiono w Stalowej. Widziałem wiece PiS w TV, PO i LPR - te w W-wie i Gdańsku powinni się uczyć.
|
|
|
~~Julian | |
|
|
Kotulski slynie z zabawy To czlowiek rozrywkowy wiec zabawa sie mogla udac .gorzej u niego bylo zawsze z praca .
|
|
|
~~Bartek | |
|
|
To prawda igrzysk ci u nas dostatek .I na gorze i na dole .A sztabowcy pana Kotulskiego w tym przoduja .Ludzie jednak igrzysk maja dosc Przyszli z ciekawosci Nikt ich nie zapytal z jakimi odczuciami odeszli Organizatorzy natomiast popadli w stan samouwielbienia. Demagogia!!
|
|
|
~~Dawid | |
|
|
Organizatorzy popadli w stan samouwielbienia ? Zartujesz ? Jak dla nas bylo poprawnie, nie bylo rewelacyjnie. Nastepnym razem postaramy sie bardziej - trust me. ;)
|
|
|
~~pepe | |
|
|
A ten żółty busik też bił brawo?
|
|
|
~~ | |
|
|
razem z cyganami
|
|
|
~~Witek | |
|
|
Ale samochody waszych zwolennikow ginely .Kogo zaprosiliscie panowie . wstyd.
|
|
|
~~pepe | |
|
|
Nirozumiem - komu zginęło auto?
|
|
|
~~? | |
|
|
Mlodziezy
|
|
|
~~Kumpel | |
|
|
Ciesze sie ze sami doszliscie do wniosku ze nie bylo najlepiej.Musicie jeszcze duzo popracowac zwlaszcza nad samym kandydatem za bardzo sie zacina malo jest przekonujacy i bardzo sztuczny .Janusz badz soba!!Zrzuc maske bo ona do ciebie nie pasuje.
|
|
|
~~beku | |
|
|
Czy w Stalowej kampanię prowadzi tylko Kotulski??? Widzę ze jedemu jemu się cos chce robić. O ile pamiętam to takiej kampani to jeszcze nie widziałem.
|
|
|
~~maciej | |
|
|
Ja życzę Polakom żeby tak sie trzymali i byli dla siebie mili jak cyganie!!!Tego że trzymaja sie razem możemy im tylko pozazdrościć!!! A Wy ludzie skończcie z tą nienawiścią wobec siebie!!!(możnaby powiedzieć:"Polak Polakowi wilkiem" , ale po co???)
Mój głos jest oddany na Pana Kotulskiego(m.in za tych cyganów)))Super |
|
|
~~Bartek | |
|
|
Jak to nie bylo takiej kampanii A cztery lata temu kto ja robil Szlezakowi/
|
|
|
~~pepe | |
|
|
Janusz jesteś śmieszny zawsze taki byłeś a to jest poważna sprawa, pomyliłeś role Wracaj do nas - jajcarze
|
|
|
~~Bodzio | |
|
|
Jest stale pilnowany juz do nas nie wroci .Ale jestem pewny ze prawdziwe oblicze ukaze i to niebawem.Nie da sie kogos wiezic w obcej skorze zbyt dlugo.
|
|
|
~~ | |
|
|
moze wywiezie go ten "jego" żólty autobusik poza miasto
|
|
|
~~rafal | |
|
|
Mysle ze miasto bedzie musial opuscic ktos inny.
|
|
|
~~ | |
|
|
Jedno trzeba przyznać Kotulskiemu i jego ludziom że są bardzo operatywni, naprawdę ich widać na mieście. Mają profesjonalną stronę internetową, co chwilę coś organizują, konferencje, koncerty poprostu ich widać. Inni spią. Widziałem stronę Sagatowskiej - porażka!!!! Jak oni nawet sobie pożądnej strony nie potrafią zrobić to do czego się nadają? Zero organizacji, nie ma ona ludzi. Zarzeczny to samo - wogóle platforma w Stalowej to istnieje? Szlęzak dalej chodniki robi...
|
|
|
~~Rafal | |
|
|
A jak wejsc na strone Sagatowskiej bo nie moge znalezc
|
|
|
~~olos | |
|
|
bo ją ukryli Strona okropna. wogóle swoją kandydatkę ukryli. Sztab pręznie działa, podpisy poparcia zbierali biedaki do ostatniej chwili, kandydatów też jeszcze w piątek w ostatnim dniu rejstracji wpisywali z łapanki, tak są swietnie zorganizowani. Siedzą na stołkach kilkanasie lat i dalej nic nie potrafią zrobić
|
|
|
~~Olek | |
|
|
Jaki pan taki kram.
|
|
|
~~Jan | |
|
|
Program u tez nie maja innowacyjnego .powtarzaja swoich poprzednikow. to juz bylo w tej kampanii przerabiane.Poza tym pani Sagatowska nie potrafiipowiedziec w calosci jednego zdania Przeskakuje z jednej mysli na druga Placze.Nie da sie tego sluchac .
|
|
|