~~Kate | |
|
|
oni wszyscy juz byli i co zrobili?? Jedno wielkie nic. Pora na kogos nowego. A kampanii nalezy mu pogratulowac, od razu widac ze mu zalezy a nie jak inni licza na stare ukladziki- oby sie zdziwili. W koncu jest ktos kto mysli o wszystkich
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Kate | |
|
|
oczywiscie mialam na mysli pana Kotulskiego
|
|
|
~~kop | |
|
|
Kotulski jest strasznie nowy hahaha
Emeryt, przekręt, i nierób. Całe życie woził się na innych. AS i toi kolegowanie z cyganami jakieś takie nie smaczne |
|
|
~~pikolo bolo | |
|
|
ale was Ci cyganie bolą nie dzielić a łaczyć panowie i panie i mi się to podoba. a was boli to ze cyganie zagłosują na Kotulskiego. Szlezak jak przez 3,5 roku nigdzie się nie ruszał, nigdzie nie łaził, olewał wsztystkich to teraz wkręca się na każdą imprezę jest u działkowców, u emerytów, u nauczycieli, obskakuje każdą imprezę - ciekawe dlaczego tak pózno. Cały czas był przeciw hipermarketom a teraz wywalił bilbord koło tesco
|
|
|
~~ | |
|
|
teraz to nawet samego kotulskiego bola
|
|
|
~~ | |
|
|
Nie mogą odżałować biedaki, że ok 300 głosów Cyganów dostanie konkurencja po jednym ruchu a Szlęzak musi chodzić po głosy po spelunach i niewiadomo czy zagłosują dreszcza a inni świrować jarząbka np w TV
|
|
|
~~Karol | |
|
|
Szlezak chce nadrobic 4lata stracone dla miasta .Ludzie sie z tego smieja.Ale ile przez ten czas wypil to tego mu nikt nie zabierze .
|
|
|
|
|
|
Biedni Romowie :/ jeszcze nawet nie zaglosowali, a po forach juz sobie przywlaszczaja ich glosy...
Czujne Oko |
|
~~ | |
|
|
idiota
|
|
|
~~Rafal | |
|
|
Dajcie spokoj Romom .To normalni ludzie Ktorzy maja prawo wybierac i byc wybieranumi .Moim kandydatem nie jest ani Szlezak ani Kotulski.Nie moge jednak czytac bzdur na ich temat.Bez wzgledu na to kto zostanie prezydentem uwazam za dobrze by bylo aby mieli swojego przedstawiciela w Radzie Miasta.Ale nie robcie z nich karty przetargowej bo to swiadczy o braku waszej tolerancji i wstecznictwie.Odnisz wrazenie ze robicie z tego temat zastepczy zeby nikt nie obnazal waszych kandydatow Szlezaka Sagatowskiej Kotulskiego.
|
|
|
~~Polska Roma | |
|
|
Kotulskiemu dziękujemy za odwagę występowania przeciw rasowym podziałom
|
|
|
~~ | |
|
|
kotulski ma niewatpliwie profesionalne zaplecze.
inni tego nie maja. Ale to juz cos dobrze swiadczy. |
|
|
~~Jan | |
|
|
Szlezak mial to samo zaplecze 4lata temu i co z tego wyszlo.Dla miasta tyly.
|
|
|
~~hahahahaha | |
|
|
Profesjonalne zaplecze do walenia wódy - super skład naprawdę Ale wy śmieszni jesteście
|
|
|
~~ | |
|
|
Śmieszni chłopcy od Szlęzaka z laptopem przd Urzędem w Nowinach, ale wała z siebie robią żeby pokazać że coś robią na siłę
|
|
|
~~ | |
|
|
Czy jest ktoś z którym Szlęzak nie pił? są jeszcze tacy w tym mieście?
|
|
|
~~LUCJAN | |
|
|
Sa.Prosze mi nie ublizac Z wszystkimi tylko nie z tym czlowiekiem.
|
|
|
~~ | |
|
|
racja kotulski i szlęzak to jedno i to samo czyli BEZNADZIEJA
|
|
|
~~piwosz | |
|
|
Szlezak juz zaczal stawiac piwo zeby na niego glosowac
|
|
|
~~Zenon | |
|
|
Dzięki Janek za Pietrzaka, dawno się tak nie uśmiałem
|
|
|
~~ | |
|
|
fakt takich 2 jajcarzy sie spotkało nie wiem z którego bardziej chciało mi się śmiać
|
|
|
~~ | |
|
|
z siebie, spójrz w lustro
|
|
|