|
|
|
Jak w temacie. Chodzi o regenerację progów w FIAT BRAVA, szpachlowanie z malowaniem. Kogo polecacie ?
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Zapomniales chyba o wycieciu i wspawaniu nowych .......
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Zabawą w łatanie dziur szpachlą przewaznie zajmują się handlarze Jak chcesz aby było dobrze to tylko wstawienie nowych( przed wspawaniem mozna pomalować je podkładem), dodatkowo solidna konserwacja ich wnętrza.
|
|
|
|
|
Chodzi o mały ubytek więc myślę że szpachlowanie wystarczy z dokładnym pomalowaniem. Na wymianę progów na nowe się nie piszę gdyż jest to b. kosztowny element akurat do tego modelu auta.
|
|
|
|
CYTAT Chodzi o mały ubytek więc myślę że szpachlowanie wystarczy z dokładnym pomalowaniem. Na wymianę progów na nowe się nie piszę gdyż jest to b. kosztowny element akurat do tego modelu auta. Jak mały ubytek ( dziura na wylot) to wstawka z blachy,wiem ze robią na szpachle z włóknem ale to nie jest dobre rozwiazanie. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Chodzi o mały ubytek więc myślę że szpachlowanie wystarczy z dokładnym pomalowaniem. Na wymianę progów na nowe się nie piszę gdyż jest to b. kosztowny element akurat do tego modelu auta. Jak mały ubytek ( dziura na wylot) to wstawka z blachy,wiem ze robią na szpachle z włóknem ale to nie jest dobre rozwiazanie. Nie ma nawet dziury na wylot jest tylko odprysk lakieru. Nie wiem czy w takim przypadku lepiej jest zedrzeć już ten cały lakier do końca czy no właśnie szpachla i lakierowanie ? Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Nie wiem jak podchodzisz do estetyki swojego samochodu, bo mozna zrobić delikatną zaprawke. Pierw wyrównać to papierem wodnym, podmalowac podkładem , potem drobniejszym papierem wodnym i zrobić estetyczną zaprawke
|
|