~~arbiter | |
|
|
http://www.aigis.pl/articles.php?lng=pl&pg=51&prt=1
Co o tym myślicie? Czy ktoś może zweryfikować podane tam informacje? Czy dane na temat podziemnych korytarzy znajdują się w historycznych źródłach? http://www.missionpharaoh.com/pl/orion/lucyna_lobos.php |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że to ciekawe bajki na dobranoc, a podobne pierdoły każdy może sobie w sieci zamieścić.
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT Myślę, że to ciekawe bajki na dobranoc, a podobne pierdoły każdy może sobie w sieci zamieścić. Tak tak, a jedyną i niezaprzeczalną prawdę głosi kościół rzymskokatolicki.... Bardzo ciekawe informacje, znam podobne opracowania zupełnie innych autorów i wzajemnie się uzupełniają, nie widzę sprzeczności. |
|
|
|
|
|
CYTAT Bardzo ciekawe informacje, znam podobne opracowania zupełnie innych autorów i wzajemnie się uzupełniają, nie widzę sprzeczności. Bo pewnie razem ustalali co napiszą. A kogo nam tu wymienisz? Danikena? |
|
|
|
|
A tak w ogóle to LOL. Faraon leży pod ziemią, nogami fika i gusła odprawia, więc trzeba go wykopać bo nam kataklizmy nasprowadza
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
A co powiesz o logice kościoła katolickiego?
|
|
|
|
|
|
A co mam mówić? W tym temacie jest mowa o jakiejś Lucynie, której się śniło, że jest kapłanką i o tym, że zły faraon potopy chce na nas zsyłać. Nie myl tematów i nie odwracaj kota ogonem.
|
|
|
|
|
Aha, no i oczywiście LOL . Jak byś nie zauważył, to w ogóle nie traktuję tego tematu poważnie.
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT A co mam mówić? W tym temacie jest mowa o jakiejś Lucynie, której się śniło, że jest kapłanką i o tym, że zły faraon potopy chce na nas zsyłać. Nie myl tematów i nie odwracaj kota ogonem. W logice kościelnej też są nawiedzone, którym się coś objawiało i w ten sposób powstało np. święto pt. Boże Ciało. Innej się objawiło piekło i kazała koronkę odmawiać. Także, jak widzisz, obie sprawy są bardzo do siebie podobne. |
|
|
|
|
|
Z pewnością :haha:
|
|