~~~pasażer | |
|
|
Nie wiem co inni o tym sądzą i czy im też się tak zdarza, ale ja kiedy nie jadę autobusem to zawsze muszę długo czekać ostatnio takie opóźnienia mają. Moim zdaniem to z powodu zmiany tych kierowców, choć pewnie niektórzy będą mówić, że są remonty dróg ale remonty nie są pierwszy raz w naszym mieście i jakoś tamci kierowcy sobie radzili i przyjeżdżali na czas a nie tak jak ci (nie mówię że wszyscy bo z każdym przecież nie da rady jeździć ale co nie którzy) maja opóźnienie nawet 5 min. i naprawdę zarząd ZMKS powinien z tym coś zrobić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~observer | |
|
|
CYTAT Nie wiem co inni o tym sądzą i czy im też się tak zdarza, ale ja kiedy nie jadę autobusem to zawsze muszę długo czekać ostatnio takie opóźnienia mają. Moim zdaniem to z powodu zmiany tych kierowców, choć pewnie niektórzy będą mówić, że są remonty dróg ale remonty nie są pierwszy raz w naszym mieście i jakoś tamci kierowcy sobie radzili i przyjeżdżali na czas a nie tak jak ci (nie mówię że wszyscy bo z każdym przecież nie da rady jeździć ale co nie którzy) maja opóźnienie nawet 5 min. i naprawdę zarząd ZMKS powinien z tym coś zrobić. czyżby głos zwolnionego kierowcy ? |
|
|
~~~pasażer | |
|
|
Wierz mi że nie i na pewno nie mam nic wspólnego z kierowcami z ZMKS .
|
|
|