Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Jak w temacie.
Najlepiej ze Stalowej badz Tarnobrzega w strone Amsterdamu, Lelystad. Szukam szukam i nic nie ma w strone Holandii i z Holandii do Stalowej badz przez Stalowa... Moze to byc tez pomysl na biznes Jest bardzo duzo przewoznikow na slask, pomorze, wielkopolskie zas na podkarpacie nie ma nic :/ Jezeli ktos ma namiar na przewoznika ktory kursuje Stw-Tbg w strone Amsterdamu badz prowincji Flevoland w Holandii prosze o odpowiedz na forum. To sie w pale nie miesci zeby nikt nie kursowal na takiej trasie.... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
http://www.autobusy.pl/voyager_combo.php?OpenAgent=&IDAKW=AUTOBPL0KK&osob=1&isPowrot=&submit=dalej+%C2%BB&KrajW=PL&KrajD=DE tutaj może coś znajdziesz.. w odpowiednich miejscach wpisz odpowiednie miejscowosci
|
|
|
|
|
ja niegdys jezdzilam busami do Holandii,a konkretnie to byli przewoznicy z Krasnika wiec nie bylo problemu z przyjazdem do Stalowej.
|
|
|
|
|
www.krystianzurawski.webon.pl
|
|
|
|
|
3 przewoznikow jezdzi regularnie na tej trasie mozesz sprawdzic rozklady i ceny w wyszukiwarce
http://www.bpgul(...)owe.html |
|
|
|
|
teraz jest mnóstwo firm oferujących usługi transportowe za zachodnią granicę, więc dziwie się że masz z tym kłopoty.
NON SERVIAM |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Żuber NO wlasnie mam klopoty.. bo albo Ci ludzie sie slabo oglaszaja albo ze mna cos nei tak. Nie jest sztuka znalezc byle kogo trzeba jeszcze mu zaufac itp...
Zazwyczaj znajduje przewoznika z mojej miejscowosci Zeewolde ale rzadko ktory leci w strone Tarnobrzega - Stalowki. Na podkarpacie to jedynie Rzeszów a i to nie zawsze... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|