|
|
|
CYTAT mam wrażenie że niektórzy to nawet kibicują żeby ta telepizza zbankrutowała. Dziwne. Mi tam nie pasuję to tam nie chodzę i nie wiem czy tam są pustki czy jest tłum ludzi czekających na wolny stolik. Generalnie zjadam 2 do 3 pizze na rok to w dupie mam przyszłość tej czy innej pizzerii. Ja tam im źle nie życzę, a raczej wskazuję właścicielom powód czemu to tak kuleje... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Szkoda, że im nie idzie. Ceny nie są na Stalową ale nie mają na to wpływu. Są dni z promocjami i wtedy ceny są takie jak we wszystkich pizzeriach. Może gdyby faktycznie nie spieszyli się w pierwsze dni i dopiekali pizze to byłoby lepiej. Nie wiem czy sieć wymusza na nich podawanie do napojów kubeczków na kawe zamiast szkła i czy wymogiem sieci jest kupowanie piwa w sklepie obok kiedy klient je zamówi, ale nie wygląda to dobrze.
Żabki też sobie nie radzą. Ta osoba, która myśli o otwarciu Empika niech sie poważnie zastanowi. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Piza nie powała smakiem i niestety przez falstart nie wyszło
|
|
|
|
|
ja ostatnią ulotkę z telepizzy otrzymałem jak otwierali pizzerie
|
|
|
|
|
pamietam jak otwierali mieli reklame w ZMKS, mieli w internecie.
Chyla sie ku upadkowi :( |
|
|
|
|
Moim zdaniem nie chylą się ku upadkowi tylko należało by zidentyfikować przyczynę takiego stanu wyciągnąć odpowiednie wnioski i działać dalej... Być może z inną strategią bo szkoda prosperujący interes tak ukartować...
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Btw niedawno przechodziłem obok hmm w godzinach szczytu w innej pizzeri i w środku były 2 osoby
|
|
|
|
|
A co stalo sie z pizzeria Diablo? Bo slyszalem ze upadla. Zna ktos prawdopodobny powod? Pizze mieli swietna wiec sie dziwie.
|
|
|
|
|
Też żałuje, że nie ma już Diablo - mi stamtąd pizza bardzo smakowała/
Dorii |
|
|
|
|
No bardzo szkoda że nie ma już Diablo - Najlepsza pizza od nich była.
Właściciel sprzedał lokal i wyprowadził się z naszego pięknego miasta. SZKODA :( dobra też ''BYŁA'' z Rustiki 1 ale ostatnio chyba i Ich kryzys dopadł bo ser dają taki że tragedia (chyba najtańszy możliwy) |
|
Dołączył: 17 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ci to jeszcze nic w porównaniu z naleśnikarnią do której się chyba szara mysz nie zapuści...
|
|
|
|
|
jak dla mmnie to lepiej zeby byla ta telepizza, jesli kots zainwestował troche kasy to fajnie gdyby mu ta inicjatywa wyszła.
natomiast chcial powiedziec ze Panie w spóldzielni to na emeryture wszystkie bym wyslala za łapówy. kiedys pytalam o ten lokal z mysla otworzenia czegos, mimo ze wiadomo ze juz byl sprzedany to odesłano mnie bez słowa, nikt nic niewie jedna z druga kawke popijala...rzygam starymi postkomunistami!!!! |
|
|
|
|
Inne lokale są otwierane zamykane a Telepizza nadal istnieje mimo braku potencjalnych klientów, kiedy zawsze tamtędy przechodzę lokal lśni pustkami?!Czy nie lepiej wynająć lokal np pod placówkę banku jak to zawsze bywa, chociaż i ich u nas jest już dużo tak jak dużo "pizzerii"
POZDRAWIAM SMAKOSZY PIZZY |
|
|
|
|
CYTAT Szkoda, że im nie idzie. Ceny nie są na Stalową ale nie mają na to wpływu. Są dni z promocjami i wtedy ceny są takie jak we wszystkich pizzeriach. Może gdyby faktycznie nie spieszyli się w pierwsze dni i dopiekali pizze to byłoby lepiej. Nie wiem czy sieć wymusza na nich podawanie do napojów kubeczków na kawe zamiast szkła i czy wymogiem sieci jest kupowanie piwa w sklepie obok kiedy klient je zamówi, ale nie wygląda to dobrze. Żabki też sobie nie radzą. Ta osoba, która myśli o otwarciu Empika niech sie poważnie zastanowi. Empik to inna sprawa niż gastronomia. W naszym mieście brak jest ośrodków kultury ( książka, muzyka i nie tylko ) gdzie można wejść poczytać, posłuchać, i przede wszystkim kupić w normalnej cenie to co się lubi!Dziś jedynie taką alternatywą jest allegro chociaż przeszkodą jest poczta polska która narzuca sobie astronomiczne opłaty za przesyłki. Dla mnie osobiście empik to wspaniała rzecz!!Myślę że w naszym mieście by się przyjął, tylko wiadome wcześniej badanie rynku itp itd by mieć 99% pewność |
|
|
|
|
Wszystkie pizzerie robią zakalce i takie suche wypalone grama pulchności nie ma ostatnio nie mogłem nawet pokroić tego ciasta .
|
|
|
|
|
Cytując w przybliżeniu Nikosia Dyzmę-"Mam polski organizm,przystosowany do polskich potraw.Wszystko co obce mi szkodzi".Pizzy nie jadam,ale wielbicielom"podpłomyka" życzę smacznego.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
a ja jestem pod wrażeniem. Czesto jeżdze koło telepizzy i zawsze pustki, a przepraszam raz widziałem 2 osoby. A telepizza dalej fukcjonuje co mnie dziwi
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jak sama nazwa wskazuje TELEPIZZA znaczy PIZZA na TELEFON ( dowóz do domu ) , także może to wyjaśnia małą ilość osób w lokalu? A zresztą- przecież ja się nie znam... xD
http://www.kosmetykfm.pl/ - pomoc w doborze odpowiednich dla Ciebie zapachów- dystrybutor FM GROUP ;) |
|
|
|
|
telepizza jak i żabka jak i inne sieciówki jest franczyzną i trwa pewien okres - podam przykład - bierzesz abonament i komórke podpisujesz umowe na 2 lata zerwiesz ja w trakcie płacisz kare to samo jest pewnie i tu!pewnie to nie jest kara 400 zł lecz dużo większa i włascicielowi pewnie opłaca się dokładać do interesu niż go zerwać
|
|
|
|
|
chyba, że faktycznie mu się opłaca ten biznes i dopłacać nie musi... ;p
http://www.kosmetykfm.pl/ - pomoc w doborze odpowiednich dla Ciebie zapachów- dystrybutor FM GROUP ;) |
|
|
|
|
chyba nawet neta mu odcięli bo juz się nic nie udziela na forum,
|
|
|
|
|
a tak w ogóle to nie widać nic Kia z logo telepizzy ??!! Czyżby te 2 auta w trasie były cały czas?
|
|
|
|
|
stoi jedna cały czas pod wieżą cisnień
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jak czytam takie tematy i posty czuje sié jak na wsi...
|
|
|
|
|
a myślisz że gdzie jesteś?
|
|