~~ktoś | |
|
|
CYTAT Będziesz inaczej mówił jak się znajdziesz za bramą, choć z całego serca Ci tego nie życzę. Ja sam bym sobie tego życzył... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Perm | |
|
|
Ja sam bym sobie tego życzył...
[/cytat] To na co czekasz? Spełnij swoje życzenie |
|
|
~~ktoś | |
|
|
CYTAT Ja sam bym sobie tego życzył... To na co czekasz? Spełnij swoje życzenie [/cytat] Mówisz o czymś czego nie zrozumiałeś, jakoś niektórym trudno czytać ze zrozumieniem, kasa jest jak mnie zwolnią, a nie jak sam się zwolnię... Czekam na to pierwsze. |
|
|
~~Zyga | |
|
|
CYTAT CYTAT Ja sam bym sobie tego życzył... To na co czekasz? Spełnij swoje życzenie Mówisz o czymś czego nie zrozumiałeś, jakoś niektórym trudno czytać ze zrozumieniem, kasa jest jak mnie zwolnią, a nie jak sam się zwolnię... Czekam na to pierwsze. [/cytat] Z tego co wyczytałem między wierszami jesteś jednych z tych pracowników co maja jakieś swoje firmy a prace w ESW traktują jako odpoczynek i żeby nie płacić ZUS-u.Ponadto załatwili sobie "nietykalność" w związkach i wypisują głupoty na forum jak to źle w ESW.Czas skończyć z takimi "pracownikami". |
|
|
~~pracownik | |
|
|
Zgadzam się z moim przedmówcą.Jeszcze do tego powinni zlustrować byłych ubeków i tych zdrowo umoczonych.
|
|
|
~~Desperado | |
|
|
też się zgadzam.
Badanie powinno również obejmować testy na inteligencję i poziom frustracji... |
|
|
~~zwykły_robol | |
|
|
[/cytat]
Z tego co wyczytałem między wierszami jesteś jednych z tych pracowników co maja jakieś swoje firmy a prace w ESW traktują jako odpoczynek i żeby nie płacić ZUS-u.Ponadto załatwili sobie "nietykalność" w związkach i wypisują głupoty na forum jak to źle w ESW.Czas skończyć z takimi "pracownikami". Jak sie zalatwia nietykalność w związkach??? Ja też chcę. |
|
|
~~Pracus | |
|
|
Jak się załatwia nietykalność?Trzeba czytać pismo św. na mszy pojechać do Częstochowy oraz na manifestację do Warszawy a związek "S" da Ci na 2 lata ochrone że Cie nie zwolnią.
|
|
|
~~Pracus | |
|
|
Jak się załatwia nietykalność?Trzeba czytać pismo św. na mszy pojechać do Częstochowy oraz na manifestację do Warszawy a związek "S" da Ci na 2 lata ochrone że Cie nie zwolnią.
|
|
|
~~koleś prezesa | |
|
|
CYTAT Jak się załatwia nietykalność?Trzeba czytać pismo św. na mszy pojechać do Częstochowy oraz na manifestację do Warszawy a związek \"S\" da Ci na 2 lata ochrone że Cie nie zwolnią. Nie rozumiem.... Przecież zamiast wypisywac tu jak jest źle można przeczytać na mszy , pojechać do Warszawy i mieć w de. wszysko.. |
|
|
~~szeregowy | |
|
|
nasi wybitni działacze związkowi po przez swoją samą w sobie "działalność związkową" są i mogą sie czuć bezpieczni tak że nie rozumiem na co im imunitet. ich pozycja w trakcie tzw.działalnosci związkowej i po jest szczegolnie mocna,pozostaje tylko zapytać czyim kosztem
|
|
|
~~KTOŚ | |
|
|
CYTAT CYTAT Jak się załatwia nietykalność?Trzeba czytać pismo św. na mszy pojechać do Częstochowy oraz na manifestację do Warszawy a związek \\\\\\\"S\\\\\\\" da Ci na 2 lata ochrone że Cie nie zwolnią. Nie rozumiem.... Przecież zamiast wypisywac tu jak jest źle można przeczytać na mszy , pojechać do Warszawy i mieć w de. wszysko.. I to właśnie niektórzy robią.Nóż w kieszeni się otwiera. |
|
|
~~zenon | |
|
|
CYTAT też się zgadzam. Badanie powinno również obejmować testy na inteligencję i poziom frustracji... to powinna byc podstawa. popieram w 100% |
|
|
~~batman | |
|
|
i KONIEC TEMATU.
|
|
|
~~ZZZ | |
|
|
Amen.
|
|
|
~~robol | |
|
|
Koniec ? Chyba wszyscy się zamknęli bo cieszą się że dostana ochłapy po świcie, która się będzie bawić W Baranowie.
Życzę dobrego samopoczucia !!! |
|
|
~~~obcy | |
|
|
Do robol. Tylko się pośpiesz, bo te ochłapy to tylko dla tych co maja refleks albo układy, jak nie zdążysz się zapisać to figa z makiem
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
Zapisywać się będzie można tylko w dniu 22.09.08 u Pana Osmana, telefonicznie lub osobiście.Ilość miejsc ograniczona.Na poszczególnych wydziałach wiszą zawiadomienia o w/w imprezie w Baranowie Sandomierskim.Kto zdąży ten będzie miał farta a reszta może się oblizać smakiem.
|
|
|
~~młody | |
|
|
Czy to prawda, że w elektrowni wszyscy fizyczni zarabiają podobnie blisko płacy minimalnej obowiązującej w Polsce?
Chciałbym tam pracować i zarabiać jak pracownik z 20 letnim stażem jestem po elektryku w Nisku. Miałbym zniżkę na prąd. Słyszałem,że jeszcze jedna podwyżka płacy minimalnej i wszyscy będą zarabiać jednakowo. |
|
|
~~szeregowy | |
|
|
wisi mnie ten cały baranow i ten spęd przydupasow-kwiaty,krawaty pompa i putz
|
|
|
~~bolek | |
|
|
jakie kwiaty,krawaty... my z ;odwęglania; jedziemy w gumofilcach...:haha:
|
|
|
~~robol | |
|
|
A my z odpopielania w maskach pyłowych i z brechami aby podziękować prezesowi za zlikwidowanie wydziału.
|
|
|
~~maniek | |
|
|
najlepiej jak se załozysz gumofilca na łeb i maski ci nie trza będzie
|
|
|
~~pracownik | |
|
|
Do młody.
Kto ci takich głupot naopowiadał o podwyżkach, ten zakład schodzi na psy.Tu się nic nie buduje, nic nie tworzy nowego tylko reperuje i naprawia stare a zarobki to mają dobre tylko nieliczni.Jak cię już przyjmą to na jakiś niezdrowych zasadach , chyba że masz znajomości.O wielkiej kasie i niezłym zarobku to możesz zapomnieć ale tyry to ci nie zabraknie. |
|
|
~~batman | |
|
|
Trzeba uderzyć na Baranów i zobaczyć jak goście się bawią.Będzie o czym pisać i nowy temat jak znalazł.Oby tylko pogoda dopisała i plan imprezy przygotowany przez socjalny.Ciekaw jestem czy wielki zarząd elektrowni tez zaszczyci nas swoja obecnością.
|
|
|