~~ankad1 | |
|
|
Dziewczyny polećcie mi jakiegos fajnego fryzjer, który zrobi mi piękna fryzurę na ślub. Bo kompletnie nie mam pomysłu. Dodam,że nie chcę nic wymyslnego, tylko jakiegos klasycznego koka!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Justyna | |
|
|
Na okulickiego przy torach u pani Jadzi... bardzo ładnie czesze...
|
|
|
~~:) | |
|
|
Polecam zaklad Kosmetyczno-fryzjeski przy okulickiego 1.
Zapraszam do pani grazyny. Zaklad miesci sie w najwyzsszym wiezowcu obok torow w klatce najblizej torow. nr domofonu jest podany na tablicy reklamowej pod klatka. jednak trzeba sie wczesniej umowic na wizyte. nr telefonu do zakladu : 15 642 777 4 POLECAM !! |
|
|
~~ | |
|
|
polecam Panią Ewe z salonu "Jlona"
|
|
|
~~ | |
|
|
odezwały sie szefowe ....
|
|
|
~~ | |
|
|
odezwała sie ta co najlepiej wie
|
|
|
|
|
|
Bajka i pani Basia, sama się u niej czesałam
@g@ |
|
~~ | |
|
|
Grażynka Trzuskot z Okulickiego 1
|
|
|
~~ela | |
|
|
tylko pani MONIKA!!!!!!!!!!!!!!!BIAŁE DOMY nad COCCO!!!!!!!!!Czesze rewelacyjnie!!!!!I bomba atomowa tego nie ruszy,a całą imprezę fryzura trzyma się super!Widziałam fryzury pani Basi z ROZWADOWA też piękne,a pani z Bajki zrobiła z mojej koleżanki 'starą pudernicę' ciężka niefajna fryzura.:blee:
|
|
|
~~aśka | |
|
|
Pani Basia z Rozwadowa!Pięknie czesze a make-up u pani z zakładu SARA też w Rozwadowie na tej samej ulicy kawalek dalej w kierunku MUZEUM
|
|
|
~~zawiedziona | |
|
|
Dziewczyny tylko nie dajcie się nabrać na usługi salonu Ilona. Tam nikt nie ma pojecia o efektownym uczesaniu- inni fryzjerzy musza po nich poprawiac czego sama i kilka znajomych mi osób osobiście doświadczyło. Nie ryzykujcie. Obsługa niemiła, niesympatyczna-poza tym drogo-cena nieadekwatna do miernie wykonanej fryzury.
|
|
|
~~ | |
|
|
Fryzjer
|
|
|
~~mirabell | |
|
|
Witam
Jak któraś z was chce bez kiczu i oryginalnie to polecam Pracownię MB. Dorotka i Agnieszka |
|
|
~~mirabell | |
|
|
Witam
Jak któraś z was chce bez kiczu i oryginalnie to polecam Pracownię MB. Dorotka i Agnieszka -u nich się czesałam. |
|
|
~~mała czarna | |
|
|
Zdecydowanie polecam Panią Monikę z salonu kosmetyczno-fryzjerskiego "OLIWIA" mieści się koło białych domów.
UL. JANA PAWŁA II 13c/13 NR TEL: 015 844 62 19 Pani Monika |
|
|
~~:luiza | |
|
|
Ja polecam salon Visage z tylu Centrum 4, szczegolnie taka blondynke, ponoc wczesniej pracowala u Bembenka, super czesze, wiem z doswiadczenia dlatego polecam
|
|
|
~~madzia | |
|
|
bajka
|
|
|
~~lidka | |
|
|
CYTAT bajka Bajka to potrafi pióra w łeb wsadzać to uwielbia i raz zwaliła mi fryzurę i więcej tam napewno nie pójdę -poza tym jest strasznie nieprzyjemna.Załuję że jej zapłaciłam .:wśceikły:
|
|
|
~~anka | |
|
|
Ja ci polecam umowic sie na fryzure probna.I pamietaj kazdy ma inne oczekiwania!!
|
|
|
~~zadowolona | |
|
|
polecam pania grazyne trzuskot zaklad w 16-pietrowcu w klatce najblizej torow. PROFESJONALISTKA!
|
|
|
~~mmmmm | |
|
|
LOCZEK PONIATOWSKIEGO P.ASIA JEST ŚWIETNA
|
|
|
~~ania_s | |
|
|
Studio Artmedia- bardzo ładne fryzury. Jestem bardzo zadowolona.
|
|
|
~~ewe | |
|
|
"Bajka" super zakład - dla odważnych i szalonych klientek.
Jeśli do takich nie należysz wybierz coś innego. Jesli sama nie wiesz czego oczekujesz, to skomentować można łatwo... :( nie podoba mi sie. Po to są czesania próbne Koleżanki. |
|
|
|
|
|
moze najlepiej samemu;d
|
|
~~Elka | |
|
|
Bajka? hahaha no ptzestan, dla odwaznych? Raczej sxalonych. Bo on nawet kociol na glowie zrobi ze zwyklym uczesaniem a co dopiero slubnym. A niestety przy zwyklym okazji poprawki nie bdzie heheh. Nie polecam!!!!
|
|
|