|
|
|
CYTAT a ja tam dawno nie widziałem tej laguny i nie zamierzam sie z nia spotkać Dzisiaj rano widziałem Lagune w Rzeczycy Długiej, zatrzymali ciemne Audi 80. Zauwazylem tylko ze na siedzeniu pasazera siedziala laska ;) swoja droga kierowca Laguny tak "kolował" ze malo sie w niego nie wpiepszylem... |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeżeli nie masz podzielnej uwagi,to patrz na drogę,a nie na laski.Wtedy na pewno przeżyjesz.A co najważniejsze nikomu krzywdy nie zrobisz.Kierowco przez małe k.
|
|
|
|
|
Leny , ja bym juz dzwonił do Uwagi, w tvn !
|
|
|
|
|
Jasne... dobrze ze wy wszyscy jestescie takimi switnymi kierowcami
|
|
|
|
|
Ja chyba jestem, bo jak Boss daje kurs 500 km, po 4 godzinach snu to pewnie ocenia ze jestem dobry i dam rade.
|
|
|
|
|
a ja dziś widziałem kręcacego sie po stalowej fiata bravo na RZ blachach, (ciemno srebrny) czyzby nowy nieoznakowany patrol
Nic na siłę, wszystko młotkiem. |
|
|
|
|
CYTAT Ja chyba jestem, bo jak Boss daje kurs 500 km, po 4 godzinach snu to pewnie ocenia ze jestem dobry i dam rade. no i co z tego? co jest takie strasznie: "wielka" odleglosc czy 4 godziny snu ?? |
|
|
|
|
Wielki ch...j w d...e tej parze psów którzy jeżdzą ów lagunką....
Stalowa Wola narodu polskiego.... |
|
|
|
|
Dzisiaj grasowała lagunka w okolicach podskarpowej. Cb aż gorące było od informacji gdzie są
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Ja chyba jestem, bo jak Boss daje kurs 500 km, po 4 godzinach snu to pewnie ocenia ze jestem dobry i dam rade. A może myśli, że jesteś dupa i się nie sprzeciwisz, tylko pojedziesz ryzykować życie swoje i innych. |
|
|
|
|
lenny, numer rejestracyjny byś zapisał i nam podał...
|
|
|
|
|
Czytaj uważnie kolego bo ten numer juz został podany
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
Dołączył: 26 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
o godzinie 7:20 srebrna laguna zatrzymała kogoś na ozecie
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja chyba jestem, bo jak Boss daje kurs 500 km, po 4 godzinach snu to pewnie ocenia ze jestem dobry i dam rade. A może myśli, że jesteś dupa i się nie sprzeciwisz, tylko pojedziesz ryzykować życie swoje i innych. Nie wiem , nie dowiemy sie ,bo chociaż daje to nie biore A swoją droga jako kierowca, jestem za tym aby było więcej takich samochodów jak ta laguna. |
|
|
|
|
Swoja droga, to z ostatnia linijka się zgodzę.
|
|
|
|
|
CYTAT Czytaj uważnie kolego bo ten numer juz został podany racja, przepraszam... |
|