~~rafal.ramocki | |
|
|
Poszukuję administratora Linux do pracy. Czy są tu jacyś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mad | |
|
|
Jednorazowy projekt czy praca stała.
Jakie wymagania i co oferujesz ? |
|
|
~~Dżak | |
|
|
Może więcej szczegółów?
|
|
|
~~maniac | |
|
|
Praca zdecydowanie na stałe. W dziale administracji w tarnobrzegu innych oddziałach w sumie pracuje kilkunastu administratorów. Potrzeba kolejnych.
To co oferujemy: * udział w dużych, renomowanych projektach (http://www.eo.pl/klienci/Menu07,103,1/) * duże możliwości awansu i kształtowania swojej kariery (nie jest to firma 5-o osobowa), * zdobywanie wiedzy i umiejętności: - uczestniczenie w kursach zawodowych, - udział w konferencjach, * pracę w zgranym zespole, Oczekujemy (koncert życzeń): * Znajomości zagadnień z zakresu administracji systemami z rodziny Unix (ze szczególnym uwzględnieniem Linux) * Znajomosci budowy i konfiguracji serwerów (WWW, SMTP, POP, etc.) * Znajomości zagadnień sieciowych: protokołu TCP/IP, firewalli, routerów... * umiejętność sprawnej pracy w zespole * mile widziana znajomość baz danych SQL Zgloszenia proszę słać na praca_(at)_tarnobrzeg.eo.pl Proszę o pytania |
|
|
~~simo | |
|
|
maniac odezwij sie do mnie na gg
|
|
|
~~User1 | |
|
|
A jak słabo znam administrację Linux ale niedawno kończyłem kursy na wsizie z administracji systemów (Solaris + win 2k3) to mnie przyjmiecie?
|
|
|
~~maniac | |
|
|
CYTAT A jak słabo znam administrację Linux ale niedawno kończyłem kursy na wsizie z administracji systemów (Solaris + win 2k3) to mnie przyjmiecie? Podstawa kwalifikacji jest rozmowa i umiejetnosci. Sa ludzie ktorzy cenia sie bardzo wysoko, mimo iz niewiele umieja, tacy ktorzy znaja swoja wartosc, oraz tacy, ktorzy nie doceniaja swoich umiejetnosci. Co do WSIZ... Wg tego co prezentowaly osoby z ktorymi do tej pory rozmawialem to moge powiedziec ze jest to raczej slaba uczelnia, ale moze ktos mnie zaskoczy |
|
|
~~User1 | |
|
|
To może zadzwonię, nr ten podany w dziale Praca - dam?
|
|
|
~~gość | |
|
|
CYTAT CYTAT A jak słabo znam administrację Linux ale niedawno kończyłem kursy na wsizie z administracji systemów (Solaris + win 2k3) to mnie przyjmiecie? Podstawa kwalifikacji jest rozmowa i umiejetnosci. Sa ludzie ktorzy cenia sie bardzo wysoko, mimo iz niewiele umieja, tacy ktorzy znaja swoja wartosc, oraz tacy, ktorzy nie doceniaja swoich umiejetnosci. Co do WSIZ... Wg tego co prezentowaly osoby z ktorymi do tej pory rozmawialem to moge powiedziec ze jest to raczej slaba uczelnia, ale moze ktos mnie zaskoczy |
|
|
~~maniac | |
|
|
CYTAT To może zadzwonię, nr ten podany w dziale Praca - dam? mozesz dzwonić, ale podstawa kwalifikacji jest CV i późniejsza rozmowa. |
|
|