|
|
|
do XX, wiem co to dygresja i było to tylko w jednym miejscu,nie wiem gdzie to wyczytałeś więcej skoro piszesz "postach" a to liczba mnoga. PS ja nie studiuje j. polskiego czy innych wg mnie pierdół. Wolę nauki techniczne, bo się przydają przynajmniej do czegoś
A tak do tematu to jakiś cud chyba dziś był koło hali 3 "miejskich" prawie w jednym miejscu. Za bardzo nie miałem czasu sie przyglądnąć co robią oprócz stania na poboczu i rozmowy przez krótkofalówki ale chyba trochę pilnowali ruchu bo ludzie łażą jak święte krowy po drogach. No i wreszcie zrobili z nich użytek. |
|
|
|
|
|
|
|
~~XX | |
|
|
Masz racje język polski do niczego się nie przydaje rzyczę zdruwka! Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
zdrufka
|
|
|
|
|
Czy już nikt nie ma nic do powiedzenia na temat naszej stalowowolskiej policji??
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Czy już nikt nie ma nic do powiedzenia na temat naszej stalowowolskiej policji?? normalnie brak słów Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
|
|
ja cos do powiedzenia. znam osobiscie kilku policjantow ze stalowej woli. czesto jest tak ze otrzymuja bzdurne rozkazy, np. zatrzymywanie rowerzystow. sluzy to poprawianiu statystyki tzn. jesli polijant w czasie sluzby jedna trzecia casu poswieca na sciganie rowerzystow oznaczac to bedzie ze stalowa wola jest bezpiecznym miastem, nie ma rozbojow , nie ma kradziezy, nie ma bijatyk, tylko rowerzysci. prawda ze cudownie?
|
|