~~Aska | |
|
|
Czy zdawał ktos na Kul do stalowej woli egzaminy wstepne w tamtym roku na socjologie albo pedagogike na studia mgr albo orientuje sie jak wydlada sytuacja i czy jest duża liczba osob i czy jest sens zdawac tutaj, z gory dzieki za wszelkie info
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~:-) | |
|
|
CYTAT Czy zdawał ktos na Kul do stalowej woli egzaminy wstepne w tamtym roku na socjologie albo pedagogike na studia mgr albo orientuje sie jak wydlada sytuacja i czy jest duża liczba osob i czy jest sens zdawac tutaj, z gory dzieki za wszelkie info zadaj sobie pytanie, co ja bede robic po tych studiach, pozniej puknij sie w glowe i zacznij studia po ktorych masz realna szanse na znalezienie pracy w zawodzie |
|
|
~~aska | |
|
|
tak??ciekawe bo juz znalazłam pracę i na dodatek w zawodzie i wybacz ale nie zamierzam pukac sie w głowę
|
|
|
~~avatar | |
|
|
CYTAT CYTAT Czy zdawał ktos na Kul do stalowej woli egzaminy wstepne w tamtym roku na socjologie albo pedagogike na studia mgr albo orientuje sie jak wydlada sytuacja i czy jest duża liczba osob i czy jest sens zdawac tutaj, z gory dzieki za wszelkie info zadaj sobie pytanie, co ja bede robic po tych studiach, pozniej puknij sie w glowe i zacznij studia po ktorych masz realna szanse na znalezienie pracy w zawodzie NIC DODAĆ, NIC UJĄĆ |
|
|
~~:-) | |
|
|
CYTAT tak??ciekawe bo juz znalazłam pracę i na dodatek w zawodzie i wybacz ale nie zamierzam pukac sie w głowę to gratuluje, w takim razie pusc kupon totolotka bo masz wielkie szczescie |
|
|
~~aska | |
|
|
egzaminy wstepne ? kiedy maturke sie zdawalo ?
KUL w stalowej - dno totalne. Zapomnij. Poziom zerowy. Więcej pseudo katolickich przedmiotów niz kierunkowych. |
|
|
~~Learn | |
|
|
CYTAT egzaminy wstepne ? kiedy maturke sie zdawalo ? KUL w stalowej - dno totalne. Zapomnij. Poziom zerowy. Więcej pseudo katolickich przedmiotów niz kierunkowych. Wypowiedź trafiona kulą w płot. Chcesz coś bąknąć o poziomie, a mówisz, że przedmioty Ci się nie podobają. To są całkowicie różne sprawy - poziom czegoś, a to, co to jest. Popełniłaś błąd logiczny jak byk. Zanim raz coś powiesz, dziesięć razy się zastanów. A teraz scharakteryzuj poziom konkretnych przedmiotów i uzasadnij każdą tezę. To będzie miało ręce i nogi. Stać Cię na to? |
|
|
~~Edzio | |
|
|
żaden błąd logiczny - napisałem dwie tezy - a raczej fakty.
1. Poziom zerowy - wszytskiego 2. Ucza debilnych przedmiotów - również na zerwoym poziomie. Wystarczy poobserwować kto tam studiuje ... i gdzie tych ludzi można spotkać ... Prosze, porónaj sobie program jakiegokolwiek kierunku KULawego z tym samym na innej "normalnej" uczelni A zobaczysz różnice. |
|
|
|
|
|
Skończyłem socjologię na tutejszym KULu. Nie polecam. Chociaż teraz troszeczkę się poprawiło pod względem wykładanych przedmiotów. Niemniej jak porównałem program, wykładane przedmioty z programem na innych uczelniach, to faktycznie nie za ciekawie to wygląda. Piszę tutaj o studiach zaocznych, na dziennych mniej orientuję się co się tam teraz dzieje.
W rankingach socjologia na KULu mieści się mniej więcej w połowie listy, ale jest to socjologia wykładana w Lublinie. Dobrze stoi w rankingu socjologia na uniwerku w Rzeszowie, przynajmniej 2 lata temu bardzo dobrze stała. |
|