|
|
|
Witam..
Poszukuję pracy za granicą na wakacje od lipca do końca września jako pokojówka w hotelach, opiekunka itd., żadne zbiory! Jeżeli macie jakieś namiary, albo adresy, co bądź to będę bardzo wdzięczna.. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Moderatorzy albo admini sa naprawde idiotami. Pisalem posta wczesniej ze juz byl taki temat i najlepiej nauczyc sie opcji szukaj. Ci idioci (kupa moderatorowm, adminow) no moze nie wszyscy... wola pieprzyc sie z CAPS LOCKiem badz ortografia i usuwac posty, ktore im pomagaja niz usuwac naprawde zbedne tematy tego forum.
DEBILIZM Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
Nie denerwuj się po ci ciśnienie podskoczy.....
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
więc jak widać virus wolę pieprzyć się z caps lockiem
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
więc jak widać virus wolę pieprzyć się z caps lockiem na bez rybiu i rak CAPS LOCK
|
|
|
|
|
CYTAT więc jak widać virus wolę pieprzyć się z caps lockiem Czy postawi Pani jakieś wymagania chętnym do udziału w zajęciach z pieprzenia się... CYTAT Nie denerwuj się po ci ciśnienie podskoczy..... "Wysokospecjalistyczna porada lekarska." Co do wartości porady: Cóż u Pani Anulki problem ten nie występuje... Pozdrawiam |
|
Dołączył: 29 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola/Gdańsk Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Virus, no nie?
Maciej =========================================== Gdy nie mamy, co kochamy, to kochamy to, co mamy :) |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
hę ?
Maly off top się zrobil ale i tak nikt tego nie poprawia Nawet moderatorka przyłaczyła sie do tego więc hulaj dusza... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|