~~antek | |
|
|
słyszał ktoś może o tym że Gola wykorzystuje pracowników? ja słyszałem że podobno nie wypłaca całej pensji albo zatrudnia na pół etatu a musza robić na cały
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~qwa | |
|
|
jantek- bzdury slyszałeś
|
|
|
~~Hahaha | |
|
|
Przecież teraz to normalne:wśceikły:
|
|
|
|
|
|
CYTAT jantek- bzdury słyszałeś ..od pracowników?? bzdury?? jak by był w porządku to nikt by nie narzekał ... post o ciepłej wodzie trafnie opisuje jak tam jest
|
|
~~xxx | |
|
|
i bardzo dobrze, ze wykorzystuje. bedziemy miec taniej! pozostaje sie cieszyc.
|
|
|
~~Noemi | |
|
|
Taniej nie znaczy lepiej...
|
|
|
~~nina | |
|
|
tez podobnie słyszałam; dziewczyny pracowały na cały etat a dostawały tylko za pół, zresztą z tego co wiem to były traktowane "chamsko", a wiadomo, że w tym okresie o prace było ciężko i musiały to znosić...
dlaczego tam jest taka rotacja pracowników?? odpowiedzcie sami sobie ja jakbym była zadowolona z pracy to pracowałabym nadal w tym samym miejscu...po co zmieniać?? a widzę tutaj po wypowiedziach oponentów, że mogą być to osoby które bronią tego "stanu rzeczy" jaki tam istnieje lub istniał...może to któryś z "zauszników"? |
|
|
~~sss | |
|
|
ale w czym problem ?? !
nie pasuje ? to sio ! |
|
|
~~figo | |
|
|
a kto zasłabł w "różowym domku" w Rozwadowie i wzieło go pogotowie i musiał potem zrezygnować z mandatu radnego miejskiego SLD?
|
|
|
~~;]];] | |
|
|
CYTAT a kto zasłabł w \"różowym domku\" w Rozwadowie i wzieło go pogotowie i musiał potem zrezygnować z mandatu radnego miejskiego SLD? kto? |
|
|
~~figo | |
|
|
a jaki jest temat
|
|
|
~~kibic | |
|
|
Polska Gola, Polska Gola, Taka Jest Kibiców Wola!!! (Stalowa)
|
|
|
~~Wernyhora | |
|
|
Jakie miasto - tacy lekarze, przychodnie, radni itd.....
|
|
|
~~klonik | |
|
|
Cięzko z mozliwościa znalezienia pracy to fakt bo jest cięzko ale ludzie jak mozna dac się wykorzystywać robić sorry tyrać za połowe wynagrodzenia gdzie autentycznie pracuje sie 8 h może i więcej. Zresztą niewierze w to że to tak wszystko po cichaczu ja bym cicho nie siedział tyrał 8 lub wiecej i dostawał połowe, insp. jest w TBG
|
|
|
~~Goli-Broda | |
|
|
Jak są rachunki do zapłacenia to trzeba dumę schować do kieszeni a na niesprawiedliwość zamknąć oczy.I pracodawca dobrze to wie!!!!!!!
|
|
|
~~hate eternal | |
|
|
To do inspekcji pracy. A pracodawca pójdzie do prasy i się będzie strugał na męczennika, którego gnoi biurokracja.
Haha, nie ma to jak nasze piekiełko |
|
|
~~zet-zet | |
|
|
z tego co widzę to każdy wierzy w urzędy itp..ale mieszkamy w małym społeczeństwie /podkarpacie/ gdzie "raczki się myją"/ i tutaj wszystko idzie załatwić... A jakby ze znalezieniem pracy były większe możliwości-takie jak w dużych aglomeracjach to w/w sytuacje nie miałyby miejsca. obrazu niech wam dopełni sytuacja dzieciaków z przedszkola w budynku przyległym do przychodni..popytajcie osób u źródła
|
|
|
~~legwan | |
|
|
CYTAT CYTAT a kto zasłabł w \\\"różowym domku\\\" w Rozwadowie i wzieło go pogotowie i musiał potem zrezygnować z mandatu radnego miejskiego SLD? kto? to niezła jazda :zły: ciekawe jak się czuła jego hmmm.. |
|
|
~~jogi | |
|
|
można się jej spytać:wśceikły:..jest dostępna:wśceikły:
|
|
|
~~bono | |
|
|
a mi znajomy mówił że chyba on już sypia w poradni, bo fura stoi b. czesto obok wejście...czyżby tytan pracy??
|
|
|
~~witek | |
|
|
bo to taki ch...m i burak do potęgi .
|
|
|
|
|
|
A kto nienarzeka teraz?! Ciągle na tą Gole najerzdżacie ...
wieś się bawi \' : ) |
|
~~Reki | |
|
|
Na Zbigniewa Gole.. wiec nie na "tą";)
|
|
|
~~zzz | |
|
|
Załóżcie związek zawodowy, zapiszcie się najlepiej wszyscy i pracodawca będzie bardziej zobowiązany do respektowania praw pracowniczych. Niestety tak się dzieje u prywatnych pracodawców, że z chęci zysku zapominają, że pracowni to też człowiek...
telefon do Zarządu związku /15/ 842-13-85 |
|
|
~~ger | |
|
|
podobno gdy uczniowie mieli u niego praktyki(lub staze)gdy podpisywaly odbior kasy zaslanial reka kwote robil jakies machloje z refundacjami
|
|
|