~~Asega | |
|
|
Witam, mnie dosc mocno interesuje czy w Stalowej robią znieczulenie zewnątrzoponowe na życzenie (odpłatnie).
Doszła do mnie plotka że nie , bo mają problemy z anestezjologami.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Wulkanizator | |
|
|
Zapraszam do mnie, do zakładu. Może być zewnąrz- lub wewnątrzoponowe. Z jednym zastrzeżeniem - tylko bezdętkowe,
|
|
|
~~zizi | |
|
|
CYTAT Zapraszam do mnie, do zakładu. Może być zewnąrz- lub wewnątrzoponowe. Z jednym zastrzeżeniem - tylko bezdętkowe, debilom dziękujemy
|
|
|
~~AlaJ | |
|
|
CYTAT CYTAT Zapraszam do mnie, do zakładu. Może być zewnąrz- lub wewnątrzoponowe. Z jednym zastrzeżeniem - tylko bezdętkowe, debilom dziękujemy Przynajmniej było śmieszne :haha: |
|
|
~~gewel | |
|
|
Ponoć nie robią ze względu na brak anestezjologów.
|
|
|
~~Wulkanizator | |
|
|
CYTAT Ponoć nie robią ze względu na brak anestezjologów. Dlatego zapraszam do mojego zakładu. Na bezrybiu i rak ryba. |
|
|
~~gewel | |
|
|
Te wulkanizator, jakby ci przyszło przez pitaka przepchać piłkę baseballową, to nie wiem, czy by ci to twoje bezdętkowe znieczulenie pomogło. :ysz: Na razie spróbuj przeczyścić małego szczotką do butelek, to może to coś pomoże na myślenie, bo jak widzę główką myślisz, nie głową - maluchu:zły:
|
|
|
~~Alicja | |
|
|
Zamierzam rodzic w Stalowej Woli. Czy ktos wie czy płaci sie za poród rodzinny? Bo jak koleżanka rodziła 3 lata temu to musiał mąż 100 PLN uregulować. Czy zmieniło sie coś, a może cena ta wzrosła?/
|
|
|
~~wiolaaaaaa | |
|
|
Nic się nie płaci poród jest bezpłatny.Trzeba tylko kupić sobie fartuch ochronny na terenie szpitala i mieć obuwie zastępcze .My rodziliśmy z mężem nie robią żadnych problemów.Dobrze jest chodzić do szkoły rodzenia bo mozna wcześniej zobaczyć salę porodową.Polecam .Jesteśmy bardzo zadowoleni.
|
|
|
~~mona | |
|
|
Właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Myślę, że powinnam zdecydować się szybko na wybór lekarza ginekol.położnika. Ponieważ mieszkam w stalowce od niedawna, proszę może ktoś mi zasugeruje do którego lekarza powinnam pójść a kogo lepiej unikać. Słyszałam że jest jakis lekarz Napierała więc może do niego? Proszę o opinie w tej sprawie.
Owszem,ważna jest opieka lekarza w czasie ciąży.Zdania na temat ginekologów są bardzo podzielone.Jedno jest pewne,jeśli lekarz prowadzący w czasie porodu nie będzie miał dyżuru,to go nie zobaczysz.Bez zgody Ordynatora nie zrobią nic. |
|
|
~~ewa | |
|
|
Ja polecam Ci dr Adamczyka, jest bardzo dobrym lekarzem, prowadzi moja ciąze, troche malomowny,trzeba sie pytac o wiele rzeczy, ale robi bardzo dokladnie usg, zawsze mozna do Niego zadzwonic i zna sie na rzeczy. Moim zdaniem najlepszy w stalowce.
|
|
|
|
|
|
Czy w szpitalu w Stalowej Woli wykonywane jest znieczulenie zewnątrzoponowe?
|
|