|
|
|
chciałam pójśc do salonu do Ilony na poniatowskiego,ale słyszałam ze była jakaś afera, wiec nie wiem co sie tam dzieje i czy można sie umówić ????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIWKA z tego co ja wiem od znajomych to te zaklady jej na poniatowskiego i narutowicza sa zamkniete bo gdzies wyszlo na jaw ze nie placila za praktyki dziewczynom ktore byly u niej na praktykach. I jak mi wiadomo ale nie wie czy to prawda ze ma dostac spora kare grzywny lub w zawiasy,
a pieniądze które nie płaciła praktykantkom ma wszystkie oddać ZAPRASZAM GORACO NA MOJA STRONKE WWW.DJKUBUS.KEEP.PL OBSLUGA MUZYCZNA ( WESEL,POPRAWIN,BALóW,STUDNIóWEK,ZABAW I INNYCH IMPREZ) WIECEJ NA STRONIE. |
|
|
|
|
Kochana jak chcesz mieć fajną fryzurkę idź do Agnieszki do Metamorfozy. Wiem że będziesz zadowolona Polecam szczerze.
|
|
|
|
|
Witam z tego co slyszalam oba salony sa zamkniete do odwolania.Robilam ostatnio pasemka.Wlosy zjarane w portwelu pusto.
|
|
|
|
|
a wiecie co opowiem Wam śmieszną historyjkę związaną z tą właścicielką. hehe. Moja Mama dawno temu jak jeszcze salon był na poniatowskiego gdzie tam po drugiej stronie europejskiej robiła balejaż u Ilony. I jakiś czas później ją spotkała i Ilona mówi tak =: kto Pani zrobił ten balejaż? Wogóle nie jest zrobiony tak jak należy, niech Pani przyjdzie do mnie to ja Pani zrobię najlepszy w Stalowej Woli. Haha a Mama mówi - no cóż, Pani osobiście mi robiła ten balejaż. hahahhha
|
|
|
|
|
nie wiedziałam ze az taka afera jest !! nie było mnie dłuższy czas w polsce a myślałam ze tam włosy zrobie !! ciekawe jak sie to zakonczy i ile jeszcze potwa
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Dziwne....ja wiem ,że Metamorfoza na WP jest otwarta
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
chodziło mi o salon Ilony a nie metamorfoze
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
oki źle zrozumiałam wypowiedź orientalnej - myślałam ,że pisze o Ilonie i Metamorfozie ale miała na myśli oba salony Ilony
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
no wkońcu się ktoś wziął jej za Du**
|
|
|
|
|
Jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie , oba salony P.I są otwarte
|
|
|
|
|
Moge jeszcze dodać , że Pani Ilona otwiera na dodatek 3 salon wiec hehe bo wiem , że szuka w tej chwili lokalu , aby otworzyc nastepny salon i własnie ja mam tam pracowac razem z moja kolezanka . Gorąco zapraszamy informacje na temat lokalizacji 3 salony podam w krótce ze szczegółowym opisem pozdrawiam .
|
|
|
|
|
//moderowano - nie piszemy z caps lockiem !!! - anulka
|
|
|
|
|
dj kubus co za brednie piszeszprzeciez co miesiac przychodzisz do salonu wlosy scinac wiec nie rozumie po co takie glupoty wypisujesz jednak to prawda ze z faceta gorsza dewota
|
|
|
|
|
odczep sie od Dj Kubusia on jest spoko a nie tu jakies głupoty piszesz!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Moge jeszcze dodać , że Pani Ilona otwiera na dodatek 3 salon wiec hehe bo wiem , że szuka w tej chwili lokalu , aby otworzyc nastepny salon i własnie ja mam tam pracowac razem z moja kolezanka . Gorąco zapraszamy informacje na temat lokalizacji 3 salony podam w krótce ze szczegółowym opisem pozdrawiam . taki profesjonalizm jaki tam jest to ja dziekuje. pfff wlascicielka ktora sie drze przy klientach na dziewuchy i je wyzywa od zlodziejek albo gadki typu wiem z kim sie kumplujesz, bedziesz miala juz pozamiatane na egzaminie. Żenadaaa, ale na szczescie jest duzy wybor salonow i kto nie chce to nie musi tam lazic |
|
|
|
|
U Ilony raz byłam,i moja noga tam już nie postanie...włosy żałosne...obsługa byle jaka...w portfelu pusto...ogólnie atmosfera w salonie do kitu...
|
|
|
|
|
No sama zainteresowana dołączyła do rozmowy;lub jej żałosne fanki ,nie macie szans na 3 salon dziewczyny!!!!!!.Pracowałam kiedyś u IL koszmar!!!!!!![dobra rada koleżanki popaczcie na inne salony i inne szefowe ,bo ona robi wam pranie mózgu a wy jesteście zastraszone,a można pracować normalnie].Ilona nie ma pojęcia o szacunku do drugiego człowieka,a może to wasza pierwsza praca i niewiesz jak jest w innych salonach.
Predzej czy pózniej wyleci z tego interesu bo teraz wszyscy sie z niej śmieją i jej pracownic,Stalowa jest mała i wiadomości sie rozchodzą,nikt tam nie przyjdzie !!!.Po drugie zarobki to chłapy!!!!!!!!!.[jak mam kogoś przyjąć do pracy i w CV pisze że od Ilony to niema rozmowy!!!]pa |
|
|
|
|
haah wiesz co miecia schowaj sie, z kad ty mozesz wiedziec jak jest u ilony skoro tam nie pracujesz pewnie bo cie wywalila bo nic nie potrafilas hahahaha dziw
dziewczyny nie sa takie glupie jak ty i trzymaja sie dobrze platnej prcy. a co do 3 zakladu to kazdy dobrze wie ze do P.I zawsze ktos przyjdzie a wy sie poprostu boicie ze wy stracicie klientow i nikt do was nie przyjdzie hahahahha macie racje i sie bojcie bo to moze nie jej 3 zaklad hahaahhaa i dziewczyny nie sa zastraszane a widze ze ty sie czegos obawisz chyba tego 3 salonuhahahahahahahaha |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja również raz zrobiłam włosy u p.Ilony
i niestety jak piszą tutaj dziewczyny... włosy oględnie mówiąc dziadowsko zrobione miały być pasemka,a właściwie pomalowane odrosty bardzo źle zrobione...odrosty zostały ale za to za jaką cenę.... Nie Polecam Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
|
|
Ja to widze ze posty ktore bronia salonu U Ilony sa pisane z kont "swiezo" zalozonych widac wlascicielka broni sie rekami i nogami przed atakami forumowiczow
|
|
|
|
|
Mieciu zastanawiam sie ile juz lat pracujesz w tym zawodzie ????bo z tego co piszesz to musialas obskoczyc juz kilkanascie salonow w poszukiwaniu pracy i wydaje mi sie ze nie zagoscilas w nich dlugoa pozatym p.ilona wydaje mi sie ze nie znizyla by sie do twojego poziomu zeby sie bronic na forum albo komentowc co wy piszecie a jesli bylo by tyle ludzi nie zadowolonych z uslug salonu"ilona" jak piszecie to nie miala by szans nawet na 2 salony a propo dziewczyn co tam pracuja gdyby byly tak wykorzystywane albo malo zarabialy jak twierdzisz to szukaly by lepiej platnej pracy i ''posta'' dziewczyna to tak naprawde jestes ty a dlaczego jest jeszcze tak ze jesli dziewczyna ktora konczy praktyke w tym salonie i szuka pracy u innego pracodawcy to ma ja zapewniona mi sie wydaje ze dlatego bo wiedza ze z salonu ''ilona''wychodza dziewczyny naprawde wyksztalcone wiec zastanow sie co piszesz i nie rob z siebie kretynki pozdrawiam
|
|
|
|
|
Fatkycznie osoby, ktore są "za" salonem Ilona maja nowo zalozone konta. Ja też odwiedzilam jej salon i omijam go teraz. Dajcie spokoj co one wyprawiaja z wlosami. Zrobily mi takie pasemka jakby ktos nasrał na wlosy. Po wizycie w tym salonie musialam zrobic sobie porządek z włosami bo tak mi sie poniszczyly, zreszta kolor to tak jak napisalam.. i co z tego ze otwiera 3 salon.. skoro kobiet w stw i okolicach nie brakuje.. przyjda zrobia sobie to podziekuja, chyba ze tam same kobitki na podciecie chodzą no to ma klientow. Mam krecone wlosy, to zamiast mi doprowadzic do normalnego stanu to wziely wyprostowaly, bo nie wiem pianki nie maja czy co.. mimo tego, ze chcialam pokrecone. Daleko im do okreslenia "fryzjer". Ale to tylko moje osobiste zdanie na ten temat. Kazdy moze miec inne.
|
|
|
|
|
CYTAT a propo dziewczyn co tam pracuja gdyby byly tak wykorzystywane albo malo zarabialy jak twierdzisz to szukaly by lepiej platnej pracy i \'\'posta\'\' Rzeczywiście coś jest na rzeczy, wszak ze dwa tygodnie temu "Sztafeta" pisała właśnie o wykorzystywanych w salonie dziewczynach. (Co prawda w artykule nie padło ani nazwisko właścicielki, ani nazwa salonu, jednakże jak się okazuje chodzi właśnie o zakład p. Ilony.) Sądzę więc, że nie wszystkie pracownice czy praktykantki z tego salonu lubią (mówiąc oględnie) swoją szefową. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
moja siasiadka jakies 8 lat temu miala tam praktyki i widze ze wiele sie nie zmienilo od tego czasu. Pamietam ze wtedy tez byla jakas afera z pieniedzmi zginelo jej chyba 6 tys i oskarzala praktykantki ktore musialy sie skladac na ta kase albosciagala im z itak marnych wyplat. a te pieniadze chyba wziela jej corka o ile dobrze pamietam. No i tez musiala sprzatac jej chate.
sasiadka czesto wracala zaplakana z praktyk. okreslala ilone najgorzej jak tylko mozna. powinni babe zamknac razem z tymi jej salonami. Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|