NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
praca w ubezpieczeniach,
~~amelka
ff
Wysłany: 31 Lip 2008r. 15:19  
chciałam zapytać czy ktos moze wie na czym polega praca w ubezpieczeniach poniewaz kiedys oglosilam,że poszukuję pracy a teraz codzienne dzwoni do mnie tysiacę osób z roznych ubezpieczeń typu amplico getin bank itd. itp z propozycją pracy, z góry dzięki za wszelki info

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 31 Lip 2008r. 15:19  

~~mika
ff
Wysłany: 31 Lip 2008r. 19:57  
do mnie też dzwonili
to zwykła agitacja, chodzenie po domach, zaczepianie ludzi i wciskanie im kitu. wynagrodzenie oczywiście prowizyjne.

~~j28
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 12:19  
pracuje już czwarty rok i nikogo nie agituję poprostu rozmawiam, moje wynagrodzenie zależy od mojego zaangażowani i nie narzekam jest to stresujące zajęcie tak bardzo nie przepadamy za nowymi raz,że nie wytrzymują długo i trochę nam mieszają:boks

~~Naiwniak
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 12:59  
szuka sie najpier naiwniak, robi mu sie szkolenie a poznie namawia ludzi jak nic nie sprzedasz to nic nie masz wiec mozesz robic miesiac za darmo.Jak ty nie nabijesz kogos w butelke to sam sie nabijasz.Takie firmy szukaja wlasnie mlode i naiwne osby.Jakby to cos bylo warte to by placili normalnie
mlotekpotluczony

~~j28
ff
Wysłany: 4 Lut 2009r. 18:33  
z ciebie naiwniak to ani agent ani klient nie byłby dobry
jeżeli chcesz kogoś naciągać to rzeczywiście daj sobie spokój bo długo miejsca w tej branży nie zagrzejesz
przez pierwsze miesiące firma wypłaca wynagrodzenie za niewielkie zasługi
samozatrudnienie jest praktykowane nie tylko w firmach ubezpieczeniowych

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »