~~hehe | |
|
|
~prawdziwy: "Ja zawsze byłem, jestem i będę adwokatem ubogich i pokrzywdzonych przez los."
~echelon: "A kim oni są ci pokrzywdzeni tak konkretnie i w jaki sposób bronisz?" ~prawdziwy: "To już wielka tajemnica, jak ich bronię. Jak poczytasz inne wątki to się domyślisz. Sprawa robi się coraz głośniejsza w Stalowej Woli. Media o niej mówią." Wiecie o co chodzi?! I które media o TYM mówią?! |
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 8 Lip 2007r. Skąd: się biorą dzieci ? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Litości ludzie
Czy piczunia, czy jelonek - dla każdego jest tu domek :) |
|
~~heniu | |
|
|
Chcialem tylko zdementowac plotke i przekazac informacje, ze:
To ja jestem Batmanem! a tak serio to mam dziwne przeczucie, ze prawdziwek pojawia sie tu tez pod postacia innych osob i stwarza pewien 'front' ktory walczy w jednym celu. Wrecz podejrzanie 'przeciwnicy' sie nie konsultuja, tylko od razu przechodza do dzialania;) jakby to byla jedna osoba. |
|
|
~~heniu | |
|
|
Zapomnialem dodac:
HAHAHhahahhahahahahah hahaahah |
|
|
~~hehe | |
|
|
Przed nami jeszcze wiele pytań, np.: Ile lat ma ~prawdziwy i jakiej jest płci?
Dla ułatwienia cytat: ~prawdziwy: "Nawet moja matka 70-cio letnia kobieta na emeryturze(jeszcze sprawna i serfująca po necie), opóściłaby ten zacofany kulturowo i gospodarczo kraj." Może prawdziwy i jego matka to ta sama osoba?! On też wygląda na sprawnego, serfuje niewątpliwie po necie i nieraz na tym forum deklarował chęć wyjazdu z kraju... |
|
|
~~abw | |
|
|
wyciek z ABW; ~prawdziwy jak żywy!!!
|
|
|
~~brum | |
|
|
może to towarzysz Błądek we własnej Osobie tu miesza
|
|
|
Dołączył: 22 Lip 2008r. Skąd: Kraków, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT może to towarzysz Błądek we własnej Osobie tu miesza Myślicie, że on potrafi posługiwać się kompem i korzystać z netu, czy też jest jak szef jego partii? |
|
~~prawdziwy | |
|
|
Oj dzieci, dzieci. Wychodzi z was całkowity brak inteligencji, no ale czego można się spodziewać po młodzieżówce PO? Ten cytat z 70 letnią matką pochodzi z forum onetu, ale dla POwiaka to już zbyt skomplikowane.
O jaką sprawę chodzi - nie powiem. Jeśli ktoś jest inteligentny- skojarzy i domyśli się, dużo danych naprowadzających podałem. Ale trzeba myśleć, a nie tylko wykonywać bezmyślnie instrukcje centrali PO. |
|
|
|
|
|
~prawdziwy ale ty PiSzambo, nawet nie ma poczucia humoru włącz sobie Radio "Maryja" tam zaraz będzie przemawiał Twój wodzu - prezio z ojcem dyktatorem.
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT ~prawdziwy ale ty PiSzambo, nawet nie ma poczucia humoru włącz sobie Radio \"Maryja\" tam zaraz będzie przemawiał Twój wodzu - prezio z ojcem dyktatorem. Boże broń od rządzenia takich popaprańców Polską jak przedmówca. To typowy, książkowy przykład POmatoła. Pycha, monopol na mądrość, cwaniactwo, rozpychanie się łokciami - byle do przodu i kasa, kasa, kasa. Dlatego powtarzam, musi być drugi Piłsudski, który skończy tę farsę z tym co się w Polsce dzieje od dłuższego czasu. |
|
|
|
|
|
~prawdziwy albo jesteś na emeryturze, albo zaniedbujesz obowiązki w pracy PiSzambo.
Wiem że naruszyłem twojego ojca dyktatora, ale on dla mnie jest nikim, to złodziej już kazał zbierać po 10 zł ja swój interes. Wstydził byś się wzywać Pana na daremnie. Smutne .... |
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT ~prawdziwy albo jesteś na emeryturze, albo zaniedbujesz obowiązki w pracy PiSzambo. Wiem że naruszyłem twojego ojca dyktatora, ale on dla mnie jest nikim, to złodziej już kazał zbierać po 10 zł ja swój interes. Wstydził byś się wzywać Pana na daremnie. Smutne .... Dla mnie nikim jest cała PO z downaldem na czele. Spytaj się swoich idoli, ile milionów nakradli podczas prywatyzacji lat 90tych. Powtarzam, musi przyjść osoba na miarę Piłsudskiego, inaczej ten kraj upadnie. |
|
|
|
|
|
Dla mnie jesteś ~prawdziwy NIKIM za to że w tematach politycznych wzywasz Pana nadaremnie!
w latach 90-tych rządził też PC (Porozumienie Centrum) obecnie PiS, również ludzie Solidarności. Nie jestem dzieckiem, znam historię. Jestem katolikiem a religia katolicka nie jest monopolem PiSu !! Wydajesz się być lepszy od pozostałych bo jesteś zwolennikiem PiSu, smutne ... |
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT Dla mnie jesteś ~prawdziwy NIKIM za to że w tematach politycznych wzywasz Pana nadaremnie! w latach 90-tych rządził też PC (Porozumienie Centrum) obecnie PiS, również ludzie Solidarności. Nie jestem dzieckiem, znam historię. Jestem katolikiem a religia katolicka nie jest monopolem PiSu !! Wydajesz się być lepszy od pozostałych bo jesteś zwolennikiem PiSu, smutne ... A wiesz, że mnie twój katolicyzm ani ziębi ani grzeje? Pokazałeś tym wpisem przykład typowej łagiewnickiej kołtunerii. Co ma Bóg wspólnego z twoim czy kogoś innego katolicyzmem? Widzę, że w imię swojego miłosierdzia katolickiego byłbyś gotowy zabić... Tylko Piłsudski - przyjdzie i zrobi porządek ze swołoczą. |
|
|
|
|
|
To go wskrześ
mój katolicyzm nawiązałem do twoich wymiotów w sprawie ojca dyktatora |
|
~~Józef Piłsudski | |
|
|
Jestem, wróciłem, kto mnie wzywał, czego chciał ?
|
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT To go wskrześ mój katolicyzm nawiązałem do twoich wymiotów w sprawie ojca dyktatora Może idź do psychiatry, bo masz urojenia. Gdzie ja kiedykolwiek pisałem o Rydzyku? |
|
|
~~Xionc | |
|
|
CYTAT Jestem, wróciłem, kto mnie wzywał, czego chciał ? Wynocha z Polski. To kraj katolików. Protestantom mówimy nie |
|
|
~~Józef Piłsudski | |
|
|
:( Prawdziwy ! Ratuj !
|
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT Wynocha z Polski. To kraj katolików. Protestantom mówimy nie Tymi wpisami POkemony pokazują swoją ciasnotę umysłową. No cóż, widać dziś takie wytyczne przyszły z centrali. Czy w moich wpisach interesowałem się czyjąś religią lub ateizmem i z tego powodu sugerowałem opuszczenie Polski? Mnie nie interesuje przynależność wyznaniowa lub ateizm. Ważne, żeby człowiek był uczciwy, a nie snob, egoista, cham. |
|
|
~~Xionc | |
|
|
CYTAT Tymi wpisami POkemony pokazują swoją ciasnotę umysłową. No cóż, widać dziś takie wytyczne przyszły z centrali. Czy w moich wpisach interesowałem się czyjąś religią lub ateizmem i z tego powodu sugerowałem opuszczenie Polski? Mnie nie interesuje przynależność wyznaniowa lub ateizm. Ważne, żeby człowiek był uczciwy, a nie snob, egoista, cham. Takie wytyczne dostałem od centrali PiSu. Za te posty w końcu mi płaca |
|
|
~~LPR ! | |
|
|
Liga Polskich Rodzin wciąż działa, jeszcze wam pokażemy ! :boksuj:
|
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT Takie wytyczne dostałem od centrali PiSu. Za te posty w końcu mi płaca Tak, zarabiam grube miliony. Wszystko jest na sprzedaż - chyba tylko w PO. |
|
|
|
|
|
kocham Was, młodzieżówko PO i wszyscy bezpartyjni zwolennicy PiSu ;). Jam ci jest picza! Picza zbrodnicza! |
|