NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
rezim technologiczny stalschmidth imajworm, wyczul sprawe
~~stefan
ff
Wysłany: 2 Sie 2008r. 23:27  
Znam diabla koles ktury zaczynal prace w firmie od zera mógl by byc tam teraz dyrektorem, przepowiedzial firmie ze jak sie zwolni to ta firme szlak trafi i mamy tego przyklady on jeden potrafil rozwiazac problemy z zaloga i mial zajebiste poparcie ,ja na poczatku nie mialem do niego zaufania ale szybko zmienilem zdanie, dlamnie ten koles swietnie sobie radzil z problemami jak na dole tak i nagurze postawil bym na niego abym mogl z nim pracowac

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 2 Sie 2008r. 23:27  

~~jurand
ff
Wysłany: 2 Sie 2008r. 23:31  
diabel byl debest

~~deni
ff
Wysłany: 2 Sie 2008r. 23:33  
podobal mi sie koles ze jebal kontrole i cygana

~~BYLY
ff
Wysłany: 3 Sie 2008r. 09:35  
Ats to juz historia , Rial tez ..........,skoncza jak Toora

~~ats j.p.
ff
Wysłany: 3 Sie 2008r. 11:28  
Kolacik nakradł - zwolniony

główna księgowa taka gruba - chorobowe...

ciekawe który bank pierwszy siądzie na ten burdel...info pewne z rady....

~~hehe
ff
Wysłany: 3 Sie 2008r. 13:26  
~stefan nic już nie pisz bo młodzież patrzy i się uczy! Tylu błędów naraz dawno nie widziałem. Jak nie potrafisz pisać po polsku to daj sobie spokój z forum!

~~wrc
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 11:25  
Panowie to ze dawny Rial przejol ATS narazie nic nie zmienia bo ATS jako firma ma zamowienia na jeszcze okolo 1,5 2 lata zawarte jako sam ATS dopiero gdy sie one zakoncza beda zmiany.ATS to nie historia bo tylko oni potrafia polakierowac kola dla roznych firm np BMW czy Mercedes a Rial ma z tym problemy i to spore

~~www
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 14:55  
Polakierowac moze potrafia , ale odlac , wytoczyc juz nie - tylko na lakierni jest jeszcze w miare stary sklad na OM nowy kierownik bez praktyki , na odlewni z praktyka ale w piciu , gora tez nie lepsza , moze prziem zrobic LC tez ma praktyke ale w tym co kierownik odlewni.
ps. WRC tez przechodzi do histori tak apropo

~~Nowy
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 15:58  
a jak bym chciał silnik zatrzeć w aucie to kto dałby jakąś dobrą rade jest tam jaki w ats-ie????smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2smiech2

~~mechanik
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 16:43  
Spusc olej z silnika i plyn chlodzacy z ukladu chlodzenia i laga powinnienes dac rade

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 18:15  
CYTAT
Znam diabla koles ktury zaczynal prace w firmie od zera mógl by byc tam teraz dyrektorem, przepowiedzial firmie ze jak sie zwolni to ta firme szlak trafi i mamy tego przyklady on jeden potrafil rozwiazac problemy z zaloga i mial zajebiste poparcie ,ja na poczatku nie mialem do niego zaufania ale szybko zmienilem zdanie, dlamnie ten koles swietnie sobie radzil z problemami jak na dole tak i nagurze postawil bym na niego abym mogl z nim pracowac

-

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
CYTAT

-

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
CYTAT

-

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
CYTAT

-

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
CYTAT

-

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 18:20  
CYTAT

- hey koleś...ty czasami nie jesteś czasami cały ten diabeł, czyli Marek P.. Kurde koleś z ciebie jest zajebisty.... piłem twoje zdrowie do 1 w nocy, tak hucznie było po twoim odejściu..... Z tego co wiem, to ty koleś nie pracowałeś od poczatku i na robocie sie znałeś jak ja na chińskim.... Naprawdę czeba miec tupet o sobie napisać. Ale z tego właśnie słynołeś. Kurcze, a ile ty błędow nawaliłeś.!!!good

~~były pracownik
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 20:13  
"czeba" mieć naprawdę tupet i być ograniczonym umysłowo żeby wypominać komuś błędy samemu od nich nie stroniąc ... a z czego Ty "słynołeś", że taki do przodu jesteś ?
cały ten temat o ATS-ie ciągnie się już dosyć długo na tym forum. Śledzę go z cieakawości bo kiedyś tam pracowałem. Nie odpowiadało mi to się po prostu zwolniłem i poszukałem lepszej pod każdym względem pracy i proszę mi wierzyć, że to wcale takie trudne nie było. A o tym, że zamierzam się zwolnić nie opowiadałem wszystkim dookoła tylko po prostu to zrobiłem, a nie jak większość tu żalących się pracowników tego "burdelu" opowiada co roku iż "weźmie tylko premię za nie chorowanie i ucieka z tąd" ... i tak kilka ładych lat im mija. Nie narzekajcie tylko zróbcie coś żeby Wam się polepszyło skoro tak Wam źle. Owszem, zwolnić się zawsze można tylko, że trzeba coś więcej z siebie dawać w pracy niż sama fizyczna obecność no i oczywiście "czeba" coś jeszcze umieć (o wykształceniu nie wspomnę bo nie to jest miarą człowieka, ale zaznaczyć należy, że pracownicy produkcji w ATS-ie nim nie grzeszą). Poza tym osobiście jestem zdania, patrząc na to co się tam dzieje od jakiegoś czasu iż zmierza to tylko do jednego, a mianowicie to upadku tego zakładu. To chyba nie przypadek, że w przeciągu kilku miesięcy zmieniła się tam cała dyrekcja, połowa kadry kierowniczej, kilka osób z kierownictwa lub administracji na chorobowym ... Co mądrzejsi to spie****ają z tego tonącego okrętu ... Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych (jeśl tacy w ogóle będą) pracowników ATS umiech

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 20:19  
CYTAT
\"czeba\" mieć naprawdę tupet i być ograniczonym umysłowo żeby wypominać komuś błędy samemu od nich nie stroniąc ... a z czego Ty \"słynołeś\", że taki do przodu jesteś ?
cały ten temat o ATS-ie ciągnie się już dosyć długo na tym forum. Śledzę go z cieakawości bo kiedyś tam pracowałem. Nie odpowiadało mi to się po prostu zwolniłem i poszukałem lepszej pod każdym względem pracy i proszę mi wierzyć, że to wcale takie trudne nie było. A o tym, że zamierzam się zwolnić nie opowiadałem wszystkim dookoła tylko po prostu to zrobiłem, a nie jak większość tu żalących się pracowników tego \"burdelu\" opowiada co roku iż \"weźmie tylko premię za nie chorowanie i ucieka z tąd\" ... i tak kilka ładych lat im mija. Nie narzekajcie tylko zróbcie coś żeby Wam się polepszyło skoro tak Wam źle. Owszem, zwolnić się zawsze można tylko, że trzeba coś więcej z siebie dawać w pracy niż sama fizyczna obecność no i oczywiście \"czeba\" coś jeszcze umieć (o wykształceniu nie wspomnę bo nie to jest miarą człowieka, ale zaznaczyć należy, że pracownicy produkcji w ATS-ie nim nie grzeszą). Poza tym osobiście jestem zdania, patrząc na to co się tam dzieje od jakiegoś czasu iż zmierza to tylko do jednego, a mianowicie to upadku tego zakładu. To chyba nie przypadek, że w przeciągu kilku miesięcy zmieniła się tam cała dyrekcja, połowa kadry kierowniczej, kilka osób z kierownictwa lub administracji na chorobowym ... Co mądrzejsi to spie****ają z tego tonącego okrętu ... Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych (jeśl tacy w ogóle będą) pracowników ATS umiech

... TO " CZEBA" BYŁO COŚ JAKBY SOLIDARNOŚĆ Z DIABLO!!! - POZDRAWIAM..:wśceikły:good:boksuj:

~~były pracownik
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 21:51  
CYTAT
CYTAT
\\\\\\\"czeba\\\\\\\" mieć naprawdę tupet i być ograniczonym umysłowo żeby wypominać komuś błędy samemu od nich nie stroniąc ... a z czego Ty \\\\\\\"słynołeś\\\\\\\", że taki do przodu jesteś ?
cały ten temat o ATS-ie ciągnie się już dosyć długo na tym forum. Śledzę go z cieakawości bo kiedyś tam pracowałem. Nie odpowiadało mi to się po prostu zwolniłem i poszukałem lepszej pod każdym względem pracy i proszę mi wierzyć, że to wcale takie trudne nie było. A o tym, że zamierzam się zwolnić nie opowiadałem wszystkim dookoła tylko po prostu to zrobiłem, a nie jak większość tu żalących się pracowników tego \\\\\\\"burdelu\\\\\\\" opowiada co roku iż \\\\\\\"weźmie tylko premię za nie chorowanie i ucieka z tąd\\\\\\\" ... i tak kilka ładych lat im mija. Nie narzekajcie tylko zróbcie coś żeby Wam się polepszyło skoro tak Wam źle. Owszem, zwolnić się zawsze można tylko, że trzeba coś więcej z siebie dawać w pracy niż sama fizyczna obecność no i oczywiście \\\\\\\"czeba\\\\\\\" coś jeszcze umieć (o wykształceniu nie wspomnę bo nie to jest miarą człowieka, ale zaznaczyć należy, że pracownicy produkcji w ATS-ie nim nie grzeszą). Poza tym osobiście jestem zdania, patrząc na to co się tam dzieje od jakiegoś czasu iż zmierza to tylko do jednego, a mianowicie to upadku tego zakładu. To chyba nie przypadek, że w przeciągu kilku miesięcy zmieniła się tam cała dyrekcja, połowa kadry kierowniczej, kilka osób z kierownictwa lub administracji na chorobowym ... Co mądrzejsi to spie****ają z tego tonącego okrętu ... Pozdrawiam byłych, obecnych i przyszłych (jeśl tacy w ogóle będą) pracowników ATS umiech

... TO \\\" CZEBA\\\" BYŁO COŚ JAKBY SOLIDARNOŚĆ Z DIABLO!!! - POZDRAWIAM..:wśceikły:good:boksuj:

Grunt, że umiesz się jakoś wytłumaczyć ze swojej dysortografii ... Choć głupio to jednak umiesz jezyk Również pozdrawiam :haha:

~~P.O.L.I.C.J.A.
ff
Wysłany: 6 Sie 2008r. 22:57  
... ogólnie rzecz biorąc, to musisz byc bezrobotny teraz...co? A i bardzo wykształcony...czy masz byłe inicjały ZS!!!.good

~~były pracownik
ff
Wysłany: 7 Sie 2008r. 07:15  
CYTAT
... ogólnie rzecz biorąc, to musisz byc bezrobotny teraz...co? A i bardzo wykształcony...czy masz byłe inicjały ZS!!!.good

a skąd wniosek, że jestem bezrobotny ? Nie umiesz czytać tekstu ze zrozuminiem czy jak ? W swoim pierwszym poście w tym wątku napisałem, że znalazłem inną pracę i dlatego się zwolniłem z ATS-u. Dla uściślenia: cały czas pracuję i nigdy nie byłem bezrobotny (jestem zdania,że jak ktoś chce pracować to będzie to robił). A co do wykształcenia to nie mi oceniać czy to dużo czy mało ... Mam mgr inż. ... Jeśli oczywiście będziesz w stanie rozszyfrować te tajmnicze dla Ciebie skróty to sprawdź na internecie czy długo się trzeba uczyć żeby otrzymać taki tytuł jezyk Tylko przypadkiem nie porównuj tego co Ci wyjdzie z ilością lat jakie Ty chodziłeś do szkoły bo to jeszcze może Cię skłonić do myślenia, a to może być w Twoim przypadku drastyczne w skutkach wink

~~wariat
ff
Wysłany: 7 Sie 2008r. 09:33  
CYTAT
CYTAT

a skąd wniosek, że jestem bezrobotny ? Nie umiesz czytać tekstu ze zrozuminiem czy jak ? W swoim pierwszym poście w tym wątku napisałem, że znalazłem inną pracę i dlatego się zwolniłem z ATS-u. Dla uściślenia: cały czas pracuję i nigdy nie byłem bezrobotny (jestem zdania,że jak ktoś chce pracować to będzie to robił). A co do wykształcenia to nie mi oceniać czy to dużo czy mało ... Mam mgr inż. ... Jeśli oczywiście będziesz w stanie rozszyfrować te tajmnicze dla Ciebie skróty to sprawdź na internecie czy długo się trzeba uczyć żeby otrzymać taki tytuł jezyk Tylko przypadkiem nie porównuj tego co Ci wyjdzie z ilością lat jakie Ty chodziłeś do szkoły bo to jeszcze może Cię skłonić do myślenia, a to może być w Twoim przypadku drastyczne w skutkach wink

Dobrze napisane tylko czy koleś bedzie wiedział o co chodzi? Buraki nie rozumieją takich słow do nich trzeba mówić dużymi literami,a pracują tylko po to aby mieć na piwo i fajki:haha:

~~Bananowa skórka
ff
Wysłany: 7 Sie 2008r. 09:41  
Kó*wa ludzie nauczcie się korzystać z forum (cytować), nie dublować postów, bo się tego bełkotu nie da czytać!!!

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »