~~urzytkownik | |
|
|
CYTAT I jeszcze @urzytkownik - Twój nick świadczy o inteligencji jaką posiadasz. A skoro mowa o tym, to powiedz mi proszę, na jakiej ulicy mieszkasz, że tak sobie przeszedłeś ze Stelli na Dianę, bo z tego co mi się wydaje ich obszary się nie krzyżują tak, żeby sobie można było wybierać czy chcesz to czy to. Kolejny baranek.. Ja mam łącze 1Mb i przez cały czas taką samą prędkość ściągania. Edzie, jesteś mądrala ale chciałem Cię uspokoić co do mojej inteligencji. Nie musisz się o nią obawiać - jeśli na podstawie nicka wyciągasz wnioski to gratuluję Tobie Twojej inteligencji. Jeśli chodzi o przechodzenie ze Stelli do Diany to "mirek" już Ci wyjaśnił, bo WYDAJE MI SIĘ (jak sam piszesz) że wyzywając innych od baranków sam robisz BARANA z siebie. O mój komputer nie musisz się martwić, jest dobrze zabezpieczony programowo, a jego największą zaletą jest to że nie ma na nim Windowsa XP :haha: |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Edzio | |
|
|
CYTAT Edzie, jesteś mądrala ale chciałem Cię uspokoić co do mojej inteligencji. Nie musisz się o nią obawiać - jeśli na podstawie nicka wyciągasz wnioski to gratuluję Tobie Twojej inteligencji. Jeśli chodzi o przechodzenie ze Stelli do Diany to \\\"mirek\\\" już Ci wyjaśnił, bo WYDAJE MI SIĘ (jak sam piszesz) że wyzywając innych od baranków sam robisz BARANA z siebie. Napisałem, że mi się wydaje i zapytałem w jakiej dzielnicy mieszkasz, że tak sobie można robić. CYTAT O mój komputer nie musisz się martwić, jest dobrze zabezpieczony programowo, a jego największą zaletą jest to że nie ma na nim Windowsa XP :haha: I bardzo dobrze, na moim też nie ma XP, choć to bardzo dobry system. @mirek, CYTAT W moim bloku na ulicy Żwirki i Wigury od zaawsze byla tylko Diania a teraz jest i Stella. Sam sie zorientuj co i jak i dopiero wtedy wypisuj swoje \"mądrości\" Sam osobiście mam neta z Diany i nie narzekam, żadnych przerw( pare lat temu byłła awaria 2 lub 3 dnia ze neta nie bylo ale odliczyli to od rachuunku), stronki ładują się szybko. J/w, napisałem, że tak mi się wydaje, ale skoro jest inaczej - mea culpa. Zresztą pisałem to bardziej z ciekawości niż z przekory. Reszty Twoich wypocin nie komentuję, bo nawet nie dotyczą tematu. @Darek - chuj cię obchodzi moja kultura, nie rozmawiamy o tym, a gadanie, że \"brat ma co chwilę niespodzianki\" kiedy inni mówią, że takich rzeczy nie ma w Stelli to pieprzenie farmazonów. Ale widzę, że jesteś tak tępy, że jakakolwiek dyskusja nie ma najmniejszego sensu. PLONK dziecino, możesz sobie dalej wypisywać co chcesz. Dla mnie temat zamknięty. |
|
|
|
|
|
no to co, wspólny sylwester i się wszystko dobrze skończy
|
|
~~płenta | |
|
|
no i dyskusja zakonczona sylwestrową"płentą"
|
|
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
w stylu Edzia:
a co to jest "płenta" ?? Errare humanum est. |
|
|
|
|
przecież zaznaczył w cudzysłowie "płenta"
|
|
~~____ | |
|
|
CYTAT MTM-INFO - Najgorsza firma dostarczajaca usługi internetowe w mieście. NIe polecam tego providera. dno |
|
|
~~użytkownik | |
|
|
Najgorszy jest Interblock. Tak awaryjnego internetu nie ma nigdzie na świecie. Przerwy są codziennie, a i zdarzają się całe weekendy bez netu. Nie polecam.
Chcesz się wkurwiać? Załóż sobie Internet z Interblocku. |
|
|
|
|
|
chce ostrzec przed mtm info zajmujaca sie niby zakladaniem neta
jest to firma olewajaca klienta , naprawe zepsutego neta robia 3-5dni ,ciagle przerwy w necie , a samo polaczenie sie z osoba w mtm graniczy z cudem a gdy odbierze stawia sie co to nie ON i robi z ludzi kretynow ze on wie a ty nic nierozumiesz jak mozesz szerokim lukiem omijajcie mtm |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
No szczerze powiem gdy na Piaskach nie bylo jeszcze mowy o jakimkolwiek necie... a bylo to dobrych kilka lat temu, zdecydowalem sie na MTM. Przyjechali panowie ... sprawdzili sygnal. Podpisalismy wstepna umowe i do dzisiaj ani me ani be... a nikt z domownikow nie zglaszal anulowania umowy ... Chyba chlopaki z MTMu zapomnieli sobie
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
po wielkej borucie , w wielkich mekach naprawili neta,dzieki laskawcy ze wogole przyszli
|
|
~~klo | |
|
|
moze ktos cos wiecej napisac na temat interblocka???
co to za firma i czy warto skorzystac z ich uslug?? no i najwazniejsze pytanie jak klasuja sie cenowo? dzieki |
|
|
~~Interblokowicz | |
|
|
Internet jest za darmo a za to ze jestes w stowarzyszeniu placi sie skladke 35 zł/mies.
Internet jest dosyc szybki ale czesto sa dosc duze przerwy w dostawie tego cuda. Interblock tylko na mlodyniu i w niektorych blokach JP k/lotosu |
|
|
~~klo | |
|
|
ok nie moj rejon w kazdym razie dzieki
|
|
|
~~ja:) | |
|
|
ale czuby na tym forum , kazdemu inna siec odpowiada w zaleznosci od roznych potrzeb, zawsze ile osob tyle racji. najlepsza jest siec blokowa wszytsko chodzi elegancko czasem jest jakas przerwa normalne oni tam tez cos musza porobic(zaoszczedzisz na pradzie i zdrowiu jak na chwile od neta odejdziesz) , a plus jest taki ze oni udstepniaja duzo nowosci kinowych ktore mozna sciagnac w minute, i biora taniej niz jakikolwiek dostawca. takze hakuna matata
|
|
|
|
|
|
czub to TY jak ktos placi to wymaga takie jest prawo wolnego rynku , a jak ktos tego nie rozumie to niech zamknie interes
|
|
~~blablabla | |
|
|
prawo rynku jest tez takie ze jak ci niepasuje to zrezygnuj, prawo rynku jest tez takie ze masz wybor -trzeba bylo najpierw poczytac o necie a pozniej zamawiac usluge, a skoro tyle ludzi zamawia slugi to czemu maja zamykac dobrze czy zle ale interes sie kreci i zarabia
|
|
|
|
|
|
trzeba ludzi ostrzegac przed takimi niby frmami , moze jak nie beda miec klientow to zaczna konkurowac a nie wszystko olewac
|
|
~~mekintosz | |
|
|
Ja mam już pare lat i nienarzekam.
|
|
|
~~mic | |
|
|
witam,
czytam czytam i uwierzyć nie mogę, mam mtm ~4 lata i cenie sobie te usługę, przerwy w dostawie to naprawdę rzadkość (może raz na pół roku), miałem kiedyś problem podbiłem do ich siedziby i po prostu mi pomogli ogólnie do stalowowolskich bloków to tylko diana albo mtm ;) pozdrawiam m. |
|
|
~~pupcia | |
|
|
nie polecam tego gowna mtm dzwonilem do nich 4 razy i za kazdym razem mieli przyjechac wiec po....lem ich mam teraz stelle i jestem zadowolony przynajmniej przyjechali w terminie a necik smiga naprawde przyzwoicie w stelli jestem juz 2lata i zero awarii w tym okresie, net zawsze dzialal...
|
|
|
~~neciik | |
|
|
Też miałem przejścia z MTMem wiec NIE POLECAM...zmieniłem na SISa i jest ok od ponad roku.
Choć obsługa klienta tez nie jest na wysokim poziomie, to przynajmniej nie musze wydzwaniać bo brak jest awarii. |
|
|
~~ktos | |
|
|
nie wiem co sie czepiacie. mam MTM juz dwa lata i bez zadnych problemow. czasem zdarza sie mala awaria ale to jak u kazdego.
pzd. |
|
|
|
|
|
Internet w MTM mam od około 4 lat. Nie mam do nich jako takich zastrzeżeń. Internet chodzi prawie zawsze. W ciągu ostatniego roku może ze 3 razy nie miałem neta. Raz pamiętam, że całą noc nie było, a dwa pozostałe razy zadzwoniłem i po godzinie internet działał.
|
|
~~LGM | |
|
|
Posiadam neta w MTM od 6 lat w tym okresie 1 dzień bez netu chyba wynikniejest zły. Pozatym 1 awaria karty sieciowej wymienionawdzień zgłoszenia usterki
|
|
|