|
|
|
Nie trafiłam jeszcze na lepszego i bardziej kompetentnego lekarza od P. Zymróza.
Wyleczył mnie z bardzo poważnej choroby, ciążę poprowadził wzorowo. Był przy porodzie i pomagał jak nikt inny. Panie położne przywołał na swoje miejsce jak ich nie było podczas skurczów. Narzekacie, że nie możecie Go zrozumieć. Wyraźna wymowa nie jest najważniejsza. Przecież może powtórzyć, jeśli się o to poprosi. Ważne jest to, co ma w głowie. Nie oceniajcie i nie obrażajcie nikogo, tym bardziej na forum publicznym. To świadczy o Waszym poziomie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy robi pan Zymróz robi USG prywatnie ?
|
|
|
|
|
Gdyby moja żona zaufała Zymruzowi, dziś w najlepszym wypadku miałaby uszkodzone nerki. To dobry ginekolog, ale są tematy, które go przerastają - przydałoby się wówczas trochę pokory a nie zabawa w zgadywanie.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Pan doktor wspaniały człowiek, można powiedzieć dusza człowiek. Moja mama u Niego rodziła i mnie i siostrę lata temu, ja u Pana doktora się leczyłam i prowadziłam cala ciążę. Gdyby nie Pan dr. Zymróz w chwili obecnej nie miałabym dzidziusia. Wszystkim polecam. Zawsze ma czas na pacjentki nie stresuje gdy nie ma takiej potrzeby kiedy żarty to żarty ale kiedy poważnie to staje zawsze na wysokości zadania. Wszystkim polecam
uważaj o co prosisz bo się spełni |
|
|
|
|
"Gdyby nie Pan dr. Zymróz w chwili obecnej nie miałabym dzidziusia. Wszystkim polecam. Zawsze ma czas na pacjentki nie stresuje gdy nie ma takiej potrzeby kiedy żarty to żarty ale kiedy poważnie to staje zawsze na wysokości zadania."
Wypisywanie takich głupot powinno być karalne. Niezły żart. To fajny człowiek ale z kompetencjami różnie.... i raczej słabo |
|
|
|
|
Może tak, jesli chodzi o Pana doktora jest zabawny i kobieta rodząca więcej się śmieje niż stresuje i to bardzo pomaga. Nie wiem jaki jest jako prowadzący ciążę....ale chyba nie zaryzykowałabym....wolałam Adamczyka. Natomiast chcę powiedzieć, że jeśli ciąża przebiega bez komplikacji to pan doktor jest b. dobry....potrafi zająć się pacjentką. Jednak musimy przyznać, że najwięcej roboty maja połozne....wiec może drogie Panie zaczniecie na ich temat rozmowe....lekarz jest tylko na wypadek komplikacji i kontrolowania wszystkim....najwięcej pracy wykonuje położna i pielęgniarki jakie są obok niej.
|
|
|
|
|
ci co negatywnie pisza a zymruzie zastanowcie sie co wy piszecie wiadomo jdnemu lekarz pasuje drugiemu nie mi osobiscie uratowal 2 ciaze a na dodatek przy drugiej mialam problemy z zajsciem i pomogl bez problemu zawsze wszystko mi tlumaczyl i byl mily i uprzejmy wiec polecam jak najbardziej tego lekarza lepszego nie znajdziecie
|
|
|
|
|
pseudoona87 albo nie rodziłaś w Stalowej, albo nie rodziłaś wcale, ew. jesteś położną.... ja rodziłam dwoje dzieci, za każdym razem przy innym lekarzu i za każdym razem odczucia odnośnie położnych były takie same.... ciągłe zmiany na telefonie, po 30 minut rozmowy a później sru do kantorka... przy Zymrózie sobie nie posiedzą, bo on na dyżurze nie próżnuje i one wściekłe jak osy chodzą bo pracować trzeba... traktowały nas jak zło konieczne, więc pseudoona jak chcesz oceniać to zrób to obiektywnie... no i ginekolog to nie tylko porodówka.
|
|
|
|
|
a ja się zgodzę z pseudoona. Rodziłam w Stalowej i muszę powiedzieć, że zarówno położna jak i pielęgniarki robiły najwięcej a lekarz był od czasu do czasu, rzadko ..
|
|
|
|
|
Zymróz był przy mojej cesarce jako drugi lekarz. wydał mi się gburowaty, ale wiem, że bardzo dba o swoje pacjentki. nawet jeśli nie ma go w szpitalu to dzwoni do położnych i wypytuje co i jak. co do kompetencji nie jestem w stanie nic powiedziec.
a jeśli chodzi o położne to zgadzam się, ja zanim zrobiono mi cc rodziłam naturalnie przez kilkanaście godz i położna była przy mnie cały czas. |
|
|
|
|
a laska poprosiła tylko o namiary,a tu jak zwykle alleluja masakra...ogarnijcie się ludzie
|
|
|
|
|
Przede wszystkim dobry człowiek. No i lekarz też.
|
|
|
|
|
Posiada ktoś numer telefonu na komórkę do Zymruza?
|
|
|
|
|
wysłalam na priv-a
|
|
|
|
|
Nie wiem wprawdzie jakim jest lekarzem do prowadzenia ciąży, bo ja miałam z nim sporadycznie kontakt ale kuzynka obecnie chodzi i nie narzeka. Słyszałam natomiast i to z wielu żródeł, że jest świetnym położnikiem, wielu dziewczynom pomógł przy przedłużającym się porodzie, więc coś chyba potrafi.
|
|
|
|
|
Dr.Zymroz prowadził moje dwie ciążę i nie mam zastrzeżeń . A zawsze się znajdzie taki lekarz ,że jednej pomoże drugiej nie dlatego każdy ma prawo wyboru i masę innych ginekologów do których może pójść. A co do położnych to przy obu porodach panie były w porządku. Pisze tu oczywiście o porodowce w Stalowej.
|
|
|
|
|
dla mnie bardzo dobry lekarz...
|
|
|
|
|
słyszałam ze Zeman dobry a Zymróz? którego wybrać?
|
|
|
|
|
Polecam doktora Zymroza z reka na sercu. Prowadzil moja ciaze i bylam bardzo zadowolona. Prosty czlowiek co ma powiedziec to powie bez ogrodek. Jakby nie byl dobrym lekarzem to nie czekaloby sie na jego wizty po miesiac czasu jak i nie dluzej.
|
|
|
|
|
Wie ktoś od kiedy dr Zymruz idzie na urlop ? Piszcie na priv
|
|
|
|
|
A któraś wie jaka jest cena założenia wkładki u dr. Zymróza ?
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT A któraś wie jaka jest cena założenia wkładki u dr. Zymróza ? takie pytania na forum?chcesz zeby juz nikt nie załozyl tobie wkladke.pytanie czy zakłada a jak tak to lepiej i bezpieczniej jest podejsc do danego lekarza i sie o to spytac.są rozne wkladki i pewnie rozne ceny
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT A ja znam koleżankę której doradził by "sie puściła". Zapytała z panem- to zrobił sie czerwony jak burak. nie wieze./a moze zarzartował czy zdradziła meza?i kolezanka przekrecila oczerniac kogos jest latwo
|
|
|
|
|
A to niby dlaczego nie można o wkładkę i jej ccenę spytać na forum? Nie żyjemy (jeszcze) w talibanie, co to za tajemnica?
|
|
|
|
|
Ile trzeba czekać na wyniki krwi jeśli dr zleci Dzień czy dłużej?
|
|