|
|
|
Tomix z Niska godne polecenia
Wprawialam okna i kilka lat temu i niedawno i nic sie nie zmienilo okna dobrej jakosci wszystko sprawnie funkcjonuje montaz szybko i solidnie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT (...) montaz szybko i solidnie. A coś więcej? Jaką techniką osadzono okna? Jak rozmieszczono kotwy? Ile sztuk? Jaka ściana? Kliny były? W jakich miejscach je osadzano? Jak zamontowano parapety i jakie? Szybko nie idzie w parze z solidnością. Dla ignoranta jest wszystko proste. Zależy jaki poziom sobie ustalimy. A praca jest tym gorzej wykonana, im wyższą mamy wiedzę i wymagania. |
|
|
|
|
Polecam firmę kamar z Rzeszowa i okna Ms dvolution, nie sa moze takie, ale ciche, energooszczędne, dobrze zrobione.
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam firmę kamar z Rzeszowa i okna Ms dvolution, nie sa moze takie, ale ciche, energooszczędne, dobrze zrobione. Chyba KARMAR jak już coś.. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Polecam firmę kamar z Rzeszowa i okna Ms dvolution, nie sa moze takie, ale ciche, energooszczędne, dobrze zrobione. Chyba KARMAR jak już coś.. Wpisałem karmar, niestety słownik wie lepiej |
|
|
|
|
Wind - Bed Okna PCv
Sami produkuja i wstawiaja Polecam od siebie , Firma z Tarnobrzega ale ma odzial w Stalowej |
|
|
|
|
Witam,
Jestem wlasnie przed wyborem okien i tu padlo na okna Rehau okucia Roto lub okna Brugmann okucia Wink Haus. Ktore okna wedlug was sa lepszej jakosci?? Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Witam, Jestem wlasnie przed wyborem okien i tu padlo na okna Rehau okucia Roto lub okna Brugmann okucia Wink Haus. Ktore okna wedlug was sa lepszej jakosci?? Pozdrawiam Jesli chodzi o jakość okuć i staranność wykonania polecam zdecydowanie Roto. |
|
|
|
|
Okucia ROTO + profil Brugmann/Salamander
Rehau też ok w sumie to samo co Brugmann. A będziesz brał okna z pakietami szybowymi 1 czy 2 komorowymi? |
|
|
|
|
Planuje dwukomorowe (3 szyby)
|
|
|
|
|
W jakiej firmie obecnie wychodzi najtaniej wymiana okien w mieszkaniu? (słyszałam o jakiejś firmie z Zaklikowa)
|
|
|
|
|
Nie patrz tylko na cenę. Jak kiepsko zrobią, to potem z takimi oknami same problemy.
Okna muszą być dobrze wykonane i dobrze zamontowane. Ważne jest też, żeby firma była zobligowana do ich regulacji np po roku, kiedy wszystko nieco siądzie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
@Mirek @all czy możecie polecić taką solidną firmę z konkurencyjnymi cenami ?
|
|
|
|
|
Kurde - niestety nie - wymieniałem okna 10 lat temu i firma wyparowała.
Sam kiedyś pracowałem w firmie z Zarzecza, ale ich bym nie polecił.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT @Mirek @all czy możecie polecić taką solidną firmę z konkurencyjnymi cenami ? Domsystem ul. Jaśminowa 6 37-450 Stalowa Wola |
|
|
|
|
Kupowałem okna do garażu na profilu salamander z Rozwadowa
Nie mam zastrzeżeń do ceny ani jakości |
|
|
|
|
Mam problem. Jest wiele firm produkujących okna, że aż trudno się rozeznać. Jaką konkretną firmę możecie polecić do zrobienia i montażu okien? Chcę wymienić w całym mieszkaniu, więc muszę przeznaczyć na nie trochę kasy. No i nie chcę w czasie zimy je uszczelniać. Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
|
Jeśli chodzi o okna to jest w czym wybierać ale skoro potrzebujesz okna do bloku to raczej nie ma co szukać jakichś Bóg wie jakich okien z super parametrami. Postaw na proste okna z dwiema szybami. Wyślij ofertę do kilku firm w Stalowej Woli. Wpisz sobie w google "okna Stalowa Wola" i będziesz miał różne firmy. Bemares, drutexa, oknollast, solo, abn profil, ATE okna itd.. tak naprawdę każde są dobre i różnią się tylko ceną i wyglądem oraz tym jak zostana zamontowane. To jest ważne..
|
|
|
|
|
Ja mogę Ci polecic okna z Niska Euro okna sa tez na Okulickiego tez wymienialam w calym mieszkaniu tanio,szybko i ogólnie jestem zadowolona
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli chodzi o okna to jest w czym wybierać ale skoro potrzebujesz okna do bloku to raczej nie ma co szukać jakichś Bóg wie jakich okien z super parametrami. Postaw na proste okna z dwiema szybami. Wyślij ofertę do kilku firm w Stalowej Woli. Wpisz sobie w google "okna Stalowa Wola" i będziesz miał różne firmy. Bemares, drutexa, oknollast, solo, abn profil, ATE okna itd.. tak naprawdę każde są dobre i różnią się tylko ceną i wyglądem oraz tym jak zostana zamontowane. To jest ważne.. Akurat Bemares unikaj szerokim łukiem |
|
|
|
|
Tak naprawdę to nie miałem z bemaresem do czynienia ale może napiszesz tutaj co jest z ich produktami nie tak ??
|
|
|
|
|
Witam.
Co sądzicie o firmie Gal System mieszcząca się koło salonu abra nad biedronką na przeciw kantoru? Ktoś miał styczność z oknami z tej firmy ?? |
|
|
|
|
Tam kiedyś sprzedawali sporo okien ale teraz już mało. Nie wiem czy w ogóle jeszcze mają okna bo oni bardziej się roletami itp rzeczami bardziej zaczęli zajmować. Kiedyś byli spoko bo okno oknem będzie dobre o ile będzie dobrze zamontowane a tu już pytanie kto im montuje jak coś no chyba że będziesz sam sobie montowa.
|
|
|
|
|
Bema res Rozwadow
|
|
|
|
|
Również polecam Bema-Res. Miło, profesjonalnie, indywidualne podejście do klienta. I co najważniejsze - rewelacyjny montaż.
|
|