~~tkax | |
|
|
Mam pytanie.
Gdzie kupic tanie felgi??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~qwerty | |
|
|
A co dokladniej cie interesuje, nowe czy uzywki, jaki rozmiar i do jakiej kaski. Napisz moze cos pomoge w tym temacie.
|
|
|
~~qwerty | |
|
|
Interesuja mnie felgi 15 lub 16 cali 4x108. Moje stalowe katalogowo maję et52,5.
|
|
|
~~:-) | |
|
|
slyszalem, ze w torze jest wyprzedaz felg
|
|
|
~~rychu | |
|
|
masz francuza z koncernu PSA w Stalowej duzego wyboru niema ale na felgi.pl jest wybór (malo jest z rozstawem 4x108 w ATS 2 rodzaje do 15)
|
|
|
~~qwerty | |
|
|
W Nisku bylem. Myślałem, że trafię jakąś okazję, tymczasem ceny są tam naprawde wygórowane.
|
|
|
~~wariat | |
|
|
CYTAT W Nisku bylem. Myślałem, że trafię jakąś okazję, tymczasem ceny są tam naprawde wygórowane. Ile jesteś wstanie wydać kasy na fegi???? |
|
|
~~~qwerty | |
|
|
Na allegro można kupić komplet za 1100 zł. Myslałem, że jak mieszkam w mieście z ktorym jest kilka firm które robią alusy to znajdę felgi tańsze prszynajmniej o transport.
|
|
|
Dołączył: 2 Sie 2008r. Skąd: stalowa wola i moze Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zalezy jakie chcesz te felgi i czy stoja gdzies w okolicy.
|
|
~~~tkax | |
|
|
Taniej niż w sklepach internetowych.
|
|
|
~~kulka | |
|
|
sprawa jest prosta, zatrudnij się w jednym z "obozów pracy", tam pracownicy mają preferencyjne warunki zakupu i na pewno wyjmiesz felgi najtaniej jak to możliwe. Jeżeli masz dobrą pracę to poprostu płać, bo inni z tego właśnie żyją a świetego Mikołaja jest raz w roku, więc na prezenty racej nie licz.
|
|
|
~~slawek | |
|
|
NAJLEPSZE SA KRADZIONE ZE STALSZMITA
|
|
|