~~Reporter | |
|
|
oferta z Gazety Wyborczej:
Doradca Klienta w Oddziale AIG BANK POLSKA ODDZIAŁ STALOWA WOLA Od kandydatów oczekujemy: średniego wykształcenia *sumienności* obowiązkowości *nastawienia na realizację zadań *łatwości nawiązywania kontaktu z Klientami *miłej aparycji i pogody ducha * podstawowej umiejętności obsługi komputera. Mile widziane: doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku. Oferujemy: ciekawą i pełną wyzwań pracę wg standardów zarządzania stosowanych przez AIG * możliwość rozwoju zawodowego i uczestnictwa w szkoleniach. Jeżeli szukają Państwo pracy i spełniają wymagania określone w naszych ogłoszeniach, zapraszamy do przesłania oferty pod adres e-mail: praca_(at)_aigbank.pl Prosimy o dołączenie niniejszej klauzuli: "Zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz.U. 2002.101.926. z późn.zm.) Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez AIG Bank Polska S.A. z siedzibą przy ul. Strzegomskiej 42c we Wrocławiu oraz przez AIG CREDIT S.A. z siedzibą przy ul. Strzegomskiej 42C we Wrocławiu dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji." |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~6666666 | |
|
|
Co w związku z tym?
|
|
|
Dołączył: 22 Lip 2008r. Skąd: Kraków, Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dalej się nie nauczyli, że w ogłoszeniu podaje się proponowane zarobki?
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
A po co zarobki? Przecież wiadomo, że najniższa krajowa. Dla liberałów i tak jest ona za wysoka.
|
|
|
~~rrd | |
|
|
CYTAT A po co zarobki? Przecież wiadomo, że najniższa krajowa. Dla liberałów i tak jest ona za wysoka. no a po co więcej ?! cos sie nie podoba - zakłądasz własny bank i zarabiasz ile chcesz. czy to tak trudno zrozumiec ?! |
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
CYTAT cos sie nie podoba - zakłądasz własny bank i zarabiasz ile chcesz. czy to tak trudno zrozumiec ?! Takie praktyki nie w Europie. Najpierw zrobiliście ceny jak na Zachodzie, a teraz płac nie chcecie wyrównać do Europy? Tak dalej nie będzie. Będzie gorąca jesień, tylko związki ruszą. |
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
Oddajcie kapitał ze złodziejskiej prywatyzacji lat 90 tych to Polacy sobie pozakładają nie tylko banki własne. Najpierw nas okradliście, a teraz nam środkowy palec pokazujecie?
|
|
|
~~ddr | |
|
|
CYTAT CYTAT cos sie nie podoba - zakłądasz własny bank i zarabiasz ile chcesz. czy to tak trudno zrozumiec ?! Takie praktyki nie w Europie. Najpierw zrobiliście ceny jak na Zachodzie, a teraz płac nie chcecie wyrównać do Europy? Tak dalej nie będzie. Będzie gorąca jesień, tylko związki ruszą. to co Ty chcesz ?? że będziesz dostawać $$ ile chcesz ?! za 8h roboty ? NIE - ja na to NIE POZWOLE! możesz zarabiać miliony - ja Ci nie bronie - ale we WŁASNEJ FIRMIE - albo w innej jak ktoś Cię tam zatrudni i Ci tyle da. Ale kur$%^&* mnie bierze jak Ty chcesz wiecej ... bo tak. Nie podoba sie - nie rób wogóle. Kto Ci karze ?! ja nie. |
|
|
~~prawdziwy | |
|
|
Powtarzam, oddajcie kapitał z prywatyzacji lat 90tych, a poradzimy sobie z zakładaniem własnych firm.
|
|
|