NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »
pracujemy, Gdzie najlepiej płacą, gdzie szukaja nowych pracowników...
~Pracujemy
ff
Wysłany: 10 Sie 2008r. 02:26  
Witam Wszystkich...

Piszcie ludzie np. gdzie szukaja pracowników do pracy, ile np. płacą, jaka pracę dają i jaka pracę mozna sie spodziewać.... Myslę, że po wakacjach wielu ludzi bedzie szukac fajnej pracy, a my intrnaułci w tym pomożemy .good

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Sie 2008r. 02:26  

~~reksio
ff
Wysłany: 10 Sie 2008r. 10:56  
szukaja wsrod rodziny i znajomych

~~fredi
ff
Wysłany: 11 Sie 2008r. 08:59  
ja mam 33 lata szukam pracy tak od 10 na pare godzin dziennie prosze o jakies propozycje dziecko mam w 2 klasie chciałąm sobie dorobic...

~~bela
ff
Wysłany: 4 Gru 2008r. 11:48  
CYTAT
ja mam 33 lata szukam pracy tak od 10 na pare godzin dziennie prosze o jakies propozycje dziecko mam w 2 klasie chciałąm sobie dorobic...

no jak mloda dziewczyna ma konkurowac z 33 latka z dowswiadczeniam zawodowym ( bo na pewno pracowala juz) z odchowanym dzieckiem???
mloda 24 letnia po skonczonych studiach mezatka czyli wiadomo nie doswiadczona, bez stazu, pewnie zaraz zajdzie w ciaze..eh;/

~~ania
ff
Wysłany: 4 Gru 2008r. 11:53  
CYTAT
CYTAT

no jak mloda dziewczyna ma konkurowac z 33 latka z dowswiadczeniam zawodowym ( bo na pewno pracowala juz) z odchowanym dzieckiem???
mloda 24 letnia po skonczonych studiach mezatka czyli wiadomo nie doswiadczona, bez stazu, pewnie zaraz zajdzie w ciaze..eh;/

pamiętaj, że jeszcze ta 33 latka może od paru lat nie pracować i co powoduje, że jej doświadczenie już dawno może być nieaktualne... umiech
dziś są takie realia, albo rodzi się dziecko w wieku 20 lat by po ukończonych studiach mieć je już odchowane, albo dopiero koło 30-tki ;( nic na to się nie poradzi nie wiem

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Gru 2008r. 23:17  
czemu piszecie glupoty , ludzie potrzebuja pomocy a nie rady " zapytaj znajomych ,rodziny"zaklopotany jak ktos cos wie o pracy niech pomaga a filozofowie niech dadza spokoj i zajma sie inna praca np. odsniezaniegoodok

Prywatna wiadomość 

~~bela
ff
Wysłany: 5 Gru 2008r. 07:54  
o to chodzi ze cv sie rozdalo i to od sklepu zaczynajac az po banki i cisza, rodzina znajomi - tez pytam ale odpowidzi chyba znasz- nic nieslyszalam jak bede cos wiedziec to ci powiem, dlatego jakbym tylko miala mozliwosc wyjechalabym stac bo np wole sprzatac u ludzi za granica i zarabiac 2 razy tyle co tu w spozywczaku jakbym miala pracowac

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Praca »