~Pracujemy | |
|
|
Witam Wszystkich...
Piszcie ludzie np. gdzie szukaja pracowników do pracy, ile np. płacą, jaka pracę dają i jaka pracę mozna sie spodziewać.... Myslę, że po wakacjach wielu ludzi bedzie szukac fajnej pracy, a my intrnaułci w tym pomożemy . |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~reksio | |
|
|
szukaja wsrod rodziny i znajomych
|
|
|
~~fredi | |
|
|
ja mam 33 lata szukam pracy tak od 10 na pare godzin dziennie prosze o jakies propozycje dziecko mam w 2 klasie chciałąm sobie dorobic...
|
|
|
~~bela | |
|
|
CYTAT ja mam 33 lata szukam pracy tak od 10 na pare godzin dziennie prosze o jakies propozycje dziecko mam w 2 klasie chciałąm sobie dorobic... no jak mloda dziewczyna ma konkurowac z 33 latka z dowswiadczeniam zawodowym ( bo na pewno pracowala juz) z odchowanym dzieckiem??? mloda 24 letnia po skonczonych studiach mezatka czyli wiadomo nie doswiadczona, bez stazu, pewnie zaraz zajdzie w ciaze..eh;/ |
|
|
~~ania | |
|
|
CYTAT CYTAT ja mam 33 lata szukam pracy tak od 10 na pare godzin dziennie prosze o jakies propozycje dziecko mam w 2 klasie chciałąm sobie dorobic... no jak mloda dziewczyna ma konkurowac z 33 latka z dowswiadczeniam zawodowym ( bo na pewno pracowala juz) z odchowanym dzieckiem??? mloda 24 letnia po skonczonych studiach mezatka czyli wiadomo nie doswiadczona, bez stazu, pewnie zaraz zajdzie w ciaze..eh;/ pamiętaj, że jeszcze ta 33 latka może od paru lat nie pracować i co powoduje, że jej doświadczenie już dawno może być nieaktualne... dziś są takie realia, albo rodzi się dziecko w wieku 20 lat by po ukończonych studiach mieć je już odchowane, albo dopiero koło 30-tki ;( nic na to się nie poradzi |
|
|
|
|
|
czemu piszecie glupoty , ludzie potrzebuja pomocy a nie rady " zapytaj znajomych ,rodziny" jak ktos cos wie o pracy niech pomaga a filozofowie niech dadza spokoj i zajma sie inna praca np. odsniezanie
|
|
~~bela | |
|
|
o to chodzi ze cv sie rozdalo i to od sklepu zaczynajac az po banki i cisza, rodzina znajomi - tez pytam ale odpowidzi chyba znasz- nic nieslyszalam jak bede cos wiedziec to ci powiem, dlatego jakbym tylko miala mozliwosc wyjechalabym stac bo np wole sprzatac u ludzi za granica i zarabiac 2 razy tyle co tu w spozywczaku jakbym miala pracowac
|
|
|