~~Stal | |
|
|
Kogo proponujecie na nowego prezydenta Stalowej Woli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~wyborca PiS | |
|
|
Ja mam trzech kandydatów: Błądek (poseł), Siembida (starosta) i nasz wielki Nadbereżny ich maskotka
|
|
|
~~STARA WIARA | |
|
|
pojebało wam się w głowach to może weżcie starego pijaka KOTULSKIEGO
|
|
|
~~Mieszk | |
|
|
CYTAT pojebało wam się w głowach to może weżcie starego pijaka KOTULSKIEGO Dyskutujemy poważnie, bez używania wulgaryzmów. Chodzi o dobro Stalowej Woli, o przyszłość jej mieszkańców. Wypowiedz się konstruktywnie i kulturalnie. Wybory prezydenta przed nami. |
|
|
~~Stasz | |
|
|
Jak narazie nie widze nastepcy Szlezaka. Jesli moglby startowac jeszcze raz to ponownie oddalbym na niego swoj glos. I mam nadzieje, ze mieszkancy okaza sie rozsadni i nie wybiora nam Kotulskiego, to byla by katastrofa dla miasta.
|
|
|
~~PIS | |
|
|
CYTAT Jak narazie nie widze nastepcy Szlezaka. Jesli moglby startowac jeszcze raz to ponownie oddalbym na niego swoj glos. I mam nadzieje, ze mieszkancy okaza sie rozsadni i nie wybiora nam Kotulskiego, to byla by katastrofa dla miasta. Maria Rehorowska jest to najlepszy kandydat z PiS na dzisiejszą chwilę
|
|
|
~~ruda | |
|
|
Tylko Szlęzak
|
|
|
~~Zosia | |
|
|
Moim zdaniem tylko dobrym kandydatem jest tylko Szlęzak
|
|
|
~~aaa | |
|
|
Tak, jest godny w łamaniu demokracji i zamordyzmie!
|
|
|
~~tylda | |
|
|
CYTAT Tak, jest godny w łamaniu demokracji i zamordyzmie! Lepszy zamordyzm Szlezaka niz groteska Kotulskiego. W miescie potrzeba jest twarda reka, wkoncu sie cos ruszylo. Pewnie bylo by i lepiej gdyby nie PiS i kotulski i ich wspaniale pomysly np dyskusja o nowym przebiegu obwodnicy po tym jak nisko i stalowa sie dogadaly, ktoredy ma ona biegnac :/ Ludzie pewnie juz zapomnieli o niedokonczonej drodze dojazdowej do wiaduktu kolo ekonomika. |
|
|
~~ha ha ha :( | |
|
|
CYTAT Tak, jest godny w łamaniu demokracji i zamordyzmie! Ladna ta demokrcja, mielismy byc druga Japonia, Irlandia i co? I g...o Jakos nie zauwazylem lamania demokracji przez Szlezaka, powinien wziasc za mordy to cale towarzystwo z Kotulskim na czele i pokazac im, ze powinni sie wziasc do roboty a nie pierdziec w stolki. |
|
|
~~erty | |
|
|
Nie zauważyłeś? A karty bankomatowe, RPO i Strasburg to mało?
|
|
|
~~Kent | |
|
|
CYTAT Moim zdaniem tylko dobrym kandydatem jest tylko Szlęzak Podaj inną kandydaturę, bo on już nie może startować, bo był dwie kadencje. |
|
|
~~truskaweQ | |
|
|
A ja proponuje Roberta Filę, szefa kancelarii szlęzaka - to będzie swoista sukcesja władzy niczem w rosji... stara szkola, dobrze wyedukowany, mówi mało i bardzo bez sensu ale to nie ma znaczenia będzie miał zawsze oparcie w swoim obecnym pryncypale
|
|
|
~~Ques | |
|
|
CYTAT A ja proponuje Roberta Filę, szefa kancelarii szlęzaka - to będzie swoista sukcesja władzy niczem w rosji... stara szkola, dobrze wyedukowany, mówi mało i bardzo bez sensu ale to nie ma znaczenia będzie miał zawsze oparcie w swoim obecnym pryncypale Czy w swoim rozumowaniu kierujesz się dobrem mieszkańców Stalowej Woli? |
|
|
~~abc | |
|
|
CYTAT CYTAT Moim zdaniem tylko dobrym kandydatem jest tylko Szlęzak Podaj inną kandydaturę, bo on już nie może startować, bo był dwie kadencje. wielki z Ciebie znawca samorzadu ... prezydent miasta to nie prezydent Polski i nie ma zadnych ograniczen co do ilosci kadencji ... jezeli ludzie bede chcieli moze byc Szlezak prezydentem dozywotnio |
|
|
~~Ernest | |
|
|
Ja z całą odpowiedzialnością proponuję na to stanowisko Badena!!!
|
|
|
~~xaxi | |
|
|
A ja proponuje Kotulskiego. Jest taki elokwentyny, wygadany i oczytany. Mądrość aż bije od niego. Prawdziwy wódz miasta, który poprowadzi swoje barany i owce, przez życia! Niech nam żyje WIELKI WÓDZ JANUSZ KOTULSKI! Zmieć Szlęzaka, będzie lepiej ukochany wodzu nasz!
HURA, HURA , HURA! |
|
|
~~Wolstal | |
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Moim zdaniem tylko dobrym kandydatem jest tylko Szlęzak Podaj inną kandydaturę, bo on już nie może startować, bo był dwie kadencje. wielki z Ciebie znawca samorzadu ... prezydent miasta to nie prezydent Polski i nie ma zadnych ograniczen co do ilosci kadencji ... jezeli ludzie bede chcieli moze byc Szlezak prezydentem dozywotnio Dożywotnio to może spacerować sobie po Stalowej Woli. A kandydować już nie może, bo był dwie kadencje. O dwie za dużo. |
|
|
~~Sepo | |
|
|
CYTAT Jak narazie nie widze nastepcy Szlezaka. Jesli moglby startowac jeszcze raz to ponownie oddalbym na niego swoj glos. I mam nadzieje, ze mieszkancy okaza sie rozsadni i nie wybiora nam Kotulskiego, to byla by katastrofa dla miasta. Wykażmy się obywatelską troską i odpowiedzialnością. Podawajmy mądre kandydatury, uzasadniajmy wybór, a wszystko dla dobra naszej Stalówki. |
|
|
~~Ciekawski | |
|
|
CYTAT Dożywotnio to może spacerować sobie po Stalowej Woli. A kandydować już nie może, bo był dwie kadencje. O dwie za dużo. Gdzieś Ty wyczytał, że Prezydentem Miasta można być tylko dwie kadencje? |
|
|
~~sider | |
|
|
No właśnie jak to jest z reelekcją?
|
|
|
~~kaja | |
|
|
NIE CHCEMY SZLĘZAKA!!żeby nam fundował kolejne aluminium!!!!
|
|
|
~~ cycu | |
|
|
Dyskusja bez sensu, nie ma kandydatów, więc nie mamy o czym dyskutować , chyba, że o pobożnych życzeniach.
|
|
|
~~AAA | |
|
|
jeszcze raz apel do znawcow samorzadu ... prezydent miasta , wójt, burmistrz może pełnić swój urzad tyle kdnecji ile tylko wyrazi woli kandydowania i zostanie wybrany po raz kolejny przez mieszkancow.
I po raz kolejny dla niedowiarków - Szleżak jak każdy inny prezydent czy wójt czy burmistrz może być prezydentem jeszcze kolejną i kolejną i kolejną ... i kolejną kadencję... może warto podyskutować na tym forum czy jest to dobre rozwiązanie. Przy kolejnych aferach korupcyjnych w róznych miastach pojawia się właśnie wątek noweilizacji ustawy o smaorządzie w ten sposob aby wprowadzic ograniczenie kadencyjnosci - jako glowny argument podawane jest tworzenie przez prezydentow swojej swity - ktora przez lata tworzy "uklad" czesto korupcyjny.. jakie jest wasze zdanie ? moje osobiscie jest takie , że szlezakowi brakuje juz pomyslu na miasto - zostal prezydentem w dobrym momencie i wykorzystal swoja szanse - ale w tej chwili juz sie wypalil - chyba mysli o czyms wiekszym jak np. mionisterstwo lub co innego. Potrzeba nam jednak w miescie chyba nowych mlodych zaangazowanych ludzi - majacych dobre swieze pomysly na miasto. |
|
|