~~zbycho | |
|
|
Byłem dzisiaj na konferencji prasowej jaka zorganizował Prezydent Szlęzak i spróbuję wam zrelacjonować:
Szlęzak mówił że było już bardzo blisko do podpisania umowy z Jareckim w sprawie finansowania drużyny koszykarzy. Jak mówił były dwa warunki: - po pierwsze pieniądze muszą iść na koszykarzy - po drugie dwie osoby wchodzą do zarządu desygnowane przez Prezydenta. Jak mówił, Prezydent dostał kopniaka od zarządu Stali gdy dowiedział się że Jarecki został odwołany z funkcji prezesa Stali. Szlęzak nie wieży w \"zbieg okoliczności\" że akurat w tym czasie gdy drużyna osiąga sukcesy zostaje uchylony prezes Stali o czym chcieli go przekonać przedstawiciele zarządu Stali. Prezydent mówił o chęci przejęcia przez miasto sekcji koszykówki na co nie wyraża zgody zarząd Stali. Dla Szlęzaka tłumaczenie jednej i drugiej strony (oczernianie się wzajemnie) jest bałaganem w klubie i nie chce brać w tym udziału. Poza tym sprawy przepływu pieniędzy w klubie są nie jasne i dlatego chce mieć ludzi w zarządzie do pilnowania na co pieniądze miasta są przeznaczane. Powiedział że sytuacja jaka jest w zarządzie nie jest przejrzysta ponieważ ma wrażenie że działania zarządu są sterowane przez osobę z zewnątrz (4 członków zarządu jest z wodexu) i z tym trzeba skończyć. Czasy PZPRu sie skończyły a ludzie w Zarządzie Stali dale żyją po staremu. To tak w skrócie, a teraz moje zdanie. Jak kiedyś usłyszę że Lompe mówi, że klub jest biedny i nie ma kasy to niestety moja przygoda ze sportem w tym mieście się skończyła. Mając za free kasę i nie chcieć jej wziąć to tylko może zarząd Stali. Nieudolność, kolesiostwo, kombinatorstwo ludzi z zarządu Stali jest przerażająca. Panie Żak, Kotulski, Lompe, Chmura skończcie te zabawę i dajcie ludziom młodym się wykazać!!! Bo przejdziecie do historii jako ludzie pokroju Listkiewicza, a nie jest to postać którą warto naśladować. Zarząd do dymisji!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~Wish | |
|
|
CYTAT Byłem dzisiaj na konferencji prasowej jaka zorganizował Prezydent Szlęzak i spróbuję wam zrelacjonować: Szlęzak mówił że było już bardzo blisko do podpisania umowy z Jareckim w sprawie finansowania drużyny koszykarzy. Jak mówił były dwa warunki: - po pierwsze pieniądze muszą iść na koszykarzy - po drugie dwie osoby wchodzą do zarządu desygnowane przez Prezydenta. Jak mówił, Prezydent dostał kopniaka od zarządu Stali gdy dowiedział się że Jarecki został odwołany z funkcji prezesa Stali. Szlęzak nie wieży w \\\"zbieg okoliczności\\\" że akurat w tym czasie gdy drużyna osiąga sukcesy zostaje uchylony prezes Stali o czym chcieli go przekonać przedstawiciele zarządu Stali. Prezydent mówił o chęci przejęcia przez miasto sekcji koszykówki na co nie wyraża zgody zarząd Stali. Dla Szlęzaka tłumaczenie jednej i drugiej strony (oczernianie się wzajemnie) jest bałaganem w klubie i nie chce brać w tym udziału. Poza tym sprawy przepływu pieniędzy w klubie są nie jasne i dlatego chce mieć ludzi w zarządzie do pilnowania na co pieniądze miasta są przeznaczane. Powiedział że sytuacja jaka jest w zarządzie nie jest przejrzysta ponieważ ma wrażenie że działania zarządu są sterowane przez osobę z zewnątrz (4 członków zarządu jest z wodexu) i z tym trzeba skończyć. Czasy PZPRu sie skończyły a ludzie w Zarządzie Stali dale żyją po staremu. To tak w skrócie, a teraz moje zdanie. Jak kiedyś usłyszę że Lompe mówi, że klub jest biedny i nie ma kasy to niestety moja przygoda ze sportem w tym mieście się skończyła. Mając za free kasę i nie chcieć jej wziąć to tylko może zarząd Stali. Nieudolność, kolesiostwo, kombinatorstwo ludzi z zarządu Stali jest przerażająca. Panie Żak, Kotulski, Lompe, Chmura skończcie te zabawę i dajcie ludziom młodym się wykazać!!! Bo przejdziecie do historii jako ludzie pokroju Listkiewicza, a nie jest to postać którą warto naśladować. Zarząd do dymisji!!!!!!!!! A co nas obchodzą ich rozgrywki o stołki. Po co tym zawracacie głowę. Szkoda megabajtów. |
|
|
~~fuj fuj | |
|
|
Zbychu, ale czy ty w to wszystko sam wieżysz? Ja tam wierzę tym, co sami wierzą.
|
|
|