NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
« 1 2
Wybory prezydenckie 2010,
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 15:58  
tak to niestety wygląda ....

Obrazek

Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 15:58  

Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 17:43  

Z klockami lego lepiej by wypadł. Obrzydliwe, a fe. Mister error a fe.
uśmiech

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Cze 2010r. 18:04  
"Biedaczysko" nie wie jak zachować się w tej sytuacji? Może powinienem go poinformować jak powinien postąpić w takim wypadku mężczyzna. Według mnie zachował się jak zwykła ciota.
Mister error a fe.

A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 11 Cze 2010r. 13:39  
CYTAT
to własnie elektorat Kaczora, rzucanie penisem, protesty w Brukseli, rzucanie kamieniami i pokazywanie środkowego palca.

ech, Ty manipulatorze umiech
rzucanie penisem to był człowiek PO, protesty w Brukseli to było zorganizowane przez stowarzyszenie "Solidarni 2010" fakt sprzyjają Jarkowi, ale rzucanie kamieniami to kłamstewko, nie było czegoś takiego, pokazywanie palucha? nie wiem czyim on był bojownikiem, bardziej mi pasuje do "młodej" damy wrzeszczącej: "TYLKO PALIOOOOOOT" to jest dopiero elektorat - pogratulować zaklopotany

A teraz wklejka od Pani Kataryny (skrupulatna dziennikarka), czyli kolejna wpadka Bronka, nie pozwolili mu drukować wiki to będzie weselej:

Bronisław Komorowski: Polska bardzo zyskała na wejściu do niej - jesteśmy płatnikiem netto, czyli więcej pieniędzy otrzymujemy niż wpłacamy do budżetu Unii.

Przyszły prezydent znowu pomylił pojęcia. Kraj, który więcej otrzymuje niż wpłaca to beneficjent netto . Płatnik netto, to taki, który wręcz przeciwnie.

Trzeba marszałka dopytać, z którą częścią swojej krótkiej acz wewnętrznie sprzecznej wypowiedzi się zgadza. A na przyszłość staranniej weryfikować teksty, które mu piszą sztabowcy.

Albo słowo "beneficjent" jest za trudne do zapamiętania? albo on się nie pomylił...i to dopiero jest polski dramat?
co

I w ciekawych czasach żyć nam przyszło - niestety, konserwatystą jest ten kto woli kobiety. Pozdrawiam myślących.
Prywatna wiadomość 

« 1 2

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »