~~pafcio | |
|
|
witam mam problem co jest lepsze zamowic na wesele dj-a czy orkiestre???
znajomi mi mowia ze dj wezmie mniej za wesele robi krotkie przerwy zagra co bedesz chcial. a orkiestra gra standardy, robi dlugie przerwy, i oczywiscie trzeba wiecej zaplacic. co wy o tym sadzicie??? |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~djkubus | |
|
|
fakt orkiestra ma to w sobie ze robi dlugie przerwy i niektore graja z mp3, czyli z playbacku.
ja natomiast grywam na weselach i powiem ze teraz ludzie czesciej wybieraja dj-a bo jest taniej a poza tym mniej sie placi za wyzywienie. dj jest sam a orkiestra liczy ok 5 osob. wiec dajmy na to ze zagram wesele za 800zl do tego mlodzi zaplaca 100 zl za wyzywienie i wychodzi 900zl a orkiesrta zawola 1800zl za wesele + posilek do 5 osob 500zl i wychodzi 2300 zl. biorac dj-a masz 1400 zl w kieszeni na flaszki. Niekazdego stac na orkiestre. wiec biora dj-a bo tanszy. pozdrawiam zapraszam na moja strone www.djkubus.keep.pl |
|
|
|
|
|
Faktycznie z orkiestrą tak bywa, przekonałem się o tym już kilkakrotnie.
Na moim weselu grał dj i byłem bardzozadowolony, wiedział jak rozkręcić towarzystwo, umiał rozśmieszyć podczas zabaw. Chętnie bym go polecił, ale nie pamiętam jak się nazywa, musiałbym się żony spytać. |
|