~~miilii | |
|
|
witam!
na stronie Czerwonych Gitar w dziale koncerty został dodany koncert w S.W., ale niestety nie ma żadnych szczegółów.. czy ktoś z Was może mi coś na ten temat powiedzieć, to dla mnie bardzo ważne. pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~oooo | |
|
|
19.9.2008 - PIĄTEK - STALOWA WOLA
Nie ma żadnej informacji na ten temat, brak rozgłosu, to koncert pewnie będzie płatny. :( |
|
|
~~miilii | |
|
|
jeszcze jest miesiąc, może się co rozkręci, ale ja już bym chciała wiedzieć...:-:
|
|
|
~~fan | |
|
|
Wystąpią na zamkniętej imprezie Biura Plus.
|
|
|
~~;// | |
|
|
na prawdę zamknięta?
a nie da się tam jakoś wejść?? |
|
|
~~latające kombin | |
|
|
no jak impreza firmowa to jak niby chcesz inaczej wejsc?
Chyba ze zrobia koncert otwarty |
|
|
~~miilii | |
|
|
oj czasem się da przecież wkręcić.. z tego co wiem, kiedy w RIGu grali, można było wejść, oczywiście za pewną opłatą..
a po za tym nie wydaje mi się, żeby to była impreza zamknięta, gdyż na stronie nie pisze, a oni takie rzeczy zawsze piszą.. no chyba że ten ewentualny Plus tego nie dograł. |
|
|
~~;// | |
|
|
no właśnie! to jest jakieś dziwne!
|
|
|
~~miilii | |
|
|
koncert jest rzeczywiście imprezą zamkniętą.. powiedzieli mi tak w biurze Czerwonych Gitar..
nom szkoda :( |
|
|
~~abcde | |
|
|
Prezesi będą bawić się, a pracownicy zarabiają marne grosze.
|
|
|
~~latające kombin | |
|
|
koncert odbędzię się na hali sportowej MOSIR.
Przewidywanych jest około 1000 gości zaproszonych z racji 15 lecia biura plus. Przed koncertem wystąpi ze specjalnym programem Tancerze Ognia ze Stalowej Woli "Kamikaze". koncert ma zacząc się o godz 20:00 |
|
|
~~miilii | |
|
|
czyli jak zaproszonych!! gości, to się nie da za nic wprosić ;/
|
|
|
~~fanek | |
|
|
powiedzcie mi, czy na prawdę nie ma żadnej możliwości, żeby się tam wkręcić?? bardzo, ale to bardzo mi na tym zależy!!
błagam, pomóżcie mi!! bardzo chcę być na koncercie, a nie mam inne możliwości... |
|
|
~~rudy | |
|
|
Sprzedam zaproszenie dwuosobowe na koncert Czerwonych Gitar
Tel. 507 480 751 |
|
|
~~rudy | |
|
|
CYTAT Sprzedam zaproszenie dwuosobowe na koncert Czerwonych Gitar Tel. 507 480 751 Prosze dzwonic po 16 godzinie |
|
|
~~xxx | |
|
|
Tak dokładnie impreza zamknięta 1500 osób okazanie zaproszenia na wejściu pozdro biuro plus
|
|
|